søndag 13. september 2009

Det er ikke mye tid foran pc'n for meg om dagen.
Jeg har begynt å male gulvene i første etasje i huset, så det jeg har av "fritid" går med til dette!
Men har pyntet litt på en magnettavle, med nytt papir og et bånd rundt kanten:)
Har også handlet litt brukt i helgen
Likte veldig godt denne gamle boksen:)
Her ses også forskjellen på det nye og det gamle gulvet


Det kommer til å bli så fint med det nye gulvet:D
( bilde er etter grunning og ett strøk, og markeringsteipen sitter fortsatt på listen)
Det andre jeg kjøpte i går var tallerknen med de blå og gule fargene, likte så godt fargene.


Nå skal jeg male litt til, så skal jeg strikke videre på pauseprosjektet, et stripete babyteppe.


15 kommentarer:

Rakel sa...

Så fint, både gulv og tavle.. Også super sødt tæppe der ligger henslængt over stolen, er det mon et du selv har lavet? :)
kh Rakel

Rikke sa...

Nå minnet du meg på mitt dårlig samvittighetsprosjekt, strøk nr2 på stuegulvene - det har blitt utsatt i over et år... Jeg håper og tror du er mer strukturert enn som så:P

Ribbestrikket babyteppe er herlig!

Anonym sa...

Så fint du har gjort det!
AAlt for liten tid kjenner jeg meg igjen i:-)
Ha en fin uke, klem Hege.

Hege - BOLIGglede sa...

Du er farlig effektiv! Både malte gulv OG strikking! phu..
Skal i gang med å male gulv i det nye huset jeg og. Skal du ha helt hvite nesten eller?? Ser ganske så hvitt ut på bildene i allefall.
Forresten kjempesøt den boksen i vindusposten;)

Janne sa...

Så fint gulvet ble! Og fine de andre tingene også! Ha en fin solskinnsdag!

Kardemomme sa...

God morgen Tove :)tar meg en tur innom deg med morgenkaffen i hånda!
Det kommer til å bli fiiint med hvite gulv!! Åååå, som jeg misunner dere som bor i et sånt hus som du bor i og med tregulv som kan males hvite! Hvite gulv er en perfekt ramme rundt glade farger på møbler og tilbehør!
Gratulerer med salg av sofaen forresten! Hvilke planer har du angående valg av noe nytt tro?
Gammelt eller nytt? Farger eller hvitt? Jeg var på loppis i helgen og så en del fine møbler. Jeg dras alltid mot gamle sofaer rosa sofaer med broderier på putene men kan selvfølgelig ikke bytte ut den hvite nye nå..Men man kan jo drømme litt og du er jo i en heldig situasjon som skal velge nytt :)Serviset med solsikker i innlegget under vokste jeg opp med :) Koselig å se det igjen :)
Jeg holder på å etablere en ny blogg om dagen og det er tidkrevende! Sliter med fotoshop for å lage header men skal nok komme på banen i løpet av uka!
Ha en fin dag videre! Klemmer fra Kardemomme :))

Lotten sa...

Såå fint med de målade golven! Jag önskar att jag kunde göra det med ;-) Magnettavlan blev jättefin med papper och band!

Pillepalle sa...

Koselige bilder! Magnettavlen ble kjempenydelig! Lykke til med gulvemaling! Hilsen fra Pillepalle

mette sa...

fantastisk gulv!! stilen din, den er bare helt rå... inspirerende til 1000!

Ludo Land sa...

åh så gøy å se gulvet. Vi har pusset stuegulvet idag, så vi begynner vel å male imorgen. Jeg er så spent på hvordan det vil se ut, men foreløpig har vi jo bare gipsvegger som også trengs å males så før vi ser helhetsinntrykket vil det nok ta litt tid.Men åh som jeg gleder meg. Det ser jo ut som det ble kjempe fint hos deg da! så kul boks.

Anonym sa...

Jeg er ikke et øyeblikk i tvil om at det blir fint med hvite gulv tove!! Skulle så gjerne hatt det selv. Og så skulle jeg gjerne vært ferdig med det pågående prosjektet som ser ut til å ta 100 år..puh!
Men det er så mye annet festlig å gjøre i helgene at vi ikke vil bruke all fritiden på å være hjemme at jeg får smære meg med tålmodighet og vnet..
Det er noe galt med pc'en min slik at jeg ikke får rettet opp skrivefeilene på ordene bak meg her men håper du skjønner sammenhenegn..Æsj, der ble det feil igjen..Håper jeg får sendt kommentaren..Krysser fingrene for at shoppingtendensen i porsgrunn skal ta seg opp snart! Håper du uansett koser deg i butikken din!
Klemmer fra kardemomme :))

Anonym sa...

http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=18946245

Therese ~ Fjellrosa sa...

Ah, ja hvitt gulv er fint. Tror du kommer til å oppleve et helt annet lys i rommene da :)

Jeg likte tavlen din. Den var snasen :)

IfraLahell sa...

Det kommer til å bli knall fint. Du husket å bruke kvistlakk? Det er lurt- ellers så kan set hende du får litt gule flekker etterhvert. Det har skjedd her. Glemte det i all min iver. Så til neste sommer må gulvene males på nytt. Gleder meg til å se når det blir ferdig ;)

Kardemomme sa...

Hei Tove :))Er innom for å se om det går bra med gulvmalingen din og samtidig takke for at du vil legge deg som følger av bloggen min..Etter at jeg flyttet over til blogspot har en ny verden åpnet seg. Jeg har ikke skjønt det før nå hvot "utafor" vi var på bloggagratis hihi!! Godt å slippe å være ute i kulda lenger og heller inne i varmen på blogspot hos resten av "familien" :))
Genialt med følgere og linker som oppdateres etterhvert som det kommer nye innlegg! I morgen skal jeg på lopperaid i oslo og gleder meg noe innmari :))Ha en fin fredag! Klemmer fra Kardemomme :))