mandag 29. juni 2009

Naboens roser..
Får meg til å ønske at jeg hadde tid, energi og ikke minst grønne nok fingre til å få hagen vår blomstrende ( og ugressfri)

6 kommentarer:

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Grønne fingre kan utvikles, tro meg! Jeg hadde bare kaktuser når jeg flyttet for meg selv for alt annet drepte jeg men nå noen år etter så er hagen full av roser og inne trives pelargoniene som bare det :) Men det krever jo både tid og energi som du sier!

Er ofte innom bloggen din og blir alltid så inspirert!

Ønsker deg herlige sommerdager,
Vibeke

borghild sa...

Apropos blomster og naboer... Vi har et vennepar som bodde i rekkehus for et par år siden. En dag stod den ene sønnen på den lille plenen foran huset og ropte over til naboen: Ædda bædda, vi har flere gule blomster enn dere!!! Da var gresset fullt av strå, og blomstene han skrøyt av, var løvetann, hi hi;-)
Hos oss er det faktisk naboen som har plantet blomstene våre (de bodde i huset for et par år siden før de flyttet inn i tomannsboligen rett ved siden av:-) Og vi nyter godt av peonene, liljene, rosene og de andre blomstene jeg ikke kan navnet på. Heldigvis er det bark i bunnen, hvis ikke hadde ugresset florert her også:-)
Ha en flott uke! Klem B:-)

mali-mo sa...

Heheee, øvelse gjør mester? Kan ellers tipse om mitt hemmelige tips: plant tett eller bruk barkduk ;) Da slipper du luking.

det tar litt tid med hage, men ikke mye igrunnen, synes jeg da. Og energi FÅR jeg faktisk av å gå rundt og kikke på blomstene mine ;)

Ha en fin kveld Tove ;)

Findus sa...

Roser ja , har en rose busk ,litt fin mem ikke så fine roseblader .. Har derfor skaffet meg en med kjempefine roser på , håper jeg da for den er veldig liten ennå... grønne fingre ja, lett å si man ikke har det ,men det er vel kanskje en prioritering som mye annet eller ? Nyt sommerdagene , det er herlig nå.

Minmill sa...

Hei på deg Tove. Det er så godt at noen lager innlegg nå når halve blogglandia er i sommermodus. Som Vibeke skriver så kan grønne fingrene utvikles. Sånn er det iallefall for meg. Vi overtok huset her for 4 år siden, og jeg meide ned nesten alle blomsterbed fordi jeg ikke har tid til å luke. Nå har jeg laget noen få små bed og krukker, og jeg merker at når jeg får det til, har jeg lyst til å lage litt til. Jeg har en klatrerosebusk langs en vegg og den er helt rå å se på. Men må innrømme at den trenger en del stell fordi roser får så mange sykdommer. Jeg har brukt en formue i spray for å bekjempe meldugg, men så fikk jeg høre fra noen at man kan lage en blanding selv. Så sånn er det jeg lærer hagestell.

Så fantastiske bilder av din stue under. Helkjønne farger og sammensetninger. Du er flink.

Ha en fin dag.

Tante Mimmi sa...

Naboen min har også slik ein fin hage! Nesten synd me er naboar...min ser pjusketet ut vedsidenav! Men godt å kvile auget på!
Du har jo energi til så mykje anna- kan ikkje rekke alt!