onsdag 7. oktober 2009


Det har vært veldig liten tid til blogging den siste uka, men nå som jeg snart er ferdig med å male veggene og bare har litt igjen å male på gulvet får jeg forhåpentligvis mer fritid, og ikke minst et ryddigere hus å ta bilder i...:)
Får ordnet litt i stua, og på kjøkkenet hver dag, dvs kveld.., en av tingene jeg har fått gjort er å ordne med stolputer til kjøkkenstolene.


Puta på bilde under har jeg strikket i løpet av de siste dagene. Er strikket i et veldig tjukt bomullsgarn, som heter ice, perfekt til formålet/ myk og god å sitte på:) Den ble ikke helt som jeg hadde tenkt meg, den ble for avlang..., men den virker likevel. Holder også på å sy en lilla kant rundt..., men ting tar tid, så den har blitt lagt på plass inntil videre.


Har endelig fått tak i stol nummer fire til kjøkkenbordet, den er KNALL rosa:)I kveld får jeg forhåpentligvis begynt å male den siste resten av gulvet... begynner å bli veldig lei av å male gulv...
Det meste av møbler og småting er på plass, så ser en ende på malekaoset!
Så frem til jeg kan rydde bort alt av malingsspann og pensler sitter vi iallefall mykt og godt når vi spiser:)5 kommentarer:

lise sa...

Flotte puter, og så sjarmerende at alle er ulike!

Lycheli sa...

Syns du har det så flott hjemme hos deg altså:) Elsker fargene dine!!! Herlige puter! Hvor er "trafikkkart"-puten og den rosa lappeputen fra? Sistnevnte er kanskje egenprodusert? Utrolig kule ihvertfall! Tok ALT for lang tid å male gulvet helt ferdig her hjemme også, men gud så herlig det er nå som det er gjort:)

Klem Lycheli

Anne sa...

Så fine stolar og puter:) Verkeleg flott! Fin blogg du har.
Ha ein herleg kveld!

mi-rachel sa...

kjenner litt den følelsen av malekaos :)

Miss-handy sa...

Heisann:)
Kjempestilige stoler!!!
Likte veldig godt den med strikket trekk. Utrolig fin!!:)
Kan hende jeg låner ideen din litt der.....har en gammel kontorstol som trenger å styles litt...:)
Veldig fin blogg du har:)

Hilsen Siv