lørdag 10. oktober 2009

Nå er det så lenge siden jeg har blogget om noe håndarbeide at jeg rett og slett legger ut bilde av et halvferdig teppe... Teppet skal ikke bli større, men få en fin kant og litt pynt på seg.

Men jeg er faktisk ferdig med et nytt teppe...
Det har vel egentlig vært ferdig i ca 4- 5 måneder, men ligge i en kurv i påvente av å få festet tråder... Tenkte vel egentlig på å hekle det større, men om jeg en gang får ånden over meg er det jo bare å fortsette...Nå som kulden har kommet har jeg fått frem Hannahs vintertøy, og så at hun trenger flere varme gensere... Tenkte å kjøpe noe, men nei jeg kan da strikke en til henne! "Stakkars" barnet mitt, har en mor som strikker og hekler hele tiden, men jeg har aldri laget annet enn tepper, skjerf og luer til henne... Så det var på tide. Gikk gjennom restegarnet å fant disse fargene, så dette blir en billig, og forhåpentligvis fin genser:)


Mens jeg tok bilder i morges måtte jeg ta et bilde av Hannah også, hun har på seg antrekket fra green cotton, som jeg nevnte for noen innlegg siden.


Nå er jeg endelig HELT ferdig med å male både gulv og vegger i stua/ kjøkkenet.
Så i helgen skal jeg bare nyyyyte mitt "nye" hus, kjøpe blomster, bake en god sjokoladekake, tapetesere noen skapdører og pynte/ rydde rundt på alt av småting.
Et par ukers pause fra maling nå, så skal jeg i gang med Hannahs rom:)

GOD HELG!!!

9 kommentarer:

Pillepalle sa...

For herlige heklerier! Ha en fin helg! Klem fra Pillepalle

sirisinspirasjonsunivers sa...

Skal si du er en produktiv dame :) Du får mye gjort! Jeg følger stadig med på bloggen din og synes det er herlig å innom her! Blir så glad av alle fargene og inspirasjonen! :) Flott med strikkegenser til jenta di da! Ingenting er så gøy som hjemmelaget! Kunne ønske jeg var flink med slikt jeg og, men så var det denne tålmodigheten da.. :) Ha en kjempefin helg! Klemmer fra Siri

Villa Luftslottet sa...

For noen knallfine tepper!! pss! likte veldig godt puten din også jeg da:)
Kos deg i "ny-huset" og ha en riktig god helg:) For en skjønn jente du har forresten:)

M by M sa...

mmmmmmmm...jeg tiltrekkes av håndarbeidinnlegg :-)
Flotte tepper! Og Hannah var jo så fin i de nye klærne! Genseren blir sikkert fin den og! Gøy å lage klær til barna selv!
Klem

Rosemary and Thyme sa...

Liker veldig godt teppene. Veldig fine. Du er flink.
God helg

In my house sa...

Ååååååå guuuuuuud vilka fina snygga filtar,,, guuud va flitig å duktig du ä..... Jättekul att se.


Kram josse

Randi sa...

Så innmarig flotte tepper!!! Og for ein innsats du gjer, ser for meg at du aldri sitter i ro, enten maler, hekler, strikker eller er kreativ på andre måter. Tar av meg hatten!! :)

Mamma Brown sa...

Du er virkelig et rivjern med malekost, heklenål og strikkepinner. Så fine tepper du lager. Genseren til Hannah ser ut til å bli kjempefin. Jeg lagde noe liknende til Marieinwonderland da hun var liten. Samme konseptet + litt rosa og noen pajetter og litt glittergarn. Det var yndlingsgenseren hennes, og den ble arvet av en annen liten jente, som ville bruke den hele tiden, så moren måtte si at den ble ødelagt hvis hun ikke fikk lov til å vaske den.

r e b e c k a sa...

så mycket fint! älskar färgkombinationen i det första täcket lite extra! :)