søndag 20. september 2009


Jeg er ferdig med å male gulvene på kjøkkenet, og i "spisestua"!!!!
Er vannvittig fornøyd, men nesten litt irritert også. Hvorfor har jeg ventet så lenge med å gjøre dette?!? For hva er vel en uke med rot, malingslukt og en del timers kveldsjobbing mot dette resultatet:)


Elsker mitt nye gulv, ALT blir finere oppå det:)


Vi har passet en hund, en valp, for en venninne i helgen.
Utrolig søt, snill, smart og ganske så spinnvill hund:)
Hannah, som forguder hunder, har elsket hvert sekund den har vært her
I tillegg syntes jeg den passet veldig godt til det nye gulvet, hihi
Tallerkenhylla har fått nye tallerkner. Den grønne, slitte stolen er en ny, gammel stol. Hadde tenkt å pusse og male den, men tror jeg venter litt. Den er fin som den er også:)


På kjøkkenbordet ligger de nydelige gryteklutene jeg kjøpte av Kaspara, klare til å skåne bordet mot varme gryter:)Jeg er så fornøyd med den nye, gamle gyngestolen min!
Og minst like fornøyd med fargen jeg blandet til den.
( En blanding av en mye mørkere grønn og en god slump gulvmaling..).
Teppet som henger over ryggen passet perfekt til i fargene:)Jeg er langt fra ferdig, når jeg først flytter på alt av møbler så rydder og organiserer jeg inne dem også... I tillegg til å flytte rundt på ting, prøve ut forskjellige ting... MORRO!

I morgen skal jeg begynne på veggene i stua:)

21 kommentarer:

Synnøve sa...

Hurra og gratulerer!! Det ser jo helt fantastisk ut, job well done må jeg si :) Alt kommer liksom bedre frem og ser så flott ut synes jeg, derfor jeg lurer på å male gulvet på gjesterommet her også... ;) Og såå fint med fargeklattene i stolene og de andre tingene. Ikke male den grønne stolen, den likte jeg godt :) Håper du ellers har det bra! Klem Synnøve

Anonym sa...

For en jobb du har gjort
-imponerende!
Veldig gjennomført stil:-)
Ha en fin uke, klem Hege.

Kardemomme sa...

Dette ble HELT fantastisk Tove!!!!
Skjønner jo at du tenker du burde gjort det før for sånn er jeg også men det er jo sånt som en gruer for å starte opp med og NÅ er det i hvertfall gjort og med strålende resultat!!! Det ble SÅ fiiint!!!
Alle de fine fargene du har rundt deg kommer så mye bedre fram med lyse gulv!!! I det hele tatt endrer hele rommets karakter seg med hvite veggen og gulv! Den grønnfargen på gyngestolen er min favorittfarge akkurat nå og jeg var så heldig å finne et par ting i denne fargen på loppis i helgen!
Søt liten valp dere var så heldige å få låne også! Spørs om ikke det vil bli en del spørsmål om anskaffelse av hund fra Hanna framover ;)Ha en fin uke! Nå må jeg finne dyna! Nattaklem fra Kardemomme :))

Lycke sa...

Haloj Tove!!! Det blev verkligen ett underbart rum med det vita golvet - allting ser så otroligt fräscht ut och färgerna kommer fram så vansinnigt fint, gillar särskilt färgen på gungstolen!!!!!!!

Jag har flyttat från bloggagratis till blogspot nu i helgen, coh det känns jättebra!! Spännande med alla nya funktioner, som jag så klart fortfarande håller på och lär mig medan jag bloggar, hihi..men man lär sig med tiden!!!
Kika gärna in hos mig när du får tid och lust...

Nattakramar Lycke

Rakel sa...

Så fint!! Dejligt hjørne, flotte farver.. Og lækkert gulv.. :)
kh Rakel.

Maria sa...

Jeg kan ikke se dine billeder.....
Meget mærkeligt !

Måske hvis jeg prøver igen senere...

KLEM.

Rosa sa...

Så utrolig fint det ble : ))

Lotten sa...

Ohh det var ju underbart! Som taget ur ett glansigt inredningsmagasin....Sååå fiiint! Alla möbler och textilier blir extra fina till det vita golvet ;-)

idyll sa...

Oioioi... utrolig bra resultat! Det ble bare helt fantastisk... Rålekkert
Å alle fargene bare stråler jo mot alt det hvite!!

Ha en herlig dag og nyt herligheten

Hege - BOLIGglede sa...

Vakkert! Gleder meg bare enda mer til jeg skal i gang, når jeg ser hvor fint dette ble!!
Ha en fin ny uke:)

Bo med barn sa...

Det ble superfint!!! Ha en god, ny uke:)

Jeanette Lunde sa...

Hei Tove :)
Lenge siden sist! Så utrolig fint det ble!! Alt kommer frem på en helt annen måte. Jeg elsker mine gulv og har ikke angret et sekund, til tross for at bøss og hybelkaniner synes litt ekstra godt. Det er så verdt det! Gratulerer :)
Her går det også tregt om dagen med blogging, men vi er også snart ferdig med mini-oppussingen vår og da blie det nye interiør bilder he he...
Høstklem fra Jeanette

Christine C sa...

Det må ha vært litt av en jobb, men så ble resultatet helt nydelig også! Det må jo være som å ha fått et helt nytt rom :)
Lykke til med videre oppussing, og ha en fin uke!

Rikke sa...

Gratulerer, så fint det blei!! Tror vi har hatt noe av den samme før og etter opplevelsen når det kommer til malte gulv. Som du sier, ALT blir finere :D

Christine sa...

så utrolig flott det ble hos deg nå :D rart hvilken forskjell hvit gulv utgjør! alle fargene kommer så mye bedre til sin rett! var en utrolig flott farge du hadde blandet til gyngestolen din, og jeg er forelska i den lilla stolen din :D jeg har fått helt kick på lilla for tiden.. hvertfall i kombinasjon med lime og turkis :D

Datt sa...

Såååå nydelig det ble!!! Og jeg synes også at en hund passa veeeldig bra til det gulvet... ;)

Åse Marit sa...

Så fiiiint det blei!! Du har skikkelig god grunn til å vere fornøgd:-) Alle dei fargerike møblane og tinga, kom virkelig til sin rett med den kvite bakgrunnen.

Ønsker deg ei god veke!

Briggs lekehus sa...

så utrolig flott det ble!! Unner og misunner deg:-)

j e n n y sa...

Åh guud så bra det blev!! Fantastiskt fint och fräscht!!
Riktigt bra jobbat!! ;)

NettPrat sa...

Lekkert med hvite gulv altså! Blir skikkelig inspirert av disse bildene... flott!

FlorasFrue sa...

Så flott det var! Ja, enig, alt blir fint på hvite gulv :)
Kjersti