mandag 12. oktober 2009

Jeg har vel nevnt at jeg er HELT FERDIG!!! å male både gulv og vegger i stua?!
Er intet mindre enn fantastisk fornøyd. Føles virkelig ut som ett nytt rom:)
Og det at alt av møbler er flyttet på, eller fjernet, eller er nye i rommet gjør ikke inntrykket av ett nytt rom mindre:)
Disse bildene er fra i går, søndag. Har ryddet og ordnet masse i helgen, og trodde jeg hadde tatt masse bilder. Og ja, masse bilder hadde jeg tatt, men det var 80% av unger med sjokolade i "hele" ansiktet ( se innlegget under:))
Jeg har til og med blitt fornøyd med tvkroken!!:)


Kommer nok snart flere stuebilder...

15 kommentarer:

Lycheli sa...

Lekkert, lekkert, lekkert!!! Liker så godt måten du kombinerer farger på:) Falt spesielt for glassbordet med puter under, har lyst til å gjøre noe lignende her ved siden av rokokkostolen for å få en stram moderne kontrast til:)

Ha en fin-fin dag!!

Klem Lycheli

Kardemomme sa...

Heisann Tove :)) Satt akkurat med kaffekoppen og var på vei innom deg :))Det er så kjekt å være på Blogspot for nå får jeg alle oppdateringene fra dere andre rett i linklista hipp,hurra :)))
Tove, jeg har nesten ikke superlativer nok til å beskrive det fine huset deres som nå har hvite gulv og vegger! Det er DRIIIIITFINT for å bruke et mer ufint ord men noen ganger må man ta i for å vise at man mener ting ikke sant?? :)) Jeg skulle gjerne ha bodd i det huset deres!!!
Ale farger kommer så godt fram med hvite rammer i rommet!
Den innvolldukken var så flott at jeg nesten lurte på om man fant sånt på loppis og nå fikk jeg jo forklaringen også! Superfin er den!! Heldige deg som fikk noe sånt!! Så moro at du skal på sykurs! Jeg er HELT sikker på at du kommer til å få helt dilla når du kommer igang!! Har man lyst får man det til..Jeg var jo helt analfabet på symaskinen men hadde så innmari lyst på ting som var sydd av lapper og det ville jo kostet en formue å kjøpe alt på Lutterlagkage så det var bare å sette igang ;)Det jeg lager tåler nok ikke å sees etter i sømmene men det er sånt som kommer med trening og erfaring. Det viktigste er å ha det gøy! Skal bli moro å se på alt det flotte og morsomme du kommer til å lage etterhvert :))
Ha en fortsatt fin mandag! Klemmer fra Kardemomme :)))

Camilla sa...

Er så misunnelig på de hvite gulvene dine :-) Superduper fint har du det! Leiligheten vår er riktignok ganske så hvit, men det føles som 1000 forskjellige hvitfarger..ikke så pent :-p "drømme om ett hus som ditt" hihi

Ludo Land sa...

Du så utrolig fint det har blitt! Jeg sitter å nyter nymalte gulv og vegger i min egen stue også, Det er så fantastisk deilig. Du å Du for noen kaker dere lagde. Jeg skal seriøst prøve meg på en sånn, de så sååååå gode ut, jeg elsker sjokolade.

j e n n y sa...

Åååå så fint!! Fantastiskt vackert med vita golv!! Du har bra smak du!! ;)

SavanneTreet sa...

Hei hei!!
Tusen takk for veldig trivelig hilsen! Åj, for et fint gulv- elsker hvite gulv- og noe jeg drømmer om selv..
Og du teppet på stolen der er Nydelig!! Vakre vakre farger sammen!! Ha en finfin mandag =)
Hilsen M

Kaspara sa...

Hei Tove!
Kan ikke se meg mett på bilder fra stuen din; så vakkert, så vakkert! Liker så godt alt det hvite med de herlige små farveinnslagene rundt omkring. Dette innlegget MÅ jeg vise "far i huset"!!! Jeg er jo helt dårlig på lyse gulv selv.....
Skjønner at du er fornøyd! Det er vel omtrent umulig å få deg ut fra huset om dagene, vil jeg tro! Tror jeg bare hadde sittet og sett meg lykkelig omkring i det uendelige!
Ha en fin kveld, Tove!
Klem fra Kaspara

Karna sa...

Så fint dere har fått det, kjempe lekkert!
Deilig med en ryddedag, så er det strøket en liten time eller to..hi,hi...da gjelder det å ta masse bilder å ha "som bevis"...det gjør jeg iallefall!

nadja sa...

nydelig. er stuegulvet hvitt eller rosa? vi har malt soveroms gulv lyse,lyse rosa; det ble kjempe bra, det også:)

Maria sa...

Det är väldigt vackert med allt det vita och de vackra fönstren som släpper in mycket ljus älskar jag. Vi bor i ett lite för mörkt hus, så jag drömmer alltid om det där ljuset...

Kardemomme sa...

Hei Tove :))Nå har jeg bladd og bladd i bloggen din for å se om ikke du også heklet sekskanter i fjor vinter..Tar jeg feil eller gjorde du ikke det? Hvis noen her i bloggbyen har gjort det må det jo ha vært deg som er hekleteppemester nr.1.
I hvertfall er det moro å få ånden over seg igjen..
Ha en fortsatt fin torsdag :))

Kardemomme sa...

Der var jo teppet ditt! var nesten helt sikker på at jeg hadde sett et sånt hos deg engang..Nydelig teppe i herlige farger!!! Det ser ut som om heklingen vår er litt forskjellig. Jeg strevde litt med å skjønne oppskriften så det kan jo hende jeg har misforstått noe men alle lappene mine blir like i hvertfall så da får det ikke hjelpe om de er litt feilheklet..
Jeg klikket på bildet for å få det større og da så jeg at du hadde heklet en kant rundt..Hjelp for en jobb! Gruer meg litt til det men får ikke ta sorgene på forskudd..Foreløpig skal jeg kose meg med heklingen :)

Marthe sa...

Hei kjære Tove!

Nå er det lenge siden jeg har kommentert hos deg. Har vært innom deg både titt og ofte, men har vært litt treg med tastingen. Det har vært spennende å følge med på stueprosjektet, og FY så fint det har blitt!! Får lyst til å svinge malerkosten selv. Virkelig lekkert! Så åpent og lyst. Kan tenke meg du blir glad av å vandre rundt i stuene dine nå:)

Og gjett hvem som skal bake sjokoladekake i helga. Den kaken i innlegget under her så enormt god ut! Bra gjort av Hannah å klare hele kaken! Den må testes:)

Håper alt går bra hos deg og at du koser deg med den lille familien din! Ha en fin torsdagskveld!

Klem fra Marthe

Findus sa...

lekkert!! Du har all grunn til å være fornøyd.
Ha en flott helg

Maria sa...

Hei, kjemepfin stue!! Lurer på hva slags hvitfarge du har brukt, har du navnet eller nummeret??