søndag 21. juni 2009

Endelig sommer

Rett etter jobb i går ettermiddag reiste vi til sommerhuset vårt for første gang siden i fjor høst. Så nå er det sommer!!
Det blir ikke sommer uten:)


Dette er "simple living", tre søpleposer med puter og tepper, et par pappesker med servise og pynteting og vi er på plass. Deilig med lite ting, orker ikke så mye rydding i ferien:)

Viste nok bilder av disse putene/ uteputene våre i fjor også, men det er ikke så mye nytt å ta bilde av her. Desutten liker jeg så godt dette hjørnet av stua. Gammel, sliten ( kanskje litt vel sliten.., men det kommer jeg ikke til å gjøre noe med i år:)) stol og puter som matcher/ kræsjer perfekt, syntes jeg:)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Knallfin stol- trur ikkje eg ville malt an!!

Xstine sa...

stolen er helt perfekt sånn den er, må ikke male den :) ble skikkelig glad av den haugen med tepper og puter som lå der, sinnsykt herlige farger!

mi-rachel sa...

vakker stol.
og så herlig med sommerhus da.
kos deg:)

Jane sa...

Så deilig det høres ut! Kos deg!

mali-mo sa...

Å, men Tove, du må ikke male den stolen!!!!!! Og den er så fin sammen med tepper og puter der, hadde puttet al sammen inn i sommerannekset mitt på rappen ;)

Her hos meg er det litt opp-og-ned dager for tiden, litt frustrerende med bekkenløsning og at kroppen ikke fungerer slik jeg er vant til, men det går seg vel til og resultatet er verd å lide litt for da ;)

Masse halvferdige prosjekter, som vanlig, stue, og babyrom i tillegg til litt sying ;)

Noen nye hekletepper hos deg da? Jeg er NESTEN ferdig med det store håndsydde lappeteppet til Malien nå, så da kan jeg liksom endelig sette igang nytt teppeprosjekt. Har lovet meg selv å ikk eha 1000 ting på håndarbeidsfronten samtidig, jeg mangler nemlig et lager ;)

Sommeren vår starter ikke helt ennå, men får en forsmak på torsdag, håper det blir siste arbeidsdag på leeeenge ;)

Ikke avklart om det blir Telemark i år ennå, vi må kjøpe ny bil først ;) Så vi får se om vi rekker det før ferien. Er jeg på vei gir jeg en lyd ;) Er klar fpr PYNT!!!!

God mandag til deg!!!

Stina Ballerina sa...

Nydelige bilder! Og et sommerhus høres jo helt vidunderlig ut :-)

Ninas Drops sa...

SÅ deilig at dere kan farte ut til et sommersted...det er virkelig min drøm og...Drømmen er ganske ny så vi får se om vi og får oss en slik plass en gang...
OG du..å du...så fin ide å feste nytt papir på kjedelige fotoalbum.,...dette skal jeg virkelig kopiere når jeg kommer så langt..klart det blir kulere å ha de fremme enn de kjedelige rustrøde fra 10 år tilbake som det står album på..hihi...
Flott duk du har hengt opp også..klart slik må frem...kan jo ikke oppbevare så fine ting i en skuff...få det opp...tegnestift eller ikke..
Så fine klær du har fått inn i butikken, og så flott bølgeteppe du har laget...Jeg gir meg ende over jeg...her ble jeg så inspirert i dag....
Og uglene...jeppsi pepsi...kuuuhhule!!

Drops som ønsker deg en god uke=)

Bo med barn sa...

Så herlige puter, stoffer og farger!! Ønsker deg en fin uke i det deilige sommerværet. Jeg sitter i Danmark og kooooser meg!

Klem Lena

hverdagsgodteri sa...

Så deilig det hørtes ut! Flotte puter og stol.:)

Rita sa...

Så fin både stolen og putene er! Det høres herlig ut med sommerhus. Jeg håper du får mange fine solrike dager der i sommer:)

Dilldall-Nina sa...

Vakre hjørner kan vel ikke gjentas for ofte ;)? Simple living - noe så deilig. Her i gården er vi lærerfamilie - så nå er det skikkelig slaraffen på småbruket i de dype skoger. Laaaave skuldre og nyte øyeblikkene er sommerens mål.

Kardemomme sa...

Den stolen var jo aldeles nydelig!!! Må aldri finne på å male den!!! Og putene var jo helt perfekte til!!! S¨heldig dere er som har det nydelige sommerhuset deres! Var det på Hvaler? Eller husker jeg feil..I hvertfall misunner jeg alle som har et sommerhus å reise til! Det er herlig at sommeren endelig har kommet. I dag var siste skoledag her og nå ser vi fram mot en lang og deilig sommer alle sammen. Reiser til danmark om snaue 4 uker og jeg gleder meg virkelig..
Ha en fortsatt fin sommerdag! klem fra Kardemomme :))

ALIN sa...

God kveld, og tusen takk for alle de fine tingene du sendte meg i premie:)

Kos deg i sommerhuset, og god sommer!

Klem Alin