torsdag 16. juli 2009


Sommerlesning har kommet i hus:)
Det er bøker jeg har hatt lyst på lenge, og da jeg fikk penger i bursdagsgaver fant jeg ut at noen av dem måtte brukes på bøker. To bøker fulle av inspirasjon.

Boka hekleglede har jeg også kjøpt, mye i den jeg har lyst til å prøve å hekle.

Men, først måtte jeg begynne på et nytt teppe. Hadde egentlig lyst til å hekle et slikt, men det blir nok bare like store firkanter. Disse tar ganske mye lenger tid å hekle en bestemorsruter...., men tror det blir veldig fint da:)
Ellers koser vi oss med ferie, gjør mer eller mindre ingenting annet enn å slappe av og være sammen med venner.

I døra står skoa klare, og veska jeg har kjøpt fra Kaspara blir flittig brukt:)

17 kommentarer:

Silje sa...

Sommeren er deilig.. :)
Hekleteppet blir kjempefint, du er jo helt "rå" når det kommer til hekling..
;)

Beppe sa...

Fantastiske farger i hekleteppet! Den som hadde hatt tolmodighet til det.... - kanskje til høsten ;) Lykke til
Klem

Heidi sa...

Sommerhilsen og "Hello Lovely" hilsen til din blogg fra min blogg ;)

Min stil sa...

Flotte farger på det teppet. Ha en fin helg.
Klæm Susanne

Min morfars hus sa...

Håper du har en fantastisk ferie.
Du har et nydelig sommerhus og jeg kjenner bare ved å se bildene t skuldrene senker seg.

Stor sommerklem fra meg!

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

så herlige bilder!

ønsker deg en fortsatt fin sommer,
vibeke

mali-mo sa...

For et kjempeflott teppe du er igang med...og jeg ler og ler og ler av deg som sier du ikke "kan" hekle hihi ;) Tøysejenten ;) Men har funnet noen av glosene på Google, så tilslutt blir det nok servise ;)

Akkurat nå sitter jeg og strikker Nøstebarn babyteppe, tl min svigerinne som skal ha baby om 3 uker ;) Jeg har 7 uke rigjen nå, men merker at det ikke gjør noe om den vesle lillesøsteren kommer litt før ;)

...jo bortsett fra at jeg skal sy sengetøy, hekle babyteppe og male vuggen samt pusse op pet babyrom, hihi, kanskje jeg trenger tiden ;)

Det er sånn her nå at hver dag jeg tenker jeg skal male så skinner solen, så hvis jeg bare fortsetter å tenke på maling så få rvi nok tidenes sommer iallfall ;)

Håper du nyter ferien!

Maria sa...

Dejligt :-)
Skønne billeder du viser, og spændende nye projekter du er igang med. Bøgerne ser gode ud.

Jeg har sendt dig mail igen - men kom pludselig på at jeg har sendt til din hotmail-add, kan jeg ikke få din nye mailadd ?

KH Maria.

Maria sa...

Böckerna ser mycket fina ut. Måste kolla om de finns på nätet. Den ena är en svensk bok kanske?

Maria sa...

Nej, nu hittade jag boken till höger på Adlibris, den var ju också på norska. Blev sugen, men den var så dyr...(över 300 kronor)

LillaLykke sa...

Herlige bilder, og flotte farger på hekleteppet! :)

Ha en flott helg!

Dilldall-Nina sa...

Vi snakker om nytelektyre. Jeg er så glad i bøker - bokoman, men i sommer har jeg faktisk blitt helt hekta på lydbøker. Da kan jeg strikke eller nåle lapper samtidig forresten. Eller slumre i hammocken.

Ettersom jeg jobber lite nå, så har jeg måttet gå ned på bokinnkjøpene, men jeg har en god dialog med et par bibliotek. Kanskje jeg kan godsnakke litt med de så de kan ta inn noen av disse bøkene. De er jo veldig inne i tiden.

Det ser ut som et godt liv i sommerhuset deres. Haha - vet du. Vi bor jo på gård, med låve. I den låven er den utedo. Den er kjempesøt. Jeg bruker den på sommeren, litt for å få hyttefølelse selv om jeg er hjemme. Mannen mener jeg er helt koko, men ja - har aldri vært helt god ;)! Det er jo så hyggelig bare å vaske hendene sine i et sånt utendørs vaskestell med fat og kanne. Det handler om å nyte sommeren på så mange måter som mulig tenker jeg.

Ønsker deg en god helg.

alvorada sa...

Hva? Har du hatt bursdag og så har det gått meg hus forbi? På tide å komme seg tilbake på bloggen ser jeg. Hundretusenmillioner GRATULERER med dagen som var! :) Håper du feiret i sus og dus og eventyrbrus ;)
Fine bøker du har fått deg og det nederste bildet i dette innlegget var helt fantastisk synes jeg. Du har virkelig klart å fange en stemning der, ser skikkelig proft ut! :)
God helg til deg!

Nr. 21 sa...

De bøkene så fryktelig fristende ut!! Og jeg har veldig tro på det hekle-teppet ditt, fine farger og stilige ruter! Takk for sist, forresten! Du har en fantastisk butikk!

hverdagsgodteri sa...

Så deilig inspirerende med noen nye bøker! Kunne godttenkt meg alle tre selv.:) ha en finfin kveld!

Noralill sa...

Kos deg i ferien! Det var iallefall eit kjempefint teppe du heklar, nydelege fargar. Eg beundar alle som klarar å finne slike fine fargekombinasjonar....eg vert liksom aldri heilt einig med meg sjølv...hmmm

Ha ein fin kveld.

Kvirrevitt sa...

Kjempefine farger på teppet ditt – og de to øverste bøkene må jeg ha! :)