mandag 2. februar 2009

mandag

I februar har jeg stengt i butikken på mandager. Som regel når jeg er innom i bruktbutikkene "mine" må jeg forte meg, men i dag... jeg har fyllt bilen:)


Denne lille boksen er det eneste jeg skal ha selv, resten skal i butikken. Enten som de er eller etter at jeg har malt og fikset litt på dem.


Denne boksen er litt rusten, men den skal få bo hos oss likevel:)


Og en ekstra fridag i uken, skulle tro jeg hadde kost meg, fått gjort masse håndarbeid osv osv, men nei, det er nok av jobb å gjøre selv om jeg ikke fysisk er i butikken.
Men EN mandag skal jeg ha en slik dag, der jeg skal strikke og se på dårlig tv og ikke gjøre noen ting.. ja, ja kan jo drømme..

11 kommentarer:

Rose Love sa...

Åå den boksen var jammen toppers!
Kos deg i kveld !

Ninas Drops sa...

Gurimalla for en fin boks. Ja den var du super heldig med.
Drops

alvorada sa...

Søt liten boks du har funnet deg :) Etterlyser bilder av resten av funnene dine!

Husk at du må sette av en sånn uvirksom mandag til oslotur da ;)

Rose Love sa...

Hei igjen !
Syns du har en dødsbra nettbutikk. Du har masse jeg kunne ha tenkt meg. Har lyst på sånn butikk jeg også. Tenkte å starte for 2 år siden . Men hu på Ladstil sa det var så vanskelig og mye pes. Er det det da eller var hun bare redd for konkuranse.
Jeg skal handle av deh når jeg bare får penger....
Ha en fin uke

Minmill sa...

Boksen var veldig fin. Du er heldig som finner slikt. Lurer jo på hva mer du fikk kjøpt :) Har hørt det er mye jobb å drive butikk. Det må jo være endel papirarbeid også. Men på den annen side har du en arbeidsplass du har laget selv, og det virker jo kjempespennende. Misunner deg litt, vettu. Håper du snart får til en "ekte" frimandag.

trotsig sa...

Vilken söt låda. Jag är också väldigt förtjust i burkar. Den var i sitt eget slag.

Synnøve sa...

Så kul!! Den var skikkelig stilig, og den må du beholde selv ja... ;) Sukk, så deilig med en "frimandag", ikke så verst å få gjort litt bruktkupp da! Men, aller helst skulle jo uken hatt 8 dager, og minst 3 dager helg, hihi... Ha en herlig uke! Klem :)

Carina Dale sa...

Ja, så utrolig søt ;-) Artig med sånne gamle bokser ;-)

Anonym sa...

Snygg duk! Är det vaxduk, kanske den säljs i webbshoppen?

Noralill sa...

Herleg med ei "fri-dag"! Eg driv det litt som du, fridagen min går med til jobbing, men i rolege og behagelege omgivelsar...hihi

Men ein dag då skal eg slappe av på fridagen min eg òg...

Kos deg på butikken!

Maria sa...

Sådan en boks har også :-) Jeg kan fortælle dig, at den oprindelig t fald indeholdte vingummi (hedder det egentlig det på norsk ???, i hver sukker-godter). Jeg købte den KUN pga selve boksen, for godterierne smager hæsligt, ha ha ha.

Klem Maria.