søndag 1. februar 2009

Deilige søndag


Så var nok en deilig søndag snart over.
I dag har vært en perfekt søndag, vært hjemme hele dagen ( Hannah har gått på ski i hagen) og kost oss. Hatt svigerforeldrene mine på besøk, ommøblert en del i stua, malt litt på et møbel, lekt og spilt spill. Jeg elsker slike sløve søndager!
Dette runde bordet fant jeg i en bruktbutikk for et par uker siden. Og med ommøbleringen jeg har gjort i dag fikk jeg plass til dette i stua. Og hylla under bordet er nå stedet for Hannahs favorittspill. Tror det er "hjemmesnekra" for det er ganske skjevt og av den grunn ganske så sjarmerende. Men det skal nok males eller gjøres noe med ganske snart, må bare finne ut hva jeg skal gjøre..
På søndager pleier vi også å bake, og nybakte boller med bringebærkrem med kakao ved siden av... DET er godt det!
Bare syv dager så er det søndag igjen:)

9 kommentarer:

Jannicke sa...

En stund siden jeg var på bloggen din nå... Så har kost meg med flere av innleggene dine... Likte trappen og gangen din veldig godt! Skal pusse opp min gang nå til sommeren, og trappen har jeg tenkt i nøyaktig samme stil som din! Likte veldig godt løsningen med grønn vegg. Grønn har i mange år vært en favorittfarge. Har nesten blitt litt for mye av og til... Men blir rett og slett i godt humør av grønt...
God natt fra meg :o)

Marianne sa...

Høres ut som en bra dag! Vi har vært på Lekefabrikken, stort lekeland i Sarpsborg. Avsluttet med resturangbesøk med hele familien, mormor har bursdag. Jeg er fornøyd : )
God arbeidsuke!
Klems fra Marianne

Anonym sa...

Hei :)
Det så jammen deilig ut med boller og bringebærkrem :) nam, nam :) Hørtes ut som en hærlig søndag.

Har vært inne på Rice sin hjemmeside. Der så jeg noen fine puter. Får du inn noen nye puter fra de i nettbutikken din?
En hilsen fra Agathe si sie

LillaLykke sa...

Høres ut som en fin søndag og boller med bringebærkrem så helt nydelig ut!! :) Det var forresten en herlig grønnfarge du hadde malt i trappen, syntes det ble flott!

Anonym sa...

God morgen Tove :) Nå har jeg kost meg med massevis av herlige bilder hos deg..Jeg er lite innom og besøker andre blogger i helgene og når jeg sitter her med kaffekoppen mandag morgen har jeg plutselig mye herlig inspirasjon til gode :)
Takk for tilbakemelding om termosen..Jeg angret alltid på at jeg kjøpte den gulgrønne utgaven men skal forsøke å få tak i den lyseblå neste gang jeg kommer til Køben..Hadde jeg kjøpt den lyseblå hadde jeg vel sikkert angret på at jeg ikke tok den gulgrønne hihi!!
Gjerdet er jo alltid grønnest på andre siden ;)
Jeg skal titte innom nettbutikken din igjen..Januar er en kjedelig måned økonomisk så jeg legger ikke opp til noen storhandel nå, men etterhvert skal jeg nok komme med bestilling :) Så flott trappegang du har! Flott med grønt og den lille buddhaen var jo kronen på verket..Lekkert!!! Og lekkert er også bordet med alle stakene på..
Nydelig lite gjenbruksbord har du også funnet..Koser meg alltid inne hos deg Tove! Jeg liker alt du legger ut bestandig..Ha en fin mandag! Klem fra Kardemomme :)

Ida sa...

Hihi... 7 dager igjen til søndag ja, det har du helt rett i - nå er det bare 6 :-)

Kjempefine bilder - likte både det hvite avlastningsbordet ditt og det nyinnkjøpte! Blir spennende å se hva du finne rpå med det!

Ha en fin uke! Klemmer

Ninas Drops sa...

Hei sann.
Så fin veggen i gangen ble da. Kjempefin grønnfarge synes jeg.

Du den butikken din skulle nok ligge nærmere meg assa..så mye fint. Må jo være himmelrike å jobbe i et slikt miljø. Det må jo gjøre noe med en...sikkert positivt for hele deg.

Drops

Solveig sa...

grønt er skjønt! ble fargen lys eller mørk der bak trappen? jeg tenker mye på grønt om dagen, har lyst å ha endel i stua, men er litt redd for å miste lyset:)

kjempeherlig bord du har kjøpt, det ble jeg litt misunnelig på.

håper det var like deilig med boller og søndag som det både så og hørtes ut som det var:):)

Re-dizain sa...

Åååååvad gott de ser ut!!