torsdag 16. april 2009

Torsdag

For et par kvelder siden ommøblerte jeg en del i stua, og dette lille, gule bordet som før sto litt bortgjemt er fremme "i lyset" igjen. Og jeg har har altfor mange puter..., men syntes det kan være fint å stable dem som her:)


Denne hunden tror jeg ikke jeg blir lei av noen gang, må smile hver gang jeg ser den, rett og slett bare fryktelig søt:D


13 kommentarer:

Mina sa...

Hei!

Lenge siden jeg har vært innom deg!! Så mye fint du har lagt ut, som vanlig:) Jeg elsker den øverste puta i stabelen din!! Har kommentert den før også tror jeg;) Har du sydd den? Råfin! Og nydelig vovve:)

Jeg kjørte forbi Pynt forrige lørdag, før påskeferien. Måtte jo se den live:) Det var i 17 tiden, så du hadde gått for dagen.. Men så veldig koselig ut på utsiden også;) Tror vi kjørte mot enveiskjøringa også, men vi klarte det uten skader, hehe..;) Knipset et bilde i farta utenfor også:)

Ha en fortsatt fin torsdag:)

Klem fra Mina

Lykkeline sa...

Stilig bord, søt hund og flott blogg! Hilsen (ny-blogger) Lykkeline

Marthe sa...

Hei Tove!

skjønner hva du mener med at vofsen får frem smilet hos deg! Såå søt og bittelitt snurt? Har hatt dilla på gult i det siste, og har nylig malt en hylle gul. Det frisker sånn opp og gir masse energi til rommet. Likte bordet veldig godt, og er helt enig i at det burde få komme frem i lyset:)

Ha en fin kveld!

Smil fra Marthe

Rosa Hemmet sa...

Vilket otroligt gulligt bord du har tatt fram, det förtjänar verkligen att stå framme :)

Hunden var helt underbar!

Ha det fint

r e b e c k a sa...

vilken härlig färggkombo! Bra idé att stapla kuddarna under bordet, det är ju så lätt att de förökar sig så att de inte får plats i soffan längre... ;)

Malin sa...

Vilka fina kuddar! Har du sytt dom själv? :) Och hunden är hur söt som helst!

Nr. 21 sa...

Det gule bordet ditt er bare så fint! Minner om mitt nye nattbord.. Å, som jeg gleder meg til å gi det nytt liv!

annegrete sa...

Hei:)
Jeg er innom bloggen din nesten hver dag, og syns du har verdens fineste stil. Det er alltid koselig å lese og se nye innlegg. Jeg har nettopp begynt dette bloggelivet, og valgte bort interiør-delen, men det er så stor stas å se alt du legger ut. Fortsett:)

rod i hob sa...

For en søt hund :-)

Herlig bord, frisker opp med litt farge :-)

Briggs lekehus sa...

ja, det kan jeg godt forstå at du gjør. den hunden er helt herlig.

Minmill sa...

Du bare MÅ ta inn de håndklærne fra House Doctor og annonsere det i god tid på bloggen. Jeg er sikker på at de kommer til å selge bra, uten tvil. Vel, jeg må jo være litt forsiktig med hva jeg sier, det er jo du som driver butikken, ikke jeg. :) Jeg falt pladask for de med en gang jeg så dem. Så gøy at du får inn Rice klypene da. Tror jeg vet om noen som vil hive seg over dem.

Jeg liker så godt det lille gule bordet ditt, og selvfølgelig hunden også. Tror du har vist det gule bordet før hvis jeg ikke tar feil....

Klem Minmill

Ninas Drops sa...

wow..
veldig søt hund ja...
og du veldig søtt bord...
Kunne ønske jeg hadde så mange fine puter som deg jeg...
Drops=)

lycke sa...

Tokfiiina kuddar och härligt färgat bord, ME LIKE

Kram Lycke