lørdag 14. november 2009

De siste ukene/ månedene har jeg strikket og heklet på ikke mindre enn fire tepper.
I går ble jeg endelig ferdig med ett.
Dette har ligge klart i et par uker, har bare manglet at blomstene skulle sys på. Men når man har så mange prosjekter gående er det lett å velge et "lett", som f. eks bare strikke lapper rett frem og tilbake...., isteden for å pirke med å sy på blomster.

Dette teppet heklet jeg til en kunde som kom hadde vært innom butikken i vår å sett teppet jeg heklet på da, et teppe av heklede blomster, i de samme fargene som i dette teppet. Hun kom innom på sensommeren å lurte på om hun kunne kjøpe det teppet da det var ferdig, men jeg har nok selvinnsikt til å innse at et slikt "pirkeprosjekt" kommer jeg nok ikke til å fullføre dette tiåret.. Så jeg sa jeg kunne hekle noe lignende det jeg har heklet, og det ville hun gjerne.
Så her, to- tre måneder senere er teppet hennes klart. I løpet av neste uke kommer hun å henter det..., håper hun blir fornøyd. Ikke "barebare" å hekle til andre..., men jeg må si at jeg skulle gjerne hatt dette teppet selv jeg:)Da jeg skulle ta bilder av dette teppet, i morges før jeg skulle på jobb, var dette det eneste stedet, iallefall ryddige stedet..., det var lyst nok. Har ikke tatt bilder av "tvkroken" etter stua ble malt. Jeg er faktisk fornøyd med området rundt tv nå, det tror jeg aldri jeg har vært før! Benken tv står på fant jeg i kjelleren i huset, men kombinasjonen litt skrøpelige dører og Hannah var ikke god. De ble fort ødelagt. Men gardiner som mormoren min har heklet har fått bli forheng, både praktisk og veldig fint. Barnet på bilde over tv er meg:)

11 kommentarer:

Ragnhild sa...

Hei på du:)
Nydelig teppe du har heklet:) Jeg misunner den heldige eier. Jeg følger din blogg, og syns den er utrolig stilig, kreativ og inspirerende. Hurra for deg:)

Inga Helene sa...

Flott teppe! Regner med mottakeren blir kjempefornøyd :o)

Datt sa...

Ah, nyydelig teppe, du er så utrolig flink! :D

Maria sa...

Jeg synes du har klaret at lave et rigtig fint tv-hjørne. Og DET er ikke let - det er jo næsten umuligt ! Mn klapsalve til dig, du har gjort det umulige :-)

Tæppet.... wau - det er virkelig flot Tove. Kunden bliver da garanteret rigtig glad for det. Det med at lave noget på bestilling synes jeg altid er sådan lidt nervepirrende, for lever det nu op til forventningerne, og falder det i smag. det tror jeg bestemt dette tæppe gør.

Jeg er lidt travl pt, men skriver dig en mail i aften :-)

Klem Maria

victoria sa...

for et nydelig teppe du har heklet, blir nok kjempe fornøyd tenker jeg, hadde jeg blitt ;)
Flott du har f[tt det hjemme
ha en flott ukesstart
klem victoria

mali-mo sa...

Kjempeflott teppe, det kunne gjerne fått plass hos meg også. Er ikke så glad i gult vanligvis, men her var det kjempefint.

God søndag!

Pillepalle sa...

Dette teppe er herlig! Jeg likte denne vekten i innlegget under også veldig godt :)) Ha en fin søndag videre. Hilsen fra Pillepalle

Minmill sa...

Teppet ble alldeles nydelig, og jeg skjønner godt at du angret på å selge det. Skynd deg å hekle ett til deg selv også. Det var fint med de små blomstene strødd på teppet. Fikk en liten "feeling" av sommereng.

Tv-kroken din ble helt topp. Det var kult med de retroputene som fargeklatter, og en god ide å henge hekleduker på tv-benken. Du kreative kvinne, hvor mange gode ideer det kommer fra deg. Fortsett med det:))

Vi har tømt stuen for møbler i dag, og skal legge om gulvet her hjemme. I dag fikk jeg med mannen min på at vi skal kjøpe ny sofa og male kjøkkengulvet lysegrått. Jippi.

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Jeg skjønner godt at du kunne tenke deg å beholde dette pleddet selv, for det var skikkelig fint. Spesielt med de skjønne blomstene på :)

Janne sa...

Vedder på at hun blir fornøyd;) Teppet ble vakkert!

Den gode feen sa...

For eit nydeleg teppe! Og slike ting tar TID, ja :)Men du og du for ein gul fin lampe og ikkje minst dei kvite pottene. Er dei av Lisa Larson?

Tusen takk for kjempefin kommentar og gode tips. Eg har eit liknande bord i kjellaren som er malt. Eg trur eg skal ta det opp og setje dagens ned. Og eg har faktisk vurdert å male det lyseblått i fleire år. Kjøpte inn maling i fargen isvann, men malingen er som sunke i jorda. He he. Må visst kjøpe maling i morgon. Trur det vert fint med lyseblått attåt den signalgule stolen og lysestakane :)

Ha ei god veke, klem frå Linda