tirsdag 3. februar 2009

Tirsdag

Lisa med bloggen Pink Friday har et innlegg om meg på bloggen sin i dag! Og har dere ikke vært innom henne før så har dere noe å glede dere til, hun er kjempeflink med interiør, håndarbeid, hun maler bilder og finner de flotteste ting på loppemarkeder. Så beregn god tid på å se hos henne;)

Her er det ganske så stille, det er bare meg hjemme. Har tusen kjedelige ting å gjøre, men måtte flytte litt rundt på ting i stua istede..
Så nå står det lille dukkehodet i en kopp mellom masse lys, det ble et morsomt hjørne i stua:D

14 kommentarer:

Maria sa...

Er det hjørne af stuen ikke det samme, som det du vistre frem da du boede i Boston ? Synes hjørnekarmen ser velkendt ud.

Hyggelig og morsom opstilling du har lavet.

Klem Maria.

trotsig sa...

ser morbid men vackert ut på samma gång. :)

Maria sa...

DÅ ska jag klicka mig till Lisas blogg också, brukar läsa hennes, men har inte hunnit in dit idag!

Ingrid_blafre sa...

Nå har jeg bestilt i nettbutikken din! Du har SÅ mange ting å bli GLAD av - håper det går så det suser. Når jeg får det nye teppet mitt blir det blogginnlegg med link til nettbutikken din ;-) OG så har jeg lagt deg inn i forhandler-bloggfeeden og på nettbutikkens forhandlerside.
Ha en knallfin uke!

Anonym sa...

Hei Tove
Har vært innom Lisa og sett de fantastiske bildene fra hjemmet ditt og butikken. Det var en energibombe med gnistregn av glade farver! Enig i at hun også( som deg )har en fin, severdig blogg man blir glad av å titte innom.
Jeg er også alene hjemme. vel, ungene er i seng, og mannen jobber og jobber. Det skal bli deilig med vinterferie i uke 40. Da skal vi alle fire ta noen dager på Fagerfjell med skigåing og kos. "Skifantomet" får virkelig prøvd seg da.
Herlig med mange ulike farver på stearinlys forøvrig! Enten har jeg bare hvite eller jeg blander sammen mange forskjellige som deg her.
Ha en fin kveld! Prøvde å legge igjen en kommentar hos Pink Lady, men det gikk ikke i dag. Får se om det går bedre senere.
Klem fra Kaspara

Ninas Drops sa...

Hei og hå.
Tittet innom Lisa i dag og da så jeg innlegg fra bloggen din.
Så moro for deg da...Ikke rart, da du har det såååå fint hjemme hos deg.

Du så spenstig med alle de forskjellige fargene på lysene...det skal jeg herme etter, bare vent å se..hi hi...

Drops, som skal legge seg nå...

Anonym sa...

Stackars lilla huvet :-) Mysigt med levande och ljus och så tjusiga ljusstakar du har.

mette sa...

de lysestakene, lekkkkre!!

Maya: sa...

Å herregud osm jeg elsker den boksen du viser i innlegget under! Forelsket meg sporenstreks, den var nydelig....sukk.

Artig hjørne:) Pleier også å bruke forskjellig farge på stearinlysene. Da ser det litt mer lekent ut med en gang, deilig:)

Var foresten innom til Pink Friday i dag og så innlegget hennes. Fine bilder fra bloggen din:)

Maya

Krickelin sa...

Vilket fint arrangemang, hur fräckt som helst.

Anonym sa...

I really like your style girl!!!!
Varför jag blev tvungen att prata engelska vet jag inte. Det var bara en fras som passade sååå bra in på dig. Ha det gott!!!

Minmill sa...

Hei på deg. Så at Pink Friday skrev om deg. Er det ikke bare gøy? Masse fin og gratis reklame. Men du er jo så flink med det du driver med at du fortjener det virkelig.
Kan trøste deg med at vi alle sikkert har kjedelige ting å gjøre. Jeg har en laaaang liste. Men sånn er det..Godt at du koser deg innimellom med å justere litt på interiøret. Herlige bilder.

irina sa...

Du viser altisd fram vakkre ting som ikke er shabby s.

Klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg ! Så deilig å kunne bruke mandagen til seg selv, eller etter hvert å kunne bruke den på seg selv, hi hi. Det koster nok en del tid å bygge opp en butikk tenker jeg.
Måtte smile av matboksen under her, har kliss lik i skapet, elsker slike bokser og har aldri kunne kvitte meg med dem, rusten eller ei, de blir i huset.
Ha en fin kveld.
klem