torsdag 23. juli 2009

Hekling, padder og Londontur

Ett nytt teppe er ferdig.
Vel, jeg skal nok kanskje hekle en liten kant på det i løpet av ferien.
Det er i alpakkagarn og i nydelige rosa farger:)
I løpet av ferien har jeg begynt på to andre tepper, men nå er begge ryddet bort. For nå vil/ SKAL jeg hekle et STORT! teppet i masse farger og med hvit kant. Har sett lignende tepper blant annet på flickr, bare se på dette.

I morgen tidlig reiser jeg på jentetur/ shoppingtur til London med moren min og tanta mi, og hekletøyet er pakket.. får nok tid på flyet og hvis vi må hvile føttene på hotellet innimellom:)
I ettermiddag har Hannah vært på besøk hos momor en times tid mens jeg pakket, og med seg hjem hadde hun 21 små padder...

Hun ELSKER dyr, uansett om det er verdens søteste valp eller en paddebaby. Det var med tungt hjerte hun slapp dem ut igjen i kveld, de ville jo så gjerne bo hos henne så hun:)

Iom at jeg reiser bort i fem dager, koste vi oss litt ekstra med deilig dessert i dag. Is med non stop og peanøtter finner man alltids på en grunn for å spise:)

Da blir det stille herfra en stund, men kommer tilbake med bilder både fra London og forhåpentligvis gode kjøp! Jeg har stor koffert med meg, og tante har bestilt returbilleter med det flyselskapet hvor kofferten kan være tyngst, hihi

11 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

God tur, Tove! Det høres da veldig hyggelig ut med tantetur til London med store, nesten tomme kofferter ;). Da har vi i bloggverden noe å glede oss til - Londonreferat ;).

aase sa...

Deilig med tur og shopping, blir spennede å se hva du finner!!


Teppene dine er jo nydelige!! jeg har akkurat startet på et stort ett, men i ensfargede ruter. jeg er meget allergisk mot å feste tråder nemlig......Skal ut å kjøpe mer garn idag!!

Ha en flott dag og en riktig god tur!!!

Monicas sa...

flott flott med teppe...fine farger du...shopping i london du,.lucky you

stjerneglass sa...

21 padder - hehehe! Søte jenta!

Jeg har blitt så inspirert av dere som er så flinke til å hekle at jeg bruker litt av ferien på å lære meg det. Kunne staver fra før, littegrann, men nå kan jeg jammen meg både fastmasker og alt! :)

Deilig med shoppetur, da!

Marianne sa...

God tur, høres kult ut med London!
Og nydelig teppe : )

Datt sa...

Åh, det teppet ble jo knallfint! Jeg er så imponert av alle dere heklere :)

God tur til London :)

Mamma Brown sa...

Riktig god tur til London, verdens beste by, etter min mening, elsker London.
Så flotte tepper du hekler. Hvis du ikke har vært på Liberty, kan jeg anbefale det. Håndarbeidsavdelingen der er noe for seg selv. Garn i alle farger og kvaliteter. Godt du har stooor koffert.
Klem!

Gabriela sa...

I really really love your work. You are a inspiration to me :)

Janne sa...

Så fine tepper!
Har sett akkurat samme teppet du selv har link til, prøver meg på et selv i baby-teppe størrelse. Artig å følge bloggen din, den er nyyydelig:)
Ha en fin dag!

alvorada sa...

Er du snart tilbake fra London? Jeg er så spent på hva du har med tilbake i den store kofferten din! ;)

Sanne sa...

namm :) så fine tepper du lager.