fredag 3. april 2009

Påskeplaner, kanskje..

Det har ganske nylig "gått opp for meg" at det kommer noen ekstra fridager.
Har planer, men ikke for alle dagene..
Jeg håper jeg får brukt litt tid på dette rommet, stua i andre etasje på huset vårt.... som vi aldri bruker. Jeg har mesteparten av hobbytingene mine her, det er en kontorplass her ( som jeg heller aldri bruker), det er sofa, lenestol med puff, tv og halve rommet er vinduer.
Rommet har masse lys og god plass, men noe må gjøres så vi kan begynne å bruke det..
Vi har tidligere snakket om å gjøre dette til soverommet vårt, og lage kontorplass på det gamle soverommet. Ikke bare kontorplass..., for det blir nesten som å ha sitt eget, store "walk in closet".. Så det kan hende jeg må måle opp å se om den enorme ( både høy og bred) amerikanske kingsize senga vår passer der:)
Uansett må jeg gjøre noe med alle de sorte bøkene i de øverste hyllene... Tror kanskje de havner i kjelleren eller på fretex. Det skal iallefall mye til for å få stå i bokhylla her fremover hvis omsalget på boka er sort, hihi.

De siste to kveldene har jeg brukt på å rydde i klærne mine. ALT har vært ute av skuffer og skap, for deretter å ha blitt sortert med "hard hånd". ( En haug med ting til fretex, og en haug til Hannah, dvs klær som jeg sparer i tilfelle hun noen gang kan få lyst på dem... tenk om mamman min hadde spart på sine klær fra 60- og 70- tallet..., og sengetøy. Det hadde jeg blitt glad for å fått nå:)) Så jeg føler meg veldig så effektiv om dagen, tiltross for forkjølelse. Når jeg nå først er i gang med rydding og sortering kanskje jeg kommer lettere igang i stua oppe.. ( Kan jo alltids håpe!) Det er også et annet rom jeg har fryktelig lyst til å male.., men det kan like godt være jeg ikke får gjort noenting i påska likevel, hihi

Jeg har funnet frem igjen sommertøyet, med været som har vært de siste dagene har jeg blitt veldig klar for varmere vær og sommerkjoler!

( Dette bilde er fra juni eller juli i fjor, da var det opp mot 40 grader mange dager i Boston. Og det eneste stedet i leiligheten vi kunne være var på soverrommet... der var det nemlig aircondition!)

12 kommentarer:

mali-mo sa...

For noen nydelige sommerkjoler!!! Fikk sånn kjempe-sommer-ferie følelse straks jeg så dem ;)

Her blir det hjemmepåske frem til onsdag, og deretter hyttelivet ;) Vi flyttet inn noen saker på annekset forrige helg, og skal fortsette med det i påsken. Tror det blir et kjempekoselig lite feriehus!

Så spennende ut med ekstra stue i andre etasje da! Når vi er ferdige med ombyggingen her (om ca 20 år), så har vi fått 4 soverom, gang/allrom og et stort bad oppe...hvis entusiasmen holder hhee. Foreløbig er det kun lillemalirommet som er klart, og resten ser rett og slett ikke ut ;) Fnis. Gleder meg til å se hvordan stuen din blir da...hvis arbeidsgleden holder seg ;)

God bedring med forskjølelsen!!!

Maria sa...

De kjoler husker jeg godt du viste dengang.
De er SÅ lækre. Kan du ikke få fat i en sådan lignende til mig, eller fortælle mig hvor jeg kan finde en ?
Sikkert umuligt, siden de ikke er købt her, men det er lov at håbe :-)

Her er påskeferien sparket igang nu, og jeg holder en lille pause fra bloggen. Regner med jeg kigger ind, men ved ikke om jeg skriver noget.

Ha en rigtig flot påske, med familien og alle dine planer.

KLEM Maria.

mi-rachel sa...

så helrig å få rydde opp litt!
fine bokhyller.

borghild sa...

Herlig med slike opprydninger av og til, og veeeldig nødvendig hvis man skal få inn noe nytt i skapet også. Jeg ryddet i yttertøyet vårt her en dag, og da fikk Fretex tre store søppelsekker... skjønner ikke helt hvor det kommer fra, men deilig å bli kvitt det! Kjolene dine er nydelige, jeg er også klar for vår og sommer nå:-) Klem B:-)

Maria sa...

Jag ska också göra en stor garderobsrensning snart! Så skönt att slänga ut allt i vårsolen och vika och sortera allt.

Fint med färgsorterat i hyllan!

Trevlig helg!

stjerneglass sa...

Akkurat det med å spare klær som KAN bli hippe igjen kjenner jeg meg godt igjen i. Ser på mange av de gamle bildene av mamma, og river meg i håret når jeg tenker på at hun har kastet alt sammen. Heldigvis bygger mannen min garasje med stooor lagringsplass. Hehe!

Kjempefin bokhylle!

Ninas Drops sa...

Hei å hå...
Jeg ser nå at det jeg virkelig mangler her i huset det er bokhyller....Jeg har bare ikke funnet noen jeg liker ennå...hm....Kanskje det får bli Billy?...

Likte såå godt sommerkjolene dine jeg..

Jeg må flire av deg og dine betraktninger av de svarte bøkene..thi-hi....

Ha en fin lørdag og forhåpentligvis håper jeg du får noen fridager i påsken som du sa..
Drops

Synnøve sa...

Hei Tove! Så flott med så god plass til bøker etc... Hihi, jeg har også sortert bøkene etter farger her på stua ;) PS: Plakater på vei i posten! Sendte dem i dag :D God helg! Klem

Therese sa...

Den tanken har jeg hatt også, mange ganger. Hva om bare mamma hadde spart på klærne hun hadde da hun var ung. Jeg har riktignok konfirmasjonskjolen hennes som er knallgul og skikkelig 70-talls. Men det er desverre det eneste :( Spent på å se hva som skjer med stua i påsken. Kanskje det er blitt til et soverom når påsken er over? :)

Bente sa...

Nydelige sommer-kjoler! Lekre farger!

esmaralda sa...

God kveld!
Så fine sommerkjoler du har!
Morsomt å se at du også setter bøkene i bokhylla etter farger.
Jeg er heller ikke glad i svarte bøker, men vil ikke kaste de heller, så jeg satte de på nederste hylle, så ble de litt liksom litt borte. Fint med bokhyller helt opp!
Kos deg videre med kvelden, og begynnelsen på påska!
esmaralda

Tant Grön sa...

Åhå vilka tjusiga klänninngar, hääärliga gröna nyanser. Tjusig veranda och altan ni har. Önskar vi hade det oxå.