fredag 16. oktober 2009

tapet i vinduet

Fikk et par ruller tapet i posten for et par uker siden, fra Kristines butikk.
Har planer med den et sted hjemme, en eller annen gang..
Men med kjedelige hvite vinduskarmer i butikken passet det veldig godt å sette opp tapeten på sidene. Ble veldig fornøyd med det:)


Syntes ved første øyekast at tapeten var litt kjedelig, men etter å ha hatt den i vinduet et par dager liker jeg den bedre og bedre. Her har jeg brukt teip og "kitt" for å henge den opp.., men det å lime den på en vegg hjemme...., klarer jeg det?!?!?!

13 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

Jeg tror jeg snart må kjøpe noen store lerret og tapetsere med tapet og henge på veggen som bilder - bare for å få litt cool tapetfølelse. Det er jo sååå mange tapeter nå - som jeg kjenner jeg nesten ikke kan leve uten. Ettersom vi bor i et gårdshus og har malt panel på alle vegger, lar jo ikke tapet seg gjøre.

Om jeg kjenner etter så tror jeg at jeg nesten er grønn av misunnelse over de hvite gulvene dine. Jeg synes det er så fantastisk vakkert. Jeg må vel innse at med 4 dyr, 2 barn og 2 voksne og på en gård ville hvite gulvflater vært vanskelig å leve med - men dersomatte, hvisomatte jeg skal bo et annet sted seinere i livet - da står hvite gulv høyt på ønskelista. HØYT. Tapetklem og ønske om en god helg, Tove!

Janne sa...

Å det ble fint! Ha en fin helg!

Camilla sa...

*sukk* den som kunne besøke butikken din.. :-) Ble veldig fint med tapeten forresten!! Vi skal forresten ha en jente, jordmoren var ikke 100% sikker, så jeg våger ikke helt tro det er sant :) Så om pengene strekker til tror jeg jaggu det blir en privat ultralyd time også..hihi Vært kjekt for storebror å være med på også tror jeg.. Hvorfor ikke benytte seg av teknologien når den er der liksom. hihi Ha en superduper helg!!

r e b e c k a sa...

jättesnyggt!

Beppe sa...

Det gjorde seg virkelig med tapeten :) Ha en super helg. Klem Beppe

SavanneTreet sa...

Hei! Det ble jo kjempefint!! Artig tapet da!! Grattis =)
Goood Helg hilsen M

Kardemomme sa...

Nå fikk jeg en sånn veldig Liebefølelse av butikken din og det er et stort kompliment! Det er så koselig med tapeter og passer jo perfekt i den koselige butikken din!! Jeg synes ikke den var kjedelig i det hele tatt! Bare helt nydelig!! Angrer litt på at vi var så feige da vi valgte tapet til kjøkkenet som er hvite blomster på hvit bakgrunn..Men jeg var så redd for å gå lei fort!
Nå skjønner jeg at jeg heller burde ha satset på noe mer fargrikt og morsomt!! Men skal slå ut håret i tilbehøret da..Ha en fin fredagskveld videre :))

IfraLahell sa...

Det ble kjempe fint. Synes tapetet var helt nydelig. Har forresten blitt så fint hjemme hos dere. Hvite gulv utgjør virkelig en stor forskjell. Her har vi det bare på soverommene, jobber med å overtale mannen om å få i hele huset. Vi får nå se da ;) Ble ihvertfall kjempe lekkert!

God helg til deg ;)

Klemmer

Janne sa...

Så kult det ble!
Kjenner igjen den gata utenfor, så nå vet jeg hvor jeg skal ta veien neste gang jeg er i Grenland;)
Ha en fin-fin helg:)

Hyttehuset sa...

Du har all grunn til å vere nøgd med det. Kjempestilig!

mi-rachel sa...

kjempe fint det ble!!

Lotten sa...

Det blev ju kanonfint! Jag ville oxå köpt dom där tapeterna men du hann före ;-)

Janicken sa...

Kjempestilig med litt tapet i vinduet :) Synes den passa veldig fint inn der - god idé!