lørdag 7. februar 2009

Lørdag

I kveld har vi bare kost oss. Etter å ha spist deilig middag har ungene sett på film og spist lørdagsgodteri mens jeg har "ommøblert" puter og tepper.
( Så de måtte se det første kvarteret av filmen sittende på gulvet...)
Og lørdagsgodteriet har blitt spist i nye boller. Hannah la faktisk ikke merke til at storebroren fikk større bolle, for hun var så fornøyd med fargene. rosa/ blå:) Vanligvis er det ekstremt viktig at slikt blir RETTFERDIG fordelt.. ( og rettferdig betyr i godteri sammenheng at hun gjerne kan få litt ekstra..)
I bakgrunnen av det øverste bildet ses sjenken vår, den var helt hvit frem til for en ukes tid siden. Dvs den var hvit frem til jeg malte en vegg i gangen og hadde litt grønn maling til overs.. En en "makeover" som ikke tar lang tid, så den blir nok ikke grønn så altfor lenge, må nok prøve ut andre farger... kanskje tapeter:)

Det er så morsomt å flytte rundt på tepper og puter:)

Oppslagstavla på kjøkkenet har jeg også fått rydda litt i kveld. Det er veldig koselig med julekort..., men de må ryddes bort tilslutt de også. Har bare satt på to papir ark og festet dem med tegnestifter, så den fornyelsen tok ett lite minutt og kan veldig lett forandres på igjen:)På kjøkkenbenken har jeg lagt nye småbokser fra Rice i en skål. De skal brukes i matboksen til Hannah, gjøre "matpakka" mer variert og kanskje litt mer morsom:)12 kommentarer:

Ida sa...

Heisann! Så mange fine bilder ! Du, jeg falt absolutt så til de grader for det bildet som er tatt av barna dine forfra. Der begge sitter ganske i sin egen verden foran tv'en med hver sin skål - i "riktig" farge og størrelse (sett utifra alder..!) - det var ett utrolig godt bilde !!!!

Ellers masse fine duppedingser - som jeg syntes er sååå koselig å se på :) Skjenken ble orginal og kjempefin!

Ha en fin søndag! klem fra Ida

Stine sa...

Så mye stilig du har! Fargerikt og kult hjem! :) Likte putene, pleddet over sofaen, boksene.. Ja, det aller meste! :) Åsså de søte ungene.. Så fortapt i tv'n!

mi-rachel sa...

utrolig mange fine puter og teppe du har!!!!

Maya: sa...

Nydelige bilder fra hjemmet ditt:) Du har så mange flotte puter synes jeg.Blant alt det andre. Inspirerer meg til å flytte om på ting og tang selv.

Og jeg tittet litt på bildene fra butikken din, og jeg sikler ennå! Mulig jeg bare tar en tur tiil porsgrunn for å gå inn i den butikken!

Tone sa...

Så koselige bilder. Ser ut til å være en både varm og gøyal atmosfære hjemme hos deg, med alle de herlige fargene. Gratulerer med morsdagen i dag, klem :-)

Maria sa...

Dejlige billeder Tove :-) Ler af at ungerne måtte sidde på gulvet i starten af filmen, ha ha ha. Men når MOR skal omrokere, så er det det hun skal ! Kender det jo selv her ved du.
Fint med de små riceboksene - de er bare populære i madpakken kan jeg love dig for.

Jeg er gået lettere amok med den lilla farve idag - er ikke helt sikker på hvad jeg syne om det. Det ene øjeblik elsker jeg det, og det næste er jeg helt færdig af grin (latter altså) over mig selv ;-)

Klem Maria.

Bente sa...

Likte så godt puta med den fuglen på!!
Ellers så har jeg veldig lyst til å besøke butikken din en gang, ser ut som du har veldig mye fint der! har jo hørt endel om det fra min søster også!!

Ninas Drops sa...

Lo godt da ungene måtte sitte på gulvet mens mamma gjorde om på puter og lignende...Litt som meg egentlig du...

Du har så mye morsomt i huset ditt, mye herlige mønstere og puter på det du viser frem.

Så koselig at du tenker på fin innpakning av mat til lillemor..Det setter hun sikkert pris på...Også den rosa bollen men godis da...*sukk* kjempe søt...

Du ha en bambifri søndag da...
Ikke sett mine i dag ....
Men snart dukker vel de litt større opp utafor her tenker jeg, så jeg får stå klar for å forevige øyeblikket slik at det kan bli et innlegg på bloggen min...yoho...
Nina

Ninas Drops sa...

ps:
Er det noe galt med tida på sida di i forhold til kommentarer som jeg nå skrev kl...17:50, som ble lagt inn hos deg 08:50?
Drops

Krickelin sa...

Vad mycket fina kuddar du har, fina barn också. ;)

Maria sa...

Åh, så mycket härliga bilder sedan jag kikade in hör sist!
Älskar RICE, både mattor och byttor! Jag önskar verkligen att jag hade haft närmare till din fina butik, då hade jag blivit stamkund!

Knitty, Vintage and Rosy sa...

Hi, I am interested in your tins, if you could email with some details on them that would be great.

Thanks

Lisa