torsdag 19. februar 2009

Bad

Da jeg vasket badet i ettermiddag kom jeg til å tenke på at jeg nesten bare "blogger" fra stue og kjøkken, så da hentet jeg kamera:)


En liten stålhylle funnet i en bruktbutikk er "hjemmet" til Hannahs badeleker:)
Må si jeg syntes de små "kitty'ene" er spesielt søte.


Et stort sjal fungerer som gardin.


Under benken vaskene våre står på, er det nå to gamle trekasser. Hadde ikke tatt mål da jeg kjøpte dem, så jeg ble ganske så lykkelig da de passet perfekt! Og ikke minst er det masse oppbevaringsplass:) På dette bilde vises også gulvet. Da jeg valgte ut fliser til badene ( det ene er et lite vaskerom med toalett og et lite dusjhjørne) valgte jeg svart og hvitt til begge to. Tenkte at det var det mest "tidløse" valget. Så på badet vårt er det STORE hvite fliser på veggene, veggene på det innebygde badekaret, benken og inni dusjen er bittesmå hvite fliser og gulvet som dere ser her. På det andre badet er størrelsene annerledes.

Ble bare detaljbilder, for jeg er ikke fornøyd med helheten, blant annet pga av håndklærne.. Skulle gjerne ha kastet alle sammen og kjøpt nye, fine og ikke minst "matchende" håndklær. Men kan ikke gjøre det, både fordi jeg kan ikke kaste en masse helt ok håndklær. Og ikke minst fordi det hadde vært en dyyyr affære å skiftet ut hele håndkle"parken"
Men en dag, forhåentligvis i 2009, finner jeg en løsning jeg blir fornøyd med ( altså en måte å skjule dem på) Har fortsatt over ti måneder på meg... Det burde være mulig:)

8 kommentarer:

LillaLykke sa...

Flotte bilder fra badet! Nydelige farger. Er det et dusjforheng som var i så nydelige blå-grønn farge med et stilig oppheng? Flotte fliser også, kasser og alt! :) Ønsker deg en strålende helg!

LillaLykke sa...

Ja, jeg er helt enig, men de får det vel gjerne etterhvert om vi er heldige :)

Verandasol sa...

Så mange herlige ting du har på badet! Masse flott farger :) Kjenner til det der med håndkler i alle mulige farger... Ikke mye matchende på mitt bad heller :P Og den benken så jo ut som den var bygd etter kassene! Stilig :)

Minmill sa...

Ser man det ja. Så fine bilder fra badet ditt, og selv om du ikke viser hele så kan jeg se for meg at det er flott. Så er det jo litt sånn mystisk og ikke vise alt på en gang. Litt etter litt, for da har du mer å blogge om til en annen gang.
Jeg tror du var lur som valgte så nøytrale fliser til badet, det er jo så mye enklere å bytt tilbehør, og man blir heller ikke så fort lei av det. Tror jeg ville gjort det samme selv.
Det hender jeg er i Porsgrunn med jobben, men da har vi det alltid så travelt, så en tur til storgata 122 kan bli vanskelig. Men vet du hva som stopper meg i å handle på nettet? Det er en sånn bank id som jeg aