fredag 5. juni 2009

Se bort fra mitt forrige innlegg...

... det tok ganske nøyaktig 10 timer før jeg var i gang med nok et teppe.

Kikket tilfeldigvis innom Pickles
Så nå er jeg i gang med dette babyteppet:)9 kommentarer:

Bella sa...

Hi hi hi, så morsomt! : )
Jeg er kjempe imponert over storproduksjonen din, og at alle teppene dine er jo så ulike og fine.

Kos deg med nytt prosjekt og god helg!

mi-rachel sa...

:)

mali-mo sa...

Hahahahahaaaa, du er bare hekledronningen av Blogglandia Tove ;) Ser ut som om babyteppet blir knallfint synes jeg ;) I bomull eller?

Jeg tenker veldig på å lage et sånt teppe av blomster, i fargene jeg har tenkt på til rommet til lille nyebabyen. Hadde planer om å få pusset opp et lite kammers til henne nå i sommer, men får se hva formen tillater. bekkenet er ikke helt på min side for tiden, så det går litt opp og ned. Jobber kun 50% nå, så forhåpentligvis kommer overskuddet tilbake ;)

God helg!

Strikkelines sa...

du, hvordan hekler man disse teppene? æ e litt træg a mæ, men æ skjønna ikke kordan det bli bølgat..nydelig...syns du e flink som starta med friskt mot...go fredag

fru vims sa...

haha, dritbra.

jeg har tusen påbegynte hekle strikkerier jeg også...min greie er at jeg aldri fullfører....

Kaspara sa...

God morgen, Tove!
Hi,hi du og jeg kan ta hverandre i hånden, for vi er dønn like! Jeg startet på mitt 4.lappeteppe (søm) i går kveld, og nå svitsjer jeg elegant mellom de fire prosjektene. Hmmm,hadde vært fint å få noe i havn også etterhvert da.
Så et innlegg lengre ned her med en gjenkjennbar grønnlilla veske. Så fint at du tror du kommer til å bruke den mye!
Solen skinner og det blir nok en dag på fotballbanen. Det er cup for minstemann. Gleder meg litt til det blir sommerferie for fritidsaktiviter også. Det er gøy med guttenes fotball, men det spiser enormt med tid og setter virkelig agendaen for ettermidager og helger.
Ha en flott helg, Tove!
Klem fra kaspara

My little footprints sa...

Hei ;)
Når du skriver se bort i fra mitt forige innlegg, så er det iallefall noe jeg bare MÅ gjøre først, og det er å rolle meg ned til forige innlegg.. hihi ;)
JAja, men så går man heller ikke helt fullstendig lei av samme mønster, samme garn og samme farger når man har så mange proskjekter! Nå har du jo nesten ett teppe til hver ukedag! hihi.. Var det 6 tepper du har kommet oppi nå? Da synes jeg du får begynne med enda ett teppe, så får de hver sin kurv med;
mandagskurven, tirsdagskurven etc ;) Var ikke det en lur ide? hihi..
Ønsker deg en kjempefin helg!
Klemmer fra Beth

Pillepalle sa...

Hei Tove,

hihi, det er morsomt hva du skriver om dine parallell-prosjekter. Her er det også minst 3 eller 4 forskjellige uferdige ting....

Hilsen fra Pillepalle

Drømmen om en eplehage sa...

Om det kan være til trøst, så er ikke jeg i nærheten av å nærme meg noe som kan kalles ett teppe etter prosjekt bestemorruter, som jeg begynte på i fjor en gang. Ja, nå er ikke jeg like flink elle kommer til å bli som deg i håndarbeid i det store og hele da. Du er en reser!!!!

Ha ei skjønn uke!