fredag 31. juli 2009


Hver mandag er det antikvitetsboder i covent garden i London.
Jeg kom desverre veldig sent ( eller det var egentlig ganske bra for lommeboka og kofferten), i 5- 6 tiden. De fleste holdt på å pakke sammen, men jeg så nok til å vite at neste gang jeg skal til London så skal jeg spare både penger og plass i kofferten til en tur hit.


En av bodene som ikke hadde pakket sammen var denne på bildene, med gamle stempler og "typografblokker". Noen av dem var helt fra 1800- tallet. Små og store bokstaver og et stort utvalg motiver. Jeg ble rett og slett forelsket, sto leeeeenge å koste meg, problemet var bare å begrense seg, jeg hadde lyst på alle sammen:)
Og kanskje får jeg snart mange, mange slike!
Han som hadde denne boden var en av flere jeg pratet med om å kjøpe inn til butikken, så forhåpentligvis kommer slike stempler og settekasser i nettbutikken og butikken i løpet av høsten:)
Han som hadde "stempelboden" måtte løpe til bilen sin å hente kortet sitt o.l til meg og ba meg passe på boden hans så lenge. Så nå har jeg, vel og merke i fem minutter, fått prøvd meg som selger på markedet i covent garden:) Morro


Det ble solgt alt mulig rart, som dere ser på bildene.
Det er ikke mye som slår følelsen av å gå rundt på et slikt marked å kikke/ handle!

Michael Jackson var godt representert også her, tror ikke ting med ham var fullt så profilert for noen uker tilbake..
Syntes det var så morsomt med M.J porselenstallerkner sammen med blomstrete servise.
Det kan vel kalles ekte kitsch:)


Dette bilde er fra hotellrommet da vi kom hjem fra markedet.
En papegøyeskål og en ( eller to) håndfull stempler. Ikke verdens beste bilde, men det er nok ikke siste gang disse er her på bloggen:)
Det er utrolig hvor mye morsomt bloggingen fører med seg, i dag er jeg og huset vårt på hele 6 sider pluss forsiden av VG fredag!!

14 kommentarer:

Marianne sa...

Utrolig kult med markeder, og boden du viser bilder fra er jo en skattekiste av dimensjoner! For en overdådighet : ) Og du, jeg har kjøpt VG i dag! Da jeg stod i køen i matbutikken så jeg ditt blide åsyn og måtte selvsagt lese. Kjempefin artikkel.
God helg, ønsker deg sol og sommer (men det holder vel hardt...)
Klems fra Marianne

Sanne sa...

Herregud, dit må jeg dra. og jeg tror jeg kommer tidlig, selv om det sliter på lommeboka og kofferten :) herligt!

mi-rachel sa...

*løper å kjøper vg*

Minmill sa...

Halloisen Tove. Jeg har nettopp kommet hjem fra Oslo, og jeg tenkte jeg måtte innom deg og legge igjen en kommentar når jeg kom hjem. På toget på vei hjemover kjøpte meg og en venninne en avis hver. Hun kjøpte VG og den lånte jeg etter å ha lest Dagbladet. Jeg kikket på bildet på forsiden av bilaget og tenkte, jammmen, det der er vel Tove på denne bloggen, og da jeg bladde litt var jeg jo ikke i tvil. Så morsomt å lese og se på bildene, Tove. Det var dritkult! Jeg fortalte alle venninnene mine som var med på turen og bloggen din og hvor herlig den er. Nå skryter jeg veldig av deg, men det er vel ok å få litt skryt av og til. Må bare også si at du og Hannah er kjempelike hverandre. Jeg har ikke sett den likheten før jeg så bilde av deg i VG. Det var som å se en voksen Hannah. :-)
Ha en fin fredagskveld. Jeg skal lage meg mat og slappe av nå etter en sen kveld på Madonna konsert i går. :)

fru Pink sa...

Heihei!
Oppdaget helt tilfeldig at du var på forsiden av VG i dag! var på ferie da de tok kontakt, og spurte om typiske "bruktfunnbloggejenter", og måtte selvfølgelig nevne deg:) Rakk ikke nevne det for deg da.. Og glemte også å spørre når reportasjen skulle komme, hihi, så bare flaks at jeg kom over den i dag! Ble jo kjempebra!! Også så lang! Moro:):)

Stina Ballerina sa...

Nå må jeg komme meg ut og kjøpe VG ;-)

borghild sa...

Gratulerer med flott reportasje!! Artig å se så STORE bilder!!!:)
Spennende med kontakter i London også, blir kjempegøy å se hva du får inn:) Jeg gikk på skole 45 min unna London et år, og jeg skjønner bare ikke at jeg ikke dro oftere inn på markeder enn jeg gjorde... Syntes jo det var kjempegøy, men det hadde kanskje noe å gjøre med at jeg var student, hadde ikke egen leilighet osv. Litt mindre plass enn nå, liksom... Ha en fin helg! Klem B:-)

Christine C sa...

Kjøpte VG i går ene og alene på grunn av bilaget du var med i...en kjempefin artikkel! :-)

Maria sa...

Hej Tove.

PÅ landet, hvor mine forældre bor. Findes der en dagligvarebutik, der om sommeren sælger VG og Dagbladet, med en dags forsinkelse - så tro om ikke jeg var der idag, for at købe VG.

Hvor er du fiiiiin, og gode billeder. Nu er avisen gemt, og den skal IKKE krølles eller kastes.

Dejlig tur du har haft til London. Det er faktisk 8-9 år siden jeg var der sidst, utroligt som tiden flyver. Da jeg var der, var vi ikke på markeder (havde en anden kæreste dengang, og han var ikke akkurat til markeder). Men noget af det jeg mindes derfra er Notting Hill kvarteret og Hyde park. Hyggelige steder begge to.

Ha en flot weekend.

KLEM Maria

Min morfars hus sa...

Fantastiske bilder fra markedet i London, og kjempgøy å lese om deg i VG.
Du har et fantastisk skattkammer av et hjem!

Klem fra gunn

Anonym sa...

Svigers hadde kjøpt VG, så jeg fant deg! Kjempemorsomt å se en blogger jeg følger med på, i en sak om et spennende og tidsriktig tema! Og så har du jo så kult hjem :-D

Otelie sa...

Oioioi...... der vil jeg også!! Er dette noe som er gjennom hele året eller mer vår/sommer??
LOndon here I come....

Anonym sa...

heeei, jeg måtte lese innlegget et par ganger for å være helt sikker med meg selv at DENNE bloggen og denne Tove er det jeg leser bloggen til!!! Massevis av kjempe fine bilder av deg!!!
London ja, et parais for de aller fleste - jeg har desverre ikke vært der på alt for mange år, unger og dårlig barnepass og Norge som alltid første reisemål er grunnen til det desverre!!

Anja sa...

Satt og leste avisen og du gjorde deg veldig godt :)