fredag 13. februar 2009

karneval og fantasi...

I dag er det karneval i barnehagen, og Hannah er en hund ( ingen stor overraskelse for oss som kjenner henne... hun har i perioder bjeffet mer enn hun har pratet, spist middag/ mat i en skål på gulvet .... ELSKER hunder) Hun ville helst kjøpe et dalmantinerkostyme hun hadde sett på Nille, men nei vi LAGER kostymene våre. Syntes det er så fælt å bruke masse penger på slike masseproduserte kostymer. For all del, det er fryktelig lettvint, og jeg sier ikke at jeg aldri har gjort det eller ikke kommer til å gjøre det senere. Det tok ca 5 minutter å tegne prikker på genseren og sokkene hennes ( og tusjen skal visstnok kunne vaskes bort... tror det ikke før jeg får se det..), så lettvint var det jo uansett.
Hovedpersonen selv var veldig fornøyd og krabbet rundt på alle fire og bjeffet da jeg "forlot" henne i barnehagen. Hun hadde blitt hunden til batman, spiderman og kongen, altså de tre bestekameratene sine. Og som det ses på bilde under, hun kan være en skummel dalmantiner også:)

I høst hadde de "familien min" som tema i barnehagen, slik at de skulle bli godt kjent med hverandre. Ungene ble "interjuet", og her er Hannahs resultat..
Ok, jeg har vel kjøpt et par blader og "glassfigurer", men at jeg og mannen min er så opptatt av tv og klær.. nei! Og at mannen min liker å kjøpe klær, hahahaOg har ikke vi det fint?, vi kan sløve i sofaen mens Hannah lager middag til oss, hun rydder og vasker tom etter seg...,hihi Ingen tvil om at Hannah har en godt utviklet fantasi:) For å si det mildt var det VELDIG morsomt å gå å lese på de andre barna også, man får "vite" litt av hvert om familiene deres:D
Og så ingen skal tro jeg er en tv slave, jeg er IKKE det. Ser svært sjelden på tv før etter at Hannah har lagt seg om kvelden.., så igjen hun har god fantasi:)

Da vi fikk med denne "plansjen" hjem måtte jeg jo bare få den opp på veggen. Så nå har Hannah fått sitt eget galleri i gangen, og som det pynter opp i gangen. Ingenting er så fint som barnetegninger, og spesielt tegninger ens eget barn har tegnet:)off to work.....

9 kommentarer:

Nita sa...

Hehe, så morsomt! Ganske morsomt å se seg selv med barnas øyne :) Av og til kan man jo få seg en vekker også, god helg til deg :)

Bo med Lena sa...

Hi..hi..så det er sånn det er hjemme hos dere altså. Jeg ser det for meg ;)

Jeg hadde en veldig godt utviklet fantasi når jeg var liten så jeg kjenner meg igjen.

Ha en superduper helg!

Frau Putz sa...

Åh så fin en Dalmatiner.
Jeg har selv en kat, som hedder Andreas - og i eftermiddag får han selskab, for så får familien to RIGTIGE katte i huset. Bliver sjovt at se, hvordan Andreas-katten reagerer så. Mon han vil spise mad af en skål på gulvet ligesom Hannah?
Ha' en god weekend.

Anna Lisa sa...

For en søt hund!!
Tuva mi skulle også på karneval i dag, som PIPPI :)
Ha ei fin helg!!
Klem

Minmill sa...

Kjempeherlig og morsomt. Det er søte refleksjoner som kommer ut av de små. De ser på verden med "litt" andre øyne enn oss voksne, og litt forvregning blir det jo på veien. Hun var jo nusselig som hund da. Ønsker dere en superduper helg.

Ninas Drops sa...

Ha ha ha ...Guri så fantasifull deres datter er...Helt nydelig...
Og så morsomt med opplegget i barnehagen da...
Ha en hundekul dag...

Her ble det dessverre ikke karneval da vi ligger foran tven alle man på 7 dagen...yoho..Har sagt at vi får lage karnevalfest her hjemme når vi blir friske og da får jeg jo brukt blafreinvitasjonene jeg vant og=)
Nina

alvorada sa...

Se der ja, var det ikke det jeg visste! Du og P ligger bare og drar dere foran TV'en hele dagen, mens stakkars Hannah slaver rundt på kjøkkenet. Dette kommer jeg til å rapportere til barnevernet, ja faktisk tror jeg jeg må ta en telefon til selveste Jon Blund, for her er det helt klart brudd på opp til flere av hans "alle barn har rett til..." ;)

Ønsker dere en god helg, med eller uten TV-titting :)

PS: Hannah er verdens søteste dalmaatiner!

Ann Helen sa...

Hahahaha, det er fra barn og fulle folk man skal...;-D
Høres veldig godt observert ut med mamma som kjøper glassfigurer må jeg si:)
En nydelig dalmatiner var det!

Anonym sa...

Hei
For en søt dalmatiner, og flott og fantasifullt kostyme. Ikke kjøp kostymer fra Nille, de skal visstnok være svært brannfarlige ifølge Statens institutt for forbrukerforskning.(SINTEF)
Apropos "avsløringer" fra barnemunn: Da min datter, Marieinwonderland, var liten,(hun kommer til å kverke meg hvis hun leser dette), kom jeg til å si at jeg var sliten. Du kan vel ikke være sliten, mamma,du som bare sitter i sofaen og drikker øl, sa englebarnet. Hva hun sa om oss i barnehagen og på skolen, vet jeg ikke, men vi har aldri hatt besøk av barnevernet. Den eneste påviste skaden hun har fått av å vokse opp hos meg, er ekstem interesse for interiør, form, farge og god design. Bakeferdighetene er ikke fra meg, men fra mormor.
Ha en hyggelig helg foran TV'n.
Håper Hannah lager noe godt til dere.

Moren til Marieinwonderland