fredag 12. juni 2009

Vi har et lite gang/ trapperom som jeg ikke har fått gjort noe med siden vi flyttet inn for snart fem år siden. Da jeg i begynnelsen av uka begynte på en av ryddekveldene mine, altså organisering av innhold i skuffer og skap rundt om i huset.... Når jeg skriver dette høres jeg sikkert superorganisert ut, men det er jeg ikke. Når jeg begynner å rydde et sted blir det som regel rotete et annet sted, en eller annen plass må jeg jo legge rotet..
Og denne uka var det et skap i stua som skulle ordnes i. Skapet er ikke spesielt mer ryddig enn før, men det har blitt veldig mye mer plass der. Albumene våre har vært stuet inn i et skap, men nå har de kommet, bokstavelig talt, opp og frem.
Og siden album sjeldne er spesielt fine i seg selv, og med sikkert 20 forskjellige omslag har jeg satt papir på dem alle sammen. Det fiiiine house doctor papiret mitt:)
Og kanskje vi kommer til å se mer på bildene våre nå

Albumene står på et innebygd skap som rommer alt sengetøyet vårt, og på veggen bak henger min absolutte favorittduk. Vel, jeg har tre.. alle tre, denne og to til, er kjøpt i en antikvitets butikk på cape cod... kan fortsatt kjenne lykkefølelsen da jeg fant dem når jeg ser på de:))
Og hvorfor kan ikke en duk settes opp på veggen med tegnestifter? Syntes det er fint jeg, og jeg får se favorittduken min hver dag:)


På andre siden av rommet er sikringsboksen.. i et bittelite rom. Foran har jeg hengt opp en gardin fra urban outfitters ( hjelp som jeg savner å ha den butikken i nærheten..)
Den lille benken/ skapet sto på soverommet vårt frem til for et par år siden. En gang jeg ryddet der satt jeg skapet dit det står nå. Meningen var å ta det med i kjelleren og male det. Men her har det blitt stående..., og etter to år som "mellomstasjon" var det på tide å få pyntet det litt og få det til å se ut som om det i utgangspunktet skulle stått der, hihi

Endelig, etter snart fem år har jeg fått ferdig dette "rommet":)


Og jeg fortsetter å feire mine 100.000 treff frem til søndag kveld........se innlegget under
GOD HELG!!

17 kommentarer:

Ida sa...

Næh, har du sett!!!
Fantastisk! Jeg må rett og slett bare kopiere den idéen om papir rundt fotoalbumene - vips så kan de jo stå fremme til pynt - helt GENIALT !!!

Jeg deler din lykkefølelse over den duken - den var supersøt! Lurt å henge den opp - det er jo en enkel måte å alltid kunne bli glad :-)

Klemmer

Maria sa...

Det var en rigtig god ide til fotoalbummene.
House Doctor har så mange fine, og ikke mindst billige, papirer.

Også rigtig fint med dugen bag, og selvfølgelig kan man da hænge en dug op med tegnestiftger. Sådan har jeg også hængt vores køkken"gardin" op, med tegnestifter !

Ha en rigtig god weekend.

KLEM Maria.

mi-rachel sa...

så fint.
og super ide med det papiret på albumene. de er jo så stygge. må nok prøve meg på det :)

Camilla sa...

Det ble jo skikkelig fint da :) Likte særlig den albumkroken..!

Kardemomme sa...

Hei Tove :) FOR et flott rom med blomstrete stoff på veggen og skjønne papirer rundt albumene. Det var virkelig en god ide.
Vi har fått noen helt gyselige album i gave en gang og jeg har ikke orket å ta de ut av plasten an gang men kanskje jeg skulle stjele ideen din og tapetsere de med fint papir..Hipp, hurra for en god ide :))Gratulerer med 100000 besøkende forresten. Ja det er mange mennesker det :))
Moro å se alle de fine bildene fra butikken din! Klem fra kardemomme :))

storeflittig sa...

heisann! ble helt lykkelig av å se på disse bildene - de kunne vært tatt ut av hvilket som helst interiørmahasin.

den duken, og papirat sammen - helt herlig:)

goood helg!

hverdagsgodteri sa...

Så flott det ble! Jeg likte spesielt godt arangementet med albumene dine. For en utrolig god ide, som jeg lurer på om jeg skal låne.;) Også alle de nydelige papirene da..

fru Pink sa...

Hei Tove! Så utrolig fint hjørne med alle albumene. Skikkelig god idé, jeg har en haug kjedelige album med treige farger. Nydelig var det.
Ha en god helg:)

Anna Lisa sa...

Du får det til du ja:)
Nydelig vart det.
Ha ei fin helg Tove
Klem

frk.B sa...

Så utrolig fint det ble!!
Forelsket meg helt i de papirene du har kledd albumene i!!:)

Ha en strålende helg med feiring og ny krok.

Hilsen Frk.B

Nr. 21 sa...

Veldig fint det ble! Fantastisk god ide å ta papir på albumene! Fantastisk kreativt! Og veldig fine papir, da!

Anonym sa...

nydelig resultat, du er jMMEN FLINK. vIL SÅ GJERNE HERME LITT, MEN JEG ER IKKE SÅ KREATIV OG FLINK SOM DEG SÅ JEG LURER PÅ HVA SLAGS LIM DU HAR BRUKT FOR AT DET SAK HENGE SKIKKELIG??

lillelise sa...

Hei!
Her var det mange godt tips og ideer! skal merke meg både fotoalbumene og duken. sånne trapperom og ganger som man bare går igjennom er vanskelige å få til, har prøvd å få fiksa litt på et trapperom sjøl i helga, og det er neimen ikke enkelt!
ha en fortsatt god søndag

Haust sa...

Så supersmart å kle stusselege album i fine papir! Det vart kjempefint!

God søndag!

Anonym sa...

det ble ordentlig fint med duk på veggen OG papir på foto albumene - det er jammen sant, mine er i allefall brune og stygge - men syns vi har alt for få...

T:o)ve sa...

Jeg ser meg ikke mett på de herlige fargene og mønstrene her! Yummi!
Grattis med rundt stooort besøkstall :)
En videre deilig søndagskveld ønskes deg av en navnesøster :)

Perislja/fyrabarnsmamman.bloggagratis.se sa...

Det är väl klart man kan hänga upp en duk med häftstift! Det är ju vackert! Duken var så fin och böcerkna du klätt om i fantastiska pappar så fint!!!!! Eller var det fototalbum? läste lite slarvitgt! fint var det iallaflal för bilden tittade jag desto noggrannare på. :D