søndag 26. april 2009

Lekestua, nesten ferdig


Da var lekestua nesten ferdig. Hannah og jeg har kost oss med å ordne til i nesten hele dag. Dvs, hun var en tur hos en kamerat som bor rett ved oss en stund. Så fikk jeg malt ferdig i fred.. Det er koslig at hun "hjelper til", men jeg får liksom ikke gjort stort mens hun ( bokstavelig talt) svinger malekosten, må passe på ja:)

Det eneste nye som er kjøpt inn er to liter maling, den oransje hadde jeg fra før. Alt vi har brukt er ting vi allerede hadde. Som "sofaen", den er laget av to av Julians gamle legokasser, og en gammel madrass:)Hannah syntes det er kjempemorsomt å leke resturant/ kjøkken/ matbutikk, og det er det godt med plass til nå. De første møblene vi kjøpte da vi flyttet til Boston var kjøleskap og vask ( bestilte komfyren, men da vi kom hjem å pakket ut var det vasken istede. Det var første dagen i usa, og vi hadde jetlag, det var 38 varmegrader...osv osv. Vi hadde nok annet å gjøre enn å bytte til komfyren, ... desverre)
fra Potterybarn, hadde funnet disse på hjemmesiden deres før vi reiste.


Og sammen med disse altfor dyre, men veldig fine kjøkkenmøblene må det være loppefunn og sterke farger:)Hannah er kjempefornøyd med det nye huset sitt, for det er baaaare hennes. Hadde det vært do der skulle hun flyttet dit sier hun...


Jeg er ikke ferdig med alt jeg vil gjøre der inne, holder blant annet på å hekle gardiner i samme farger som er på veggene. Og det går desverre ikke å gjøre det på en dag eller to, dvs jeg kan ikke det:) Og noen bilder og diverse skal opp på veggene. Ikke minst må vi ordne på utsiden også, med blomster og "utekafe":)


Men nå er det kvelden, skal nyte de siste timene med "helg" ( dvs min ene fridag i uken:))

31 kommentarer:

Verandasol sa...

Så heldig Hannah er som har fått en så utrolig fin lekestue!! Det ble veldig stilig med fargene du har valgt :) Grattis med ferdig og flott resultat!

mi-rachel sa...

å knall fin lekestue.
så mange fine detaljer og farger!

Bo med barn sa...

Herlige farger! Så fint det blir. Tenker Hannah er fornøyd.

God ny uke:)

Synnøve sa...

Heisann Tove! Så herlig lekestua ble...!! Skulle jammen flyttet inn selv jeg, elsker fargene og alt stæsjet, hihi ;) Skjønner godt at Hannah liker seg der inne... Ha en fortsatt fin søndag! Klem Synnøve :)

Hulda sa...

Så flott lekestua er blitt. :) Supert, flotte detaljer, og fine farger. :)

Glede sa...

God kveld! Så utrolig flott det ble! Dere har vært effektive og flinke, må jeg si. Jeg har også blitt inspirert av de lekestue-artiklene i ulike interiørblader i det siste. Hun dama med retrovilla er jo bare superflink! Vi har ikke mulighet til å ha lekestue selv, men satser på at mamma og pappa kanskje har plass til en.. Hehe.. Har allerede ting jeg vil bruke inni. :)

Hege - BOLIGglede sa...

Gøy å se! Ble kjempefin da:) Har akkurat fått på plass dukkestue som skal pusses opp, så jeg sluker alt om det emne...He he

Jeg... sa...

Jeg bøyer meg i støvet! Utrolig fint. Og så er det faktisk "bare" en lekestue - hadde det enda bare vært kjøkkenet mitt... :)

Marianne sa...

Helt herlig, kjempefint!

Kardemomme sa...

Herlighet for et nyyydelig dukkehus!!!! Skal si dere har frotset i herlige tutti.fruttifarger!!! Fenomenalt morsomt å lage felt med forskjellige farger på veggene!
Den lysegule nyansen var så utrolig lekker!!! Jeg tiltrekkes av alt gult for tiden nemlig :)
tenker Hanna er rimelig stolt av det nye hjemmet sitt selv om det ikke er do der hihi!!!
Jeg har sååå lyst til å innrede dukkehus jeg også sukk!!!
Kos dere videre på søndagskvelden og ha en fin kommende uke! klem fra Kardemomme :)

Vit poesi sa...

Men gud så fint!! Köket är helt ljuvligt och helt rätt blandning. Har inte varit inne hos dig tidigare, men kommer gärna tillbaka. Ha en fin vecka
kramar Malin
ps. jag länkar!!

Noralill sa...

