fredag 13. februar 2009

et nytt teppe
Da var endelig teppet jeg begynte på før jul blitt ferdig. Det er heklet i alpakka garn, det var første, men ikke siste gang jeg skal bruke det garnet.
Teppet er i to rosa nyanser, to lillanyanser, to beigenyanser og hvitt.

Tok bilde av teppet ute på trappa for å prøve å rekke dagslyset..

Og kom på at jeg ikke har vist frem den nye "trappa" ( eller verandaen) vi fikk bygd i høst, men det var så kaldt at flere bilder må bli en annen dag.

Hadde store planer om å hekle et virkelig stort teppe..., men har ikke så stor tålmodighet. Neste teppe derimot, det er et jeg strikker, og egenlig bare kan felle av når som helst. Men tror jeg skal klare å strikke det langt nok til et sengeteppe til Hannah..kanskje

I morgen skal teppet bli med ned i butikken, dette er et teppe jeg syntes er kjempefint. Farger som er nydelige sammen, men det passer ikke helt inn i huset vårt. Så forhåpentligvis er det noen det passer perfekt hos:)


Skulle egentlig ta bilde av teppet, men ble oppmerksom på babushkaputa mi, og det endte med over 20 bilder jeg ikke skal plage dere med:)Skulle i garnbutikken i går for å kjøpe et nøste jeg manglet til teppet jeg strikker hjemme..., det endte med at jeg er godt i gang med ett nytt teppe i butikken..

Og det jeg har begynt på blir et teppe med veldig mange tråder å feste... At jeg aldri kan lære!

GOD HELG!

19 kommentarer:

Linda sa...

Wow...teppet ditt ble knallfint!
Herlige farger!

mali-mo sa...

Hei Tove! Lenge siden jeg har lagt igjen en liten hilsen hos deg nå- sjuke-tid og alt vet du ;)

NYYYDELIG teppe! Jeg har vel nevnt det flere ganger, men jeg blir så utrolig imponert over produktiviteten din! Og inspirert! Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har lurt på å sette igang med heleteppe etter å ha vært inne hos deg!

Alpakka er det garnet jeg har lurt på også, eller minialpakka, fra Sandnes. Er det det du har brukt? Syns fargeutvalget så bra ut, mange var fine, litt sånne duse som jeg liker vet du ;) Det blir nok. jeg tenker at får vi en regnfull sommer (håper ikke det altså!) så blir det nok å sitte på hytten og hekle ;) Satser friskt på sengeteppe som første prosjekt jeg da. hehe, du er ikke den eneste som ikke lærer ;)

Var innom istad og skulle kommentere de herlige bildene av Hannah, men måtte legge meg litt nedpå igjen, er ikke helt oppe og rusler ennå. For e herlig jente hun er! Kjempemorsom den plakaten da, haha, ser dere for meg på sofaen mens hun stakkars, springer som en gal mellom rydding og matlaging ;) Er du SIKKER på at det bare er tll altså, heheheheee, neida ;)

Herlig med karnevalshund da.Helt enig i at det er bedre å lage kostymer selv. Og for en lettelse å se at man ikke nødvendigvis må være prinsesse!!!! Hos oss skal det være cowboy og indianertema for karnevalet, syns det er flott, så unngår man prinsessekonkurranse og hauger med spidermanner som slåss ;)

Lillemalien har også lekt mye hund i det siste, og katt, og insistrte på å spise spaghetti på kattemåte her igår. JESSSS, det var gulvet som fikk vasket seg ;)

Ha en flott helg Tove!

LillaLykke sa...

Teppe ble stilig! :) Flotte farger!

Maria sa...

Hej!
Jag förstår inte hur du hinner virka så många vackra filtar. JAg har endel mormorsfiltar men ingen som jag virkat själv, kanske kan blie en såsmåningom...

alvorada sa...

