onsdag 22. april 2009

nytt, ROSA bord, og litt om gårsdagen..

Fikk som jeg har nevnt tidligere skikkelig "ånden over meg" i helgen og malte mange småmøbler. Et av dem er dette bordet, som nå er KNALL rosa!
Passet fint inn i butikken:)

I går var en ganske spesiell dag...
De ringte fra barnehagen og fortalte at Hannah hadde mistet en tann, og at en annen sto helt på skeive, men at de ikke visste hva som hadde skjedd. Hun husket ikke selv, ingen hadde sett noe. Så jeg heiv meg selfølgelig i bilen å dro dit. Da jeg kom hadde hun kommet på at hun hadde bite i et tau.. for å holde balansen. Så hun har klart å rive ut en tann, mens den andre er helt skeiv. Hun har ikke hatt noe vondt, men som hun sa selv hun gråt litt fordi hun ble redd.
Vi har vært hos tannlegen i dag å tatt røngtenbilder, og heldigvis ser det ut til at den nye tanna ikke har blitt skadet. Det er så rart å tenke på at i går morges var siste dagen jeg så smilet hennes med alle melketennene "intakt"... det er ikke lett å være mamma når det skjer slike ting. Man blir brutalt minnet på hvor små og skjøre barna er... Heldigvis er hun selv ved godt mot, og har blitt vartet opp etter alle kunstens regler. Det eneste hun klarte å spise i går var noe jeg hadde bakt sa hun. Så da måtte jeg bake da..
Det ble muffins og smoothies til kveldsmat ( til middag drakk/ spiste hun ertesuppe med sugerør...), og etter tannlegebesøket i morges dro vi til en lekebutikk der hun kunne velge hva hun ville ( det ble heldigvis ikke så dyrt, hihi)


Her er den lille ulykkesfuglen..., en tann fattigere..
( Vi måtte ta den med til tannlegen i dag, men i natt kommer nok tannfeen:))

15 kommentarer:

Marianne sa...

Det går unna på tenner hos dere! Her også faktisk. Juliane mista de fire fortennene oppe på fire uker i mars. Blitt en ny unge... vemodig, ja.
Knæsj bord! Har mange oppussingsplaner, men må vente til pinse, da har jeg FRI! Lev vel, Tove! Klem fra Marianne

Drømmefangeren sa...

oj da, ikke moro å få slike tlf. blir jo så redd.
Det er rart med det, det er en ny epoke liksom når de "store" tennene kommer.
var veldig fin den gule lampa

Lykkeline sa...

Uff ja, kjenner meg godt igjen her.. Stilig bord forresten!!

Anonym sa...

WOW - ikke var det fortanna heller - mi hadde vært overlykkelig over å få et slikt glis, for hun føler det forøyeblikket at ALLE har mistet en tann i sin klasse - selv om det kun er et fåtall!
håper hun kan gjøre noe annet enn å drikke mat og nybakt bakeverk av a mor i dag!!
Knæsjt bord ja!!

Mina sa...

Hihi, må le litt av Hannah som biter seg fast for å holde balansen..;) Men skjønner at hun ble redd ja, det er jo skummelt å miste tenner! Husker jeg synes det var fryktelig ekkelt.. Tannlause både mor og datter hos dere nå da! Godt hun ble vartet opp. Til og med med hjembakst, det må jeg si!;) Snill mamma det:)
Kjempesøte bilder du viser fra butikken. Ser ut som om du har fått mye fint i det siste!

Ha en fortsatt fin solskinnsuke! Kanskje kommer tannfeen til deg også?;)

Sweet Memories sa...

Hei! Og takk for hyggelig kommentar på bloggen min:)Så koselig og ikke minst inspirerende blogg du har!Søt sjarmerende liten datter du har.:)En fargerik og flott blogg som jeg nok kommer til å titte masse innom .Håper det går fint med Hanna ,og at tannfeen er riktig så hyggelig og generøs.;)Ikke godt når tennene faller ut på den måten;)Ha en fortsatt fin uke ! :)

r e b e c k a sa...

man kan inte få för mycket rosa! :)

Lappesola sa...

Au, au. Det så da virkelig vondt ut. Stakkars liten.

Frøken Fryd sa...

Søte lille ulykkesfugel. "Bare noe du hadde bakt" Hun er i alle fall glad i det du baker. Fin fin butikk du har.

Mamma Brown sa...

Uff da, stakkars lille Hannah, godt det var en melketann..
Så fint du har malt, kult med knallrosa, selv skal jeg male bord i turkis. Bilder kommer etterhvert.
Klem!

Maria sa...

Åhh nej da - stakkels hannah, og stakkels dig. Puuuu, kan forestille mig vor nervøs du må have været. Men godt det kunne klares med hjemmebag ;-)

Sikke aktiv du har været med malerkosten også tove - det er rigtig fint. Og med papiret også.... hvorfor er der lige så langt til Porsgrunn...

Klem Maria.

Minmill sa...

Stakkars liten. Unger har så mange rare ideer, og vet ikke helt konsekvensene av det de gjør. Tenk å bite i et tau for å holde balansen. Nå gjør hun nok ikke det noe mer. Vi har også hatt telefoner fra barnehagen når barna våre har skadet seg, så jeg kan levende se for meg en nervøs Tove. Men godt at alt er vel. Hun ble jo litt søt med en tann mindre.

lycke sa...

Ja, huga! Känner igen hur rädd man kan bli när det händer de små något! Dotra skrapade upp en reva på armen av en spik igår och jag får anstränga mig för att hålla mig lugn, så inte hon blir rädd för att jag blir rädd -hihi! Har nog hänt en gång för mycket att jag skrikit till när nåt av barnen slagit sig!!

Kram Lycke

Ninas Drops sa...

Uff uff uf...
Bra det gikk bra da..
Slike telefoner fra barnehagen er ikke moro å ta gitt...
Så hun hadde bitt i et tau ja..stakkars...Men så fint at hun tok det så bra da...
Og mors muffins og smoothie så ble det vel litt bedre kan jeg tenke meg=)God bedring...

Min lille sliter i tennene hver dag og lurer så fælt på når hennes tenner skal "dette"ut...som vi ser her så kan det visst skje fortere enn man aner gitt..

Flott bord...men du...EH!!
Den gule lampa...hm...kan jeg kjøpe den??
Evt hva koster den?
Har jo ikke mulighet til å komme til deg...men kunne kanskje sende den???
Men, det kommer litt an på prisen altså..oki=)
Klem til deg på en torsdag....
Stå på!!Og håper dine tenner eller ikke tenner har det bedre og...

Tant Grön sa...

Nämen har hon tappat en tand! Är det den första? Har ni tandfen i Norge? Hon kommer på natten och lägger pengar under kudden eller i ett glas med vatten.