søndag 19. april 2009

Enda et bord, og litt til:)


Ble så inspirert av det nye papiret, at jeg har fått malt mange småmøbler jeg hadde i butikken, huset, kjelleren.. Blant annet dette rosa bordet, det var det første jeg tenkte på da jeg så det rosa papiret:) På disse bildene er ikke bordet ferdig, må ha et lag lim til pluss skjære orgentlig i kantene, men ble så fornøyd at jeg måtte ta bilde likevel:)


Noe annet som har fornyet seg med nytt papir og maling er dette lille skapet. Dette er det noen dager til blir ferdig. Skal males og limes på mer papir:) Men det ser foreløpig ut som det blir som jeg hadde tenkt meg.


I dag som i går har vi tilbrakt mesteparten av tiden i hagen. Vi har leid en container for helgen og den er nå fyllt til randen av løv og trær.. ja, trær. Mannen min har gått amok med lånt motorsag og beskjært og hugd ned masse, men det trengtes altså:)
Og Hannah har hatt masse besøk både i går og i dag. Flest var her i formiddag da hun hadde fire kamerater på en gang. De hadde vaffelpiknik, hoppet på trampolina og så en episode av jul i svingen!!


8 kommentarer:

Tant Grön sa...

Fantastiskt tjusigt bord och barnbordet och stolen ni inlägget nedanför var ju hur läckert som helst :-)

Anonym sa...

du har bare en fantastisk inspirerende og gøy blogg!! har ikke blogg selv, men MÅ inn her å titte hver gang e er inne på nettet!!

var også i porsgrunn en tur i påska, på besøk hos farmor til mannen min. det var jo selvfølgelig en av helligdagene, ble så skuffet da vi gikk forbi vinduet til butikken din, så da ble det planlagt tur til sommeren og... hehe:) gleder meg, det så så spennende ut der inne:)

ha ne finfin uke:)

klem fra reidun

Kaspara sa...

Heisan Tove
WOW! For et lekkert bord! Det hadde jeg nok parkert ved om jeg hadde sett det i en butikk, og hatt store problemer med å gå.
Du er så flink og effektiv, maler og maler og skaper det ene lekre møbelet etter det andre.
Så kosleig med vaffel-picnic. Hos oss har det også vært flere barn i dag, og jeg severte vafler i utestua, Vi har også tilbrakt dagen i hagen, herlig!
Ha en spennende ny uke!
Klem fra Kaspara

Frøken Fryd sa...

vår ute og jul inne, unger er nå skjønne. De papirene er nydelige. Kjenner jeg får litt lyst på..

Marthe sa...

Hei Tove!

Tusen takk for gratulasjon, det varmet hjertet:) Og for en lykke å titte innom bloggen din igjen - SÅ masse fint!! Blir helt dårlig (kanskje litt feil ord, hehe) av alle de fine papirene, fargene og putene du viser (det stoffet på innerputen du fant var fantastisk!) Og rosafargen i dette innlegget trigger kreativiteten og inspirasjonsnervene hos meg som holder på å planlegge barnerom... puh, det er så masse jeg vil ha gjort.

Og nå har jeg tvunget mannen til at årets sommerferie skal bli en bilutflukt rundt i Norge (jeg har enda ikke sagt at grunnen til denne bilturen er at jeg vil innom alle de fine interiørbutikkene som finnes overalt i landet). Så forvent deg besøk i butikken i løpet av sommeren!

Ha en fantastisk dag!

Klem Marthe

Mina sa...

Så utrolig smart å bruke papirene på bordplatene! Det var skikkelig flott! Tror nok jeg må ha det grønne med fugler altså:) Finner bare ikke kortet mitt akkurat nå, så det får bli en annen dag;)

Ha en fortsatt solfylt mandag!

LillaLykke sa...

Så utrolig nydelig!! :) Vakkert!

Persilja sa...

Men så fantastiskt vackert bord!!!! Jag önskar jag vinner på lotto så ska jag shoppa loss hos din netbutikk, eller ännu hellre åka till din riktiga butik. Jag vill uppleva den. Vår stad saknar en liknande. Funderar ibland på att vara den som öppnar en sån här, men så tänker jag lite till och minns att det var därför jag lade ner min tygbutik för en massa år sen, för att jag är en USEL säljare. En USEL säljare ska INTE ha butik! :D Enkel logik liksom. Så jag har bett min man att påminna mig om det då och då. hahaha!!!