søndag 18. oktober 2009

Da vi skulle male stua kom alle bildene ned av veggen, og på vei opp igjen har det blitt mange forandringer. Og ikke minst flere bilder, blant annet de to fotografiene på bildene. Det ene er Hannah og det andre er moren min foran jomfrulandstårnet der hun vokste opp. Hvis jeg ikke tar helt feil er bilde fra begynnelsen av 60- tallet. Syntes det ble tøft med bildene uten ramme..:)

I dag har vi hatt en vanlig søndag, tur i skogen, litt baking, besøk og god søndagsmiddag.
Søndag er den eneste fridagen jeg har, og jeg nyyyyter den, heldigvis er det fortsatt noen timer igjen:)

12 kommentarer:

Rakel sa...

Det lyder som en rigtigt dejlig søndag.. Flotte billeder, elsker dem i sort/hvid.. :)
kh Rakel.

Frk. Fosli sa...

Den stua di er til å bli glad av. Du har virkelig en unik og herlig stil - jeg stikker ofte innom bloggen din for å beundre litt!

Ha en fin søndagskveld :)

SavanneTreet sa...

Hei!
Liker stuen din- koselig =)Så fin farge på rammen!! Og svart hvitt er vakkert.
Ha en koselig kveld =)
M

mali-mo sa...

Hei, kjære du...

Bare innom deg for å ønske deg noen fine siste-timer på søndagskvelden din ;)

Her er det stille inne, med tente lys og fyr på peisen. Lillemalien sover, og mannen er på fotballkamp.

Nydelige bilder, herlige Hannah! Og så flott det har blitt i stuen din. Nydelig med lyse vegger og gulv. Her har vi gjort ferdig en stue i sommer, men den siste får vente til våren. Har såvidt startet arbeidet meg gang/ trapp/ hall, og det vil sikkert ta et halvår. Godt å ha noe fysisk å gjøre innimellom. Godt å bli litt sliten og sovne om kveldene.

Glad for hilsen fra deg, skjønner godt hva du mener. Det er ikke bestandig lett å finne de rette ordene, bare at ingen ord igrunnen er "de rete" hvis du skjønner, og at bare å skrive det er akkurat riktig likevel.

Klem fra meg.

lillebille sa...

Hei,

Nydelig stue. Så hvit og fin... Akkurat sånn som jeg drømmer om :o)
Bildene er kjempefine og både det av søteste Hannah og det av moren din gjør seg kjempegodt uten ramme.

Ha en flott uke :o)

Rikke sa...

Søndag er herlig =)
Å henge opp bilder er noe av det vanskeligste jeg gjør! Har en haug liggende med fine bilder – men som aldri kommer opp på veggen. Faktisk hang vi opp ett bilde i går, men det har vært planlagt de siste 6 mnd:P

Svart hvitt bildene blei fine sammen. Ved første øyekast ser de ut som om de hører sammen.

Lycke sa...

Det är jättefint med bilder utan ram..och så mixat med de i ram - tycker jag med!!! Blev helt kär i dina kuddar i soffan här..och det virkade - heklede över soffryggen...mmm...!!!

Kramhögar Lycke

Kardemomme sa...

Så fiiint det er i stua deres nå! Det har alltid vært fint men med dette nye gulvet blir det som å se alt på nytt igjen liksom! Herlig grønnfarge på den rammen på bildet over sofaen! Jeg er inne i dette 80.tallsgrønne moduset selv vet du :)) Stilig med bilder uten rammer. Sort/hvitt fotografier er så dekorative i seg selv.
Og for en søt liten babygenser du har strikket :))Ser nesten ut som en dukkegenser og det er så moro og raskt å strikke noe i små størrelser! Ha en fin mandag :))

Briggs lekehus sa...

Hei tove! Jeg denne siden som hjelp: http://moseplassen.com/2008/09/blogspot-hvordan-stoerre-bilder-innlegg/. Tester meg fremdeles litt frem til ting. Men denne siden hadde geniale bloggetips!:-) Lykke til!

Christina Skarø sa...

Hejsa - sikke dejlige farver I har i jeres stue.. Forøvrigt er det så nærværende med billeder af børnene i hjemmet.. mange vælger det faktisk fra... kan man forstå det?

En hilsen fra C, der lige kiggede med.. :-)

erry sa...

Mycket vackert! Så fint du har fått i stua! :)

www.ellensand.no sa...

Her var det mye fint og inspirerende. Liker stilen din. Den sjokoladekaken tror jeg faktisk jeg må prøve å lage... :)