onsdag 9. september 2009

Dette er virkelig min lykkedag!!
Var en liten tur innom Fretex i morges, og fant.....
6 middagstallerkner
8 frokosttallerkner
og
6 skåler
Og det av serviset jeg "samler" på, uten at jeg har forventet å finne flere deler til det noengang... ( som jeg har råd til vel og merke..)
Men nå har samlingen økt betraktelig, og en hel hylle i skapet i "kjøkkenstua" er ryddet av til den:)
Alt dette fikk jeg for 400 kroner, syntes ikke det var ¨så gærn't

Et orgentlig "sommer hele året" servise:)

I tillegg har jeg solgt sofaen i dag!!!
Og endelig må jeg si..., for jeg har tenkt på at jeg må bli "kvitt" den lenge. Den har ikke passet inn i huset syntes jeg. Det tok bare tre dager fra jeg la ut annonse på Finn til den var ute av huset:)
Var innom et loppemarked lørdag morgen før jobb, der fant jeg den nydelig gyngestolen på bildene. Den er i veldig god stand, men den har blitt malt et eller flere strøk for lite en gang for mange år siden i tillegg til at malingen er slitt. Så den må males, men jeg vet enda ikke hvilken farge den blir...
Nå er det endelig fritt frem for maling av gulvet, og et mulig innkjøp av ny sofa:)
( osv, osv....)Gleder meg til å komme i gang!

18 kommentarer:

DUNNISMoR sa...

Så artig å sjå dette serviset att! Eg vaks opp med desse tallerkane og koppane på bordet... både til frukost, lunsj, middag og kvelds :) Trur ikkje det er så mange delane att i skapet til mamma no, kanskje ein tallerken eller to. Me brukte det som kvardagsservise, hugsar eg. Det er kjekt å kome over slike overraskande funn :)

Monicas sa...

dette var kjempefint...minner meg om 80 tallet..skulle gjerne funnet sånne kupp på fretex

Sally sa...

Så morsomt, det er hverdagsservisert til bestemor det der ;-) Da vet jeg hvem jeg skal kontakte om hun vil kvitte seg med dem, eller har du nok nå?
Søt gybnestol forresten :-)

S.

Sally sa...

Var visst litt rask på labben der, skikkelig masse trykkleifer, huff :-)

Datt sa...

Hmmm, det var noe kjent med det serviset, lurer litt på om kanskje min bestemor hadde slikt! Koselig er det i alle fall :)

Ludo Land sa...

ja det er et fint servise.

Therese ~ Fjellrosa sa...

Ooohhh, i like. Spesielt fatet fra Catherineholm :)

mi-rachel sa...

tøft servise.
og så spennende at du skal i gang å male gulv! håper vi får se reultatet.

Stjerneteller sa...

Ej, kult:) Likt servise til svigers!
Egersund Fajanse hvis ikke jeg husker helt feil.
Har fulgt bloggen din lenge, og nå har jeg også omsider fått meg en egen liten blogg.Håper det er ok at jeg har linket til deg.

silje-sin sa...

Hei hei:) Så moro å finne ting man samler på:) jeg så deg faktisk på fretex i går, men regnet med at du ikke kjente meg igjen:) Jeg fant ikke noe der denne gangen jeg. Synes de veldig ofte overpriser varene der. Når man må betale nesten like mye som på auksjon, og tingene ikke er feilfrie, synes jeg det blir for ille:) Håper det går bra med deg, og butikken:) klem

Persilja sa...

Vad tomt det ser ut UTAN soffa. ;D Tänk vilken stor möbel det är! Men viktig.
Kul att få välja en ny. Såna köp gör man ju inte var dag.
Att hitta så mycket av en servis man samlar på det är ju nästan FÖR bra för att vara sant. Du kanske borde tagit en "trisslott" också. (Vet inte om de finns hos er.)

Christina Skarø sa...

Det er første gang, at jeg er forbi din blog, hvor er det en dejlig retro stil du fører dig... Jeg elsker din stil og de fede blomster på servicet!!! Tak for kigget.. Vh Christina

Portofritt sa...

Jeg kan ikke skryte på meg å ha tapetsert selv, nei. Fikk hjelp av faren min, men han sa at den var grei å sette opp. Papirtapet bør unngås, det har vi prøvd i stua med svært synlige resultater (skjøter). Ferm-tapeten anbefales.

Rikke sa...

Åh, dette er ett av yndlingsservisene mine. Bestemor hjemme på gården spise frokost av dette hver dag. *drømme*

Katrine K sa...

For et flott servise, ble litt misunnelig, jeg..!

Mamma Brown sa...

Hei Tove
Så fint service du har kjøpt. Tror det heter Solsikke. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Ang. symaskin, jeg anbefaler deg ikke å kjøpe en barnemaskin, det er nærmest et leketøy. Kjøp en god brukt maskin i stedet. Her hos oss har det skjedd ting. For tre uker siden fikk min mann et hjerneslag, skikkelig ekkelt, men fra å være sengeliggende til rullestol, og nå kan han gå med krykke og gjøre en del ting, er det jo en fantastisk framgang. Vi har nettopp gått 2 km. ,og nå er han i ferd med å lage middag, så det ser riktig lyst ut. Håper det er bra med deg og dine.
Ha en fin søndag!
Klem!


H

Tant Grön sa...

Vacker servis du har :-)

iben sa...

Hej Lykke og lykkeliten..
Hvor er det flot at du har samlet så meget af solsikke stellet.. Jeg har 4 spisetallerkner af det.. 2 kopper med underkopper.. Syntes det var sjovt at se at en anden også kan lide stellet... Hilsen Iben - vidunderlige univers