onsdag 15. april 2009

Fliser og cathrineholmJeg samler på fliser...

Det er ikke så mange jeg har, men de jeg har liker jeg veldig godt:)
Den største flisen med steiner på, og den røde kjøpte jeg av en fotograf i Boston som heter Mimi Katz. Hun satt på "bondens marked" i nabolaget et par ganger. Hun var en kjempesøt dame som tok utrolig bra bilder, med de flotteste farger.
Så de to flisene får meg til å tenke på varme ettermiddager i Brookline, hvor Hannah og jeg pleide å ta turen innom bondens marked hver torsdag etter barnehagen. Hannah spiste epler, mens jeg handlet:)
De med fugler på er kjøpt på Antropologie og den lille blå og hvite fant jeg i en bruktbutikk.


Det har kommet et nytt tilskudd i cathrineholm samlingen min, en liten rød kjele.
Perfekt når jeg skal koke meg en kopp te om kvelden:)

16 kommentarer:

alvorada sa...

Så søt liten kjele! Fikk nesten litt sånn dukkehusfølelse. :) Veldig veldig fin.

Ja, det er faktisk jeg som har heklet den lille rundingen. Den ser kanskje ikke så verst ut på det bildet, men jeg skal love deg at etter å ha heklet en fem-seks-sju runder til så var den ikke lenger like jevn og fin... Måtte rekke opp igjen gitt! Men nå har jeg funnet ut at jeg bare skal hekle bittesmå rundinger som jeg skal ha som juletrepynt når jeg blir stor. Kommer til å se ut som små snøballer i treet! :)

Juanes ja, han er litt av en hunk! Jeg har jo en liten svakhet for disse søramerikanske guttene vet du... tji-hi! ;)

mi-rachel sa...

så fint med de flisene.
det var jo faktisk en veldig god ide.
veldig dekorativt!

Anette {foreldremanualen} sa...

Veldig koselig kjøkken! Benkeplatene ligner på de vi skal skaffe oss... ;-)

Ninas Drops sa...

Så herlige å spare på slike fine fliser...Flott samling.
Drops=)

Charlottes interiørblogg. sa...

Så fine fliser:) Det kunne man jo ha laget et bilde av etterhvert. Sier jo noe om hvor man har vært i verden og man blir minnet på gode ferieminner; satt i system.

Pillepalle sa...

Flisene er kjempefin! De liker jeg veldig godt. Jeg faller også for catrineholm, men jeg venter mitt først kjøp...

Hilsen fra Pillepalle

Anja sa...

Åh, skulle ønske jeg hadde noe av den energien du har til å holde på med slikt. Du er så flink Tove:) Og du har det så utrolig koselig! Jeg er sånn a når jeg flytter inn noe sted så blir ting stående til jeg flytter igjen, hi hi. Null inspirasjon til å forandre stort mer enn gardinene i ny og ne. Moro å følge bloggen din! Klem fra meg

esmaralda sa...

God kveld!
Takk for koselig hilsen. Håper du har hatt en fin påske! Så mye fint du viser siden sist! Herlig med bilder i rammer, lekehus og fliser på marked! og tekopp på kvelden, der har du meg! -Og den krana tror jeg sannelig vi har på badet! Moro! Det sekskantede hekleteppet ditt ble jo så fiint! Flink du!
Ha en fortsatt god kveld!
fra esmaralda

Briggs lekehus sa...

søt kjele:-) og nydelige fliser. for en lur ide å samle på vakre fliser!

Sine sa...

Å sånn et koselig kjøkken du har da. Kjempetøff benkeplate. Hvor er den kjøpt?
Jeg har en gammel arvet kaffekjele i catrineholm samme rødfarge som din. Må nesten ta den fram fra boden... Kunne godt tenke meg skåler og andre catrineholmting etter å ha sett så mye fint i bloggverdenen.

Tøffe fliser.

borghild sa...

Flisene var kjempefine som dekor bak vasken! Du er så flink til å tenke nytt altså, har aldri sett noen dekorere med fliser på den måten før!!:-) Kjempekul kjele også, det er jo alltid gøy å finne nye ting til samlinga. Klem B:-)

lycke sa...

Underläggen är jättefiina, särskilt de med fåglar och poslinet är ju fantastiskt - och trots att jag inte varit inne på porslin så är catrineholm-grejerna något jag absolut skulle kunna tänka mig att spara på! Jättefin blogg...

Kram Lycke

Minmill sa...

Så lekre fliser!!! Har aldri tenkt på fliser som samleobjekter, men du har jo et poeng. Det er fint å stable dem slik du har gjort.

Så forresten du hadde annonse i Bonytt. Jeg fikk det i posten i går, og smilte når jeg så annonsen for Nettpynt. Får håpe kundene bare "strømmer" på...

Stina Ballerina sa...

Jeg var innom Pynt i påska - for en herlig butikk du har!

rod i hob sa...

Liker cathrineholm... Mykje fint og nostalgisk :-)

God helg i vente!!

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人