fredag 26. juni 2009

Mandag var jeg innom Fretex og fant en lenestol. Ikke en vanlig lenestol, men en jeg har hatt lyst på lenge. Riktignok burde den ha blitt trekt om og blitt pusset og malt.., men det holder nok å legge et teppe over den en stund. ( sikkert ganske lenge)
Og for at jeg skulle få plass til den måtte jeg ommøblere. Det har jeg kost meg med de to siste kveldene. Det er bare Julian og jeg som er hjemme, og han er mer interessert i å være sammen med kameratene sine enn meg..., merkelig..

Det heklede teppe som ligger over sofaen er jeg nettopp ferdig med.
Sofaen som før sto ut i rommet står nå langs veggen, og har frigjort masse gulvplass. Jeg har flyttet på små bord, skap og kister.. Ordnet med puter, duker og "figurer"
Mao, kost meg veldig:)
Tror nok at stua er favorittrommet mitt, og det rommet vi tilbringer mest tid i. Det er lyst, fullt av farger og ting som jeg liker og ting med historier bak seg, som får meg til å tenke på steder eller opplevelser. Ting som får meg glad:)

Det ble mange bilder, men det er ikke ofte stua er heeelt ryddig og nyvasket samtidig ( eller dvs så lenge, men siden den lille rotekoppen er på en liten ferie skal jeg nyte synet av sjelden "strøkenhet" i hele kveld, hihi)

Nå skal jeg rydde og vaske litt til, så skal jeg legge meg på sofaen, og se om det går å hekle liggende:)


13 kommentarer:

mi-rachel sa...

for en flott stue du har.
mange nydelige ting!

Pink Lady sa...

Utrolig sjarmerende sofakrok!! :)

Strikkelines sa...

åh...her kunne æ ha kosa mæ...skikkelig koselig har du det...nydelige tepper du har heklet...skikkelig flott...ha en flott helg

Jane sa...

For en trivelig stue! Likte godt fargene og møblene! Skikkelig sjarm!

Rikke sa...

Jeg misunner deg den herlige følelsen av å legge seg ned i en nyvasket og ryddet stue:)

Treverket på stolen så veldig fint ut, og teppe funker veldig bra:D

hverdagsgodteri sa...

Takk for mange flotte bilde! Kjente de ga meg masse inspirasjon nå på morran. Liker stilen din godt, måten du bruker farger, tepper og hekla produkter på. Fikk lyst til å jobbe litt mer med stua mi selv jeg nå.;)Skal i allefall krype ned i skuffen min etter flere heklabrikker!

Datt sa...

Skjønner godt at stua er favorittrommet ditt, et skikkelig koselig og personlig rom! Og å omgi oss med ting som gjør oss glad er vel det beste med et rom? :D

Bertil sa...

riktigt härliga bilder!

mette sa...

har sagt det før og sier det igjen, elsker den stua di!

Pillepalle sa...

For en deilig stue du har!
Hilsen fra Pillepalle

Mamma Brown sa...

Hei Tove
Du har virkelig en hyggelig og personlig stue. Og sånn som du hekler, det ene teppe etter det andre. Du er virkelig flink.
Ha en hyggelig lørdagskveld!
Klem!

Silje sa...

Du har det så innmari koselig! En fantastisk flott stue.
:)

Kristine sa...

Så fint du har det hjemme hos deg Tove! Nyyyyter bildene...husker du skrev et innlegg for en tid tilbake siden om at Rom123 var hos deg og tok bilder og intervjuet..blir det noen artikkel ut av det?
Tusen takk for tipset om bakepulver! Jeg har fått et par forskjellige tips jeg skal teste ut nå...bare sola gir seg! Huff nei, det trekker jeg tilbake, måtte den være her HELE sommeren :-D