mandag 13. april 2009

Et hjørne av Hannahs rom

Hannah og jeg ryddet på rommet hennes i ettermiddag. Alt ble dratt ut av skaper og skuffer og ryddet tilbake ( ok, nesten alt er ryddet på plass, men det ligger en haug leker midt på gulvet som vi må bestemme skjebnen. Noe må få en fast plass eller puttes i en pose til Fretex, men det blir i morgen.. det får være grenser for hvor mye man skal rydde på en helligdag, hihi) I det ene skapet fant vi en lysslynge med rosa griser hun fikk til jul for flere år siden, og den passet perfekt på "skapsiden":)På "skapsiden" har vi masse små spiker som fungerer som smykkeoppheng. Det er også bilder, kort, gamle babytøfler, egenproduserte kunstverk fra barnehagen, papirlykter kjøpt i chinatown i Boston, bibliotekkort fra Brookline, "blomsterkjeder" fra Hawaii, hennes innrammede første "kjærlighetsbrev" osv osv.
Flere av disse tingene har kommet opp i dag, vi hadde mange koslige samtaler om minner som dukket opp etter å ha funnet bilder o.l:)
Elsker denne lekekassen, en sigøynerlekekasse:)
Den kommer fra Rice, og da den kom til butikken for en måneds tid siden måtte jeg bare ha en til Hannah også. Den er så fin at jeg gjerne skulle hatt den i stua, men akkuratt nå står den her ( men med tanke på hvor ofte "vi" ommøblerer her i huset, står den plutselig i stua, hihi)

12 kommentarer:

Tone sa...

Så herlig farge Hannah (føles merkelig å skrive det, jeg har jo en Hannah selv :-) ) har på rommet sitt!! Og så fint og forseggjort du har ordnet det til. Å gå igjennom minner og ting og tang er kjempekoselig, og ofte når jeg egentlig skal rydde i skuffer og skap, så sporer jeg helt av, he,he.
Ha en fin uke, klem

mi-rachel sa...

så flotte detaljer.
blir skikkelig glad av sånne flotte farger!

Minmill sa...

Hei igjen Tove. Nå er det vel en stund siden jeg la en kommentar inne hos deg, så da er det vel jammen på tide. Du blogger så mye lekkert for tiden. Koste meg vel og lenge inne på bloggen din i dag. Jeg likte veldig godt den tavlen med bilder og heklekluter i skjønn forening. Herlig forslag Tove. Tror kanskje jeg vil lage noe lignende.

Rommet til Hannah er jo så nydelig og jeg håper den jenta vet hvor heldig hun er. Eller rettere sagt, at moren til Hannah vet hvor dyktig hun er til å style og ordne på Hannahs rom....

Kveldsklem fra Minmill

Bo med barn sa...

He..he..her er det myyyye jobb som gjenstår før "dillingen" kan starte! Men, men det blir nok bra tilslutt:)

Ønsker deg også en flott, ny uke med MASSE salg!

Klem Lena

Marianne sa...

Fantastiske farger og kult "hus"! Jeg skal brette opp armene og gyve løs på barnerommet (imorgen kanskje). Har ikke rydda der siden bursdagen i februar= katastrofeområde : )

Marthe sa...

Hei Tove!

Rommet til Hannah ser ut som en drøm. Jeg ble sittende lenge i går og lese langt tilbake på bloggen din, og du viser så mange herlige bilder. Gleder meg enormt til å kaste meg over barnerommet her hjemme - har masse tanker, ideer og ting som skal få plass der inne. Det skal bli en fargerik og morsom oase:) Du kan tillate deg veldig mye på et barnerom, og det er så GØY!

Den lekekassen var bare helt fantastisk, tror jeg må bestille en sånn. Heldige Hannah:)

Evighetsbestemorlappen min er foreløpig et babyteppe det også, det samme som din ble, men vi får se hvor lenge jeg orker å holde på. Tålmodighet er ikke min beste side...dessverre. Men jeg trenger jo et babyteppe, så egentlig kan jeg si meg fornøyd:)

Ønsker deg en smilende dag!

Klem Marthe

Ninas Drops sa...

Å guri...det huset var jo såååå søtt...

Koselig med litt ryddings...det er utrolig hvor mye som plutselig rommer i ett barnerom...Og klart at lysende griser må opp og frem..hihi..
Drops

Kardemomme sa...

Hei, hei Tove :))
Så heldig du er som hadde besøk av Kaspara i dag og så heldig Kaspara er som har så kort vei til deg og den herlige butikken din :)
Åååå, som jeg ønsket at det var meg!!! Kaspara har rett i at jeg har fugledilla for tiden! Litt pussig hvordan slike ting er i endring hele tiden! Bambier, babuschkaer, buddhaer..Det ene avløser det andre! Men gud som morsomt det er..Hanna har det mest herlige barnerom jeg vet om!! Fargevalgene er så herlige og alt er så gøyalt og gjennomtenkt :)
Sigøynervogna har jeg sett maken til på Hilmers hus som hadde flere av disse gøyale Rice-kurvene og jeg vurderte faktisk å kjøpe en til stua jeg også..Datteren min synes hun er for voksen til sånt men det er altså ikke jeg hihi!!!
For øyeblikket sitter jeg og karamella og klipper i Rie-papir og koser oss! Tok meg bare en rask tur på bloggen mens hun tok en telefon så nå må jeg gå men vi "snakkes" :)Klemmer fra Kardemomme :))

Bertil sa...

riktigt prinsessrum!

Anna Lisa sa...

Hannah har eit nydelig jenterom. Så masse spennande og fint ho har.
Sigøynerkassen var kjempe flott synes eg :)
Takk for helsing.
Det blir lite besøk til andre for tida siden data`n bare detter plutselig ut.
Ha ei fin veke vidare. Klem

Lykkeline sa...

Så utrolig barnerom - blir helt inspirert her.. Må snart sette i gang med jentenes rom jeg også.. Du har forresten en flott side!

LillaLykke sa...

Så flott, mange herlige og personlige detaljer!