søndag 5. juli 2009

sommerhus

Har et par timer for meg selv i sommerhuset vårt nå, egentlig skulle jeg gjort i stand middag før de andre kommer hjem... Men det var så morro å gå rundt å ta bilder, og plutselig hadde en time gått! På bilde over er sofaen som ikke er vår. De som leier huset resten av året lar den stå igjen, men neste år blir det tilbake til pallesofa ( har malt paller, og legger to madrasser oppå, og tepper og puter såklart:)). Kanskje ikke fullt så behagelig som denne sofaen, og ikke så lett å holde i orden ( tepper og puter flyter lett utover), men likevel mer enn grei nok til å slappe av i, og så ser den kul ut:)Har tatt masse bilder, dette er bare noen få av dem.
Regner med det blir noen "sommerhusinnlegg" i uken som kommer også:)Blomstene på bilde under er på utsiden av et nabohus, men skulle mer enn gjerne hatt dem på vårt hus også:)

Desverre må vi reise hjem om et par timer, men det blir jo vår tur til å ha ferie en gang også:)

7 kommentarer:

Blandet loft sa...

Ja jeg så den pallesofaen din i et tidligere innlegg. Virkelig god idè altså. Det ble på en måte så luftig og sjarmerende, veldig flott.

Sommer hilsen fra BlanderLoft

Strikkelise sa...

Hei! Fine bilder. Jeg fant butikken din i Porsgrunn her om dagen, men det var stengt...

Datt sa...

Så gøy at du liker bloggen min og vil komme tilbake! :D Jeg har fulgt med deg en stund og har stooor respekt for deg og bloggen din, så jeg føler meg virkelig beæra... ;)

Linetoppen. sa...

Kjempefine bilder fra sommerhuset ditt. Det virker så befriende å ha et sommerhus. Når man hører ordet sommerhus senker skuldrene seg på en måte, man ser for seg late dager uten kjas og mas.
Virkelig idylliske bilder fra et flott sommerhus.

Hilsen Linetoppen

Festus og Lillepus sa...

Hei på deg!
må bare si at du har en kjempegøysi blogg!!
jeg kommer til å stikke ofte innom her!!!

Ha en fin kveld :)

Jane sa...

Så deilig med eget sommerhus! Så fine bilder! Ha en flott dag!

Minmill sa...

Så heldige dere er som har sommerhus. Det må være kjekt å kunne pakke sammen og dra til et annet sted, bort fra alt det hverdagslige. Jeg elsker sommerhus reportasjer, og ser fram til flere bilder fra ditt sommerhus.