Hei du din hekletepperacer! Ja det er vel som du sier, man har god tid til å hekle når man sitter foran TV'n hele dagen, ha-ha-ha! :)

Kjempefint teppe, det blir nok ikke liggende lenge i butikken tenker jeg!

Ha ei strålende helg!

Nina sa...

Fantastisk vakker fargekombinasjon, Tove! Jeg fullførte også et nytt innlegg her om et ferdigstillet bestemor-prosjekt. Det er så takknemlig enkelt å hekle disse rutene, nesten som håndarbeids-yoga ;).

Jeg også har blitt helt forelsket i alpakkaull. De skal visstnok både være varmere og sterkere enn saueull. Har strikket et par strømper i alpakka jeg har på føttene i sofaen uten noe i mellom, og det klør ikke det minste heller.

Nå står vinterferie for døren for både små og store i det dilldallske hjem - og jeg er i ferd med å hekle grytekluter og strikke strømper med en blonde på leggen. Nå på morgenkvisten viser gradestokken minus 25 grader, så det er godt å krølle seg opp i sofaen med resten av gjengen og se på morgentv og vite at man ikke trenger å tenke klokke på mange dager.

Hvis du sjekker familiebloggen min, ser du at det ikke var ungene her i huset som skulle på karneval i går - her er det alltid mannen. Han jobber på en liten 1 - 4 skole der de alltid kler seg ut ved første og beste anledning.

God helg til deg og dine ;).

vikevire sa...

Så vackra färger du har på dina mormorsrutor. Det var det finaste täcke jag sett.

Mitt hvite hus sa...

Skikkelig flott hekleteppet ditt ble. Likte fargene. Har lyst til å mange forskjellige tepper jeg.O=)

Nyt lørdagen Klem Kerstin

Noralill sa...

Veldig fint teppe! Synes du er utruleg tolmodig eg, det ser jo ganske stort ut! Fine fargar...

Verandasol sa...

Åhhh for et utrolig fint teppe!! Lovely colors :)

mette sa...

wow så utroooli fint!!!

Re-dizain sa...

Läckert, läckert!!
Förstår dig att du gillar alpaca garn, det är helt skönt till skillnad mot många andra.

mi-rachel sa...

nydelig teppe.
fine farger.

Maya: sa...

Det var er fint teppe, det passer sikkert inn i mange hjem! Og så likte jeg puta med fuglen på:) Glad i puter skjønner du!

Jeg kjøpte den turkise og rosa boksen på en brukbutikk. Syntes den var sååå fin! Betalte ca 70 kr tror jeg...

Maya

Marianne sa...

Nydelige farger! Klarer ikke å velge jeg, så det blir et sammensurium av alt...
Ang. huset vårt så har vi tatt over etter farmora mi. Dette er hennes barndomshjem, så vi er 5. generasjon som bor her. Alt av møbler, lamper, bestikk og malerier er inkludert : ) men har naturligvis ikke beholdt alt. Har masse på lager i kjeller og på loft og uthus... Jeg syns det er koselig å ha oldemor sine ting, men på den måten har jeg ikke fått valgt noen stil, men har tilpasset etter hva vi i utgangspunktet har arvet. Men jeg liker det jo så klart, ellers hadde vi vel gjort noe annet!
Håper dere nyter vinterdagene : )
Klems fra Marianne

Anonym sa...

Vilken snygg filt du virkat. Och snygg grön nyans i trappen. Den påminner lite om den gröna nyansen jag nyligen inhandlat till hallen. Grönt är ju förståss alltis snyggt :-)

Anonym sa...

Hei :)
Et nydelig teppe og det garnet er så deilig, har heklet mange sjal av det.
En hilsen fra Agathe

Miss.T sa...

Teppet ditt ble knallfint !!! Er snart ferdig med et slikt selv. Har du heklet eller sydd rutene sammen ?

Anonym sa...

Å vad det virkas! snyggt, hur många har du gjort nu?