onsdag 29. juli 2009

I'm back:)


I går kveld kom jeg hjem fra en kjempefin tur til London.
Det har vært shopping og mat for "alle penga"
( bokstavelig talt... hihi)
Kartet på bilde er kartet tanta mi fikk da hun reiste til London som au pair for rundt 30 år siden, syntes det var så stilig:)

Jeg har tatt bortimot 200 bilder av både shopping og mat ( blant annet fra et matmarked lørdag morgen..) så det kommer nok et par- tre Londoninnlegg de nærmeste dagene.

Mandag ettermiddag, da reisekassa var heller slunken og beina vonde dumpa vi mer eller mindre tilfeldig borti et antikkmarked!! Mer om det senere:), det var ikke stort jeg kjøpte der, selv om jeg kunne handlet og handlet.., men dette papegøyefatet klarte jeg ikke å gå ifra!
Ugleknottene er fra Zara Home, som forøvrig var litt skuffende.., og den lille tigerskåla kommer fra fra Habitat. Har en forkjærlighet for ting med dyremotiver:)
( men må jo når jeg har sagt det tilføye at det er en hårfin grense mellom fine og fryktelig stygt, spesielt med gamle ting med dyremotiver..)


Nevnte i forrige uke at jeg fikk en telefon som gjorde at jeg måtte rydde mye..
Det var vg som var på besøk!
Også så stort bilde da!!
Snakket med en kamerat i telefon i ettermiddag som fortalte at han hadde sett meg i en avis, og da jeg kjøpte vg, så jeg dette. Hele den bakerste siden i sportsbilaget, noe så skummelt!! og morsomt:) Meg som "reklame", hihi


12 kommentarer:

borghild sa...

Heia!
Høres ut som om du hadde en super tur til London:)Skal bli gøy å se flere bilder og hva mer du har kjøpt;) Og så skjønner jeg jo at jeg bare MÅ kjøpe VG på fredag, så spennende!!!!:) Klem B:-)

Persilja sa...

Vad skoj! Du ser så söt ut vid ditt dockskåp. Eller kanske det är din dotters? Fniss! Älskar den rosa nyansen som du har på stol och pall. Sådär riktigt blekt rosa. Varje gång jag ser den färgen vill jag måla en stol eller nåt. Det blir nog snart! Hur har jag klarat mig utan en ljusrosa stol??? :D

Solrosa sa...

Artig at du kommer i avisa! Skal kjøpe den på lørdag selv om jeg egentlig aldri kjøper VG, og da mener jeg aldri. :) Men - når det er kule folk med, da kan jeg gjøre et unntak! Blir artig å se! Ha en fin kveld!

Solrosa

Lottas Himmelrom sa...

Hei hei..
Så herlig med Londontur:)Blir artig å se hva mer du har kjøpt ja:)

Så artig med avisen..også vg da!!! Skal jeg huske å kjøpe avisen på fredag...gleder meg:)
Klem fra Lotta

majamysil sa...

Så fint at du hadde en fin tur og bra du ikke ble smittet av svineinfluensa ;) Elsker London, men har ikke vært der på leeenge. Man får ømme føtter av den byen ja. sist jeg var der gikk jeg ut kl 10 og var ikke på hotellet før kl 11 om kvelden i tre dager!
Skal nok kjøpe VG på fredag ja, men skulle det ikke komme en reportasje fra Rom123 også?

mi-rachel sa...

ok..så er det altså fredag jeg må kjøpe vg forstår jeg!

og ja...det kan være en hårfin grense mellom fint og fryktelig stygt:)

trotsig sa...

Ser ljuvligt ut på bilderna.

Hilde Iren sa...

Hei :)
Så morsomt med oppslag i VG! Må nesten kjøpe den for å se :D
Håper folk og fe løper inn til porsgrunn sentrum og PYNT slik at de får se hvilken skatt vi har her i byen!
Grattis :)

Ninas Drops sa...

Herlige funn..
Likte også godt den papegøyeskåla.
Gleder meg til flere innlegg om turen din.
Jepps. la merke til deg jeg også...
Skal kjøpe VG å sjekke ut artikkelen...ååå det blir gøy...
Ha det fint så lenge..
Her blir det forberedelser til Madonna konsert...
Frem med regntøy og støvler...yoho...
Drops

Kristine sa...

London er jo super! Herlige ting du hadde fått med deg hjem :)
Gjett om jeg skal kjøpe vg idag da! Skal ha besøk av Adressa på tirsdag jeg...så jeg må nok bruke helga på å rydde og style litt ja..hehe. Samboer spurte meg; "skal det se ut som det bor folk her eller?" vel...ikke sånn 100% må vel svaret bli da ;-)
Ha en fin helg!!

Klarafina sa...

Hei!
Likte reportasjen i VG, og fant ut at jeg måtte titte innom deg i bloggen din. Det er ekstra morsomt å kjøpe brukte ting i utlandet synes jeg. Bare så synd at det er så lite som får plass i kofferten.

Carina Blogarina sa...

jeg så deg også i avisen! veldig inspirerende. jeg er også finkt til å stikke innom bruktbutikker og loppemarkeder, men jeg finner aldri noe jeg :)