Kjempekoseleg hytte!! Kunne jammen ha flytta rett inn eg òg...

Herleg med masse fargar! Og du er flink å sette dei saman på ein superkul måte!

Olstad sa...

Så fantastisk hærlig lekehus. Jeg likte de kjøkkenmøblene fra usa GRÅDIG GODT!!

Så fint med sofa i lekehuset det var veldig smart måte og gjøre det på. Er så morsomt å se alle ideer rundt om kring.

Vi er også i lekehusmodus hos oss også og min 5 åring har fått pusset opp lekhuset i helgen. Det er 65 år gammelt så det begynner å bli litt slitent

Minmill sa...

Så fint det ble i lekehytten. Likte også de fargekombinasjonene du har brukt, også såååå gøy med å lage farge spill inni rutene i veggen. Dette er bare helt fantastisk bra. Tipper at Hannah skjønner at hun er heldig. Hvis du ikke finner henne hjemme vet du hvor hun er....

LillaLykke sa...

For et lykkehus! Fineste lekestuen jeg noen gang har sett! Lekre farger, møbler (stilig og kreativ sofa) og tilbehøret. Fantastisk! For en flott mor du er :)

Monica sa...

Kjempesøt lekestue:) Lekker

Monica

Linetoppen. sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tante Mimmi sa...

Hei!
Det er så deiligt og friskt å kikka innom til deg Tove!
Blir i godt humør!:)
(fretex har tatt av fleire stadar- det er trist synest eg..trur ikkje dei tener på det i lengda)
Prata med ei veninne akkurat og ho snakka om den kuuuuuule butikken din! Du får snart inn litt nytt barnetøy!Håpar Dundelina får bein å gå på i Porsgrunn!
Eg handla to kjolar og cardigan i går- no gledare eg meg berre til å pynte dei to minste opp!
Ha ei fargeglad veke!

Nr. 21 sa...

Så friske og glade farger! Heldige Hannah! Og heldige deg... jeg ønsker meg også en leke-hytte å pusse opp... Men sønnen min er ikke akkurat så veldig interessert, så jeg her ikke noe alibi...

Stina Ballerina sa...

Finere lekestue har jeg knapt sett. Du er så flink til å sette sammen farger. Bloggen din er virkelig inspirerende :-)

mette sa...

åjåjåj, drømmelekestua! kan ikke b l i finere, elsker bare alt i den!! utrolig flink du er!!!!

My little footprints sa...

Hei!
Er nok supert for en liten frøken å ha en så fin lekestue!
Noen av mine beste barndomsminner er nettopp da jeg var hos tanta mi og leka og leka og leka i lekestuen! JEg fikk aldri nok! Koste meg som bare det ;)
Ønsker dere noen fine vårdager!
Klem Beth

Briggs lekehus sa...

Så utrolig flott!! du er vanvittig effektiv dame altså!!

Rosa Hemmet sa...

Hello!

Åh vad mysigt det ska vara där inne i lekstugan, kommer att bli många timmar där inne kan jag tänka mig :)
Härliga färger, ser så glatt ut på bilderna!

Ha det fint

Marthe sa...

Så fantastisk det ser ut - virkelig et eldorado for barn! Hannah må være verdens heldigste jente. Og tenk å ha så fine kjeler og bokser på kjøkkenet sitt - skulle gjerne hatt dem selv, jeg;) Babushkastoffet på sofaen er superskjønt!

Smil fra Marthe

Anna Lisa sa...

Den blei kjempe flott!!!
Min lille Tuva har nettopp fått arva ei dukkestue.Vi må pusse den litt opp med maling, gardiner og litt pynt. Det vert koselig:) Hun har ihvertfall fått det ho har drømt om:)
Ha en fin kveld
Klem

Anonym sa...

fy - hvor fint ble det ikke - diggbare farger da!!! - huff - dukke stua er desverre en av de tingene jeg må sette opp på min IKKE ferdig, MÅ gjøres, SNART liste!!

Mamma Brown sa...

Hei Tove!
Lekehuset blir bare supert!
Det ligger noe til deg inne hos meg!
Klem!

Anita sa...

Stooor forandring det der! Kjempefint! En drøm for ei lita jente!! FÅr lyst på lekestue jeg også! Kos dere!

Tant Grön sa...

Vilken härlig lekstuga! Kan tänka mig att Hannah gillar den jätte mycket, jag skulle inte ha något emot en egen faktiskt :-) Inte behöver man sluta leka bara för att man är vuxen. Nej det är tur man har barn så man får leka lite och inreda lite tokigt och färgglatt som man själv skulel ha velat när man var barn, ja i alla fall jag, hi, hi.

Anonym sa...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品