mandag 7. september 2009

Forrige torsdag var jeg i en ( for meg) ny bruktbutikk. Fant masse der, og på lørdag var det loppemarked. Så nå er trappa og gangen vår "full" av ting som venter på at jeg skal få plassert dem, eller begynt med påtenkt oppussing..... Men det er så mye annet kjedelig som må prioriteres... Som å brette klær ( og jaggu må det legges på plassi skuffer og skaper også! ), regnskapsjobbing o.l Men planene er klare. Har også store planer for to rom i huset som skal pusses opp/ ommøbleres i løpet av kort tid. Har lagt ut flere ting på finn for salg, blant annet en stor svart hjørnesofa som har irritert meg i laaaaang tid. Og som en erstatning tror jeg at vi skal kjøpe en Ektorp.... Og det gamle kjøkkenbordet skal sages ned til stuebord, osv osv..
Men er jo avhengig av å få den gamle sofaen ut av huset før jeg får gjort noe..
( krysser alt for at den selges raskt, jeg ville jo egentlig ha ommøblert i går...)


En av tingene jeg har kjøpt de siste dagene er denne søte veggblomsterpotten.
Den henger nå på veggen utenfor inngangsdøra, og siden jeg har en tendens til å drepe alt av grønne planter jeg kjøper har favorittklovnen min fått i oppgave å ønske besøkende velkommen:)
Den lilla lampeskjermen er også et av kjøpene, den skal nok få en liten "makeover", etterhvert...
Har funnet masse annet også, blant annet en nydelig stor gyngestol...Tilslutt må jeg skryte litt av jenta mi:)
I sommer har hun lært seg å svømme, dvs hun har svømt tre- fire tak før hun har begynt å synke.. I går var i i svømmehallen før første gang i høst. Hun hoppet rett i vannet å svømte 25 meter i ett strekk ( flere ganger)! Ja, hun svømte faktisk rundt i over to timer.
I går kveld fant hun ut at hun ville prøve pappa sine rulleski, noe hun også mestret som bare det:)


2 kommentarer:

Solrosa sa...

Så fin klovn du har! Veldig fin! Og veldig fin jente!! :) Håper du får en god kveld!

Sol

Janne sa...

Der var mye fint ja! Synes spesielt klovnen var søt da.. Ha en fin dag!