fredag 27. februar 2009

Tenåringsrom


Storebror i huset har lenge hatt lyst til å få ordnet på rommet sitt.
Så da er vi i gang. Og Julians store interesse er kampsport, samuraier og Japan generelt...

Han fikk flatskjermtv'n vi hadde i usa, og kjøpte seg playstation 3 i usa også..., så han har utstyret i orden for spillekvelder med venner. Men han er veldig enig i at de gjerne kan ha det koslig rundt seg mens de spiller:)

I går kveld begynte vi. Flyttet litt rundt på noen møbler og begynte å pynte opp den kjedelige kommoden hans. Han har masse bøker om Japan og samuraier, så han valgte ut bilder og klipte mens jeg limte. Men jeg må innrømme at bilde med kirsebærtreet øverst var det jeg som insistrerte på, hihi

Så får vi se når han har tid til å fortsette...
Ikke så ofte en trettenåring har det nemlig:)5 kommentarer:

Minmill sa...

Jeg som trodde du bare hadde en liten jente i huset. Her i huset har vi høyeste barnealder på syv år, og har da ikke kommet så langt enda. Blir spennende og se hvordan kommoden blir til slutt. Gutterom trenger også litt pynt...

Anonym sa...

Hei Tove
Herlig å ta utgangspunkt i hobbyer og interesser når ungdomsrommet skal fornyes! Kommoden blir sikkert både personlig og stilig.
Her stråler solen, og nå skal jeg hente gutta på skolen.
Deilig med fredag! Du skal vel kanskje jobbe i morgen vil jeg tro.
Ha en flott helg! KLem fra Kaspara

Nina sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Nina sa...

Wow - det var et ryddig tenåringsrom ;)! Tror den kommoden kan bli veldig tøff og et kult krydder på et gutterom ;).

Mine ungers rom kan jeg ikke finne på å legge ut bilder av - ei heller mitt eget soverom *ler*. -For så lenge undertegnede mer ofte enn sjelden har et hav av klær på gulvet ved siden av senga si, kan hun liksom ikke kreve av ungene sine at de skal ha det i orden. Har gitt opp tanken på å vokse det av meg ;). Eplene på 12 og 11 år har dessverre ikke falt så langt unna stammen heller er jeg redd. Ønsker deg og dine en riktig fin siste februar-helg!

Ninas Drops sa...

Så bra du hører på eldstemann.
Det setter han sikkert pris på.
Ble fint=)
Drops