mandag 6. juli 2009

"sommer"plakater:)


Så lenge jeg kan huske har jeg tenkt at om jeg noen gang får meg hytte ( ved sjøen) så blir det ikke orgentlig hytte før det har kommet inn en gammel fiskeplakat. Samme år som vi fikk oss sommerhus, et gammelt og sjarmerende "sørlandshus", kom jeg over en butikk som solgte plakatene som er på alle bildene i dette innlegget.
De solgte ikke bare disse, hadde sikkert 20 forskjellige.
Antall forskjellige plakater er grunnen til at jeg kjøpte så mange.. det var jo umulig å bestemme seg:)
Nå er ikke disse plakatene helt hva jeg hadde sett for meg, men en gammel, innrammet fiskeplakat passer kanskje likevel bedre i en "gammel og værbitt"hytte ytterst i skjærgården. Enn i et hus som "midt i byen" som faktisk er helårsbolig ( vi leier ut huset, men har det selv om sommeren) Syntes disse plakatene passer fint her jeg, og er fornøyd tiltross for at det ikke er en plakat med fisk...) De har nå hengt på veggen i tre år, og lenger skal de få henge:) ( muligens får jeg rammet dem inn engang...)

På Hannahs rom henger en sommerfuglplakat, perfekt på et jenterom:)
Og selfølgelig har Julian en på sitt rom også


På kjøkkenet henger en plakat med frukt, syntes den passer så godt med resten av kjøkkenet:)I gangen, ved siden av "håndkletørkeren" henger en plakat med skjell.


Plakatene kommer ikke til sin rett på disse bildene, de er mye finere enn de ser ut til.
Ikke minst er de med på å skape god feriefølelse:)
( Og det tiltross for at jeg ikke har ferie, men bare har vært der et par helger)

11 kommentarer:

My Wonderworld sa...

Den sommerfuglplakaten var kjempe fin! I like ;-)

Ann sa...

Hei! Håper du vil fortelle HVOR du har kjøpt de flotte plakatene? :)
Hilsen Ann

Datt sa...

ååå, den plakaten med sommerfugler på er så utrolig nydelig, jeg tråler og tråler og håper jeg støter på en slik på bruktbutikken en gang! :)

Maliva`s verden sa...

Wow..ser det er flere enn meg som falt for den plakaten med sommerfugler...

stjerneglass sa...

Så deilig det er med slike plakater. Fiskeplakaten gir meg også den gode sommerferiefølelsen. Husker tante og onkel hadde en slik på feriestedet sitt, og jeg elsket å kikke på den. De hadde til gjengjeld plassert den på do, så den ble flittig studert av de fleste gjestene. :)

Nydelige plakater!

Christine C sa...

Jeg er også veldig glad i slike plakater...de er både dekorative og lærerrike. De passet veldig godt inn hos dere, og hvis de gir dere den rette sommerfølelsen er jo ingenting bedre enn det :)

LillaLykke sa...

Stilige plakater!! Sommerfuglene ble en favoritt hos meg :) Herlige plakater!

Ha en flott dag!

Lycke sa...

ÅÅÅÅååå, du..jag älskar också sådana planscher såå mycket, för vi hade också någon sådan..med frukt..i stugan när jag var liten!!!
Vad fantastiskt att du hittade ett ställe med sådant!!!
Passar ju underbart i en stuga..men jag skulle nog hänga upp en hemmavid också!!! våran övervåning på minner mycket om en sommarstuga med trägolv, som grukar finnas i sådana, och gamla fönster..så där skulle jag nog hänga en...mmm...måste kolla om det finns sådant till försäljning här i krokarna...finns ett ställe som kanske har...och hittar jag en med fiskar så berättar jag för dig, kanske kan skicka till dig om du ännu är intresserad!!!

Kram Lycke

ralfefarfars paradis sa...

Veldig flotte plakater, svak for sommerfugler og skjell. Synes de er fine uten ramme også;)
Tror jeg må skaffe meg noen sommerfugler på veggene her også etterhvert.
Ha en fin kveld!

Kristine sa...

Hei :) så du har vært på Korsika!!? Bonifacio heter den byen helt på sørspissen som dere tok båten til tenker jeg...er den som er på ene bildet i innlegget mitt, husene som står helt på klippen...så vidt jeg har skjønt ligger denne byen nesten helt ut på klippene!!

Dro dere til Bastia kanskje? eller Ajaccio? usikker på hvilken av disse som er hovedstad..men om dere kjørte nordover, var det kanskje Bastia?

Jeg har hørt og lest så mye fra andre som har vært på Korsika tidligere, og alle har SÅ utrolig mye fint å si om øya...tror det blir en fantastisk ferie ja! Og crepe-tipset er notert ja ;-) ser for meg at det kan bli et par av dem ja, hehe!

Det var et utrolig fint sommerhus du hadde da! Spesielt kjøkkenet med det stilige sjakk-gulvet og gule bordet fallt i smak hos meg ;)

Anonym sa...

Norges Naturvernforbund nettbutikk selger disse plakatene billigst i Norge. Se her http://www.mamut.net/controls/shop/shops/12/8/default.asp?wwwalias=naturvern&gid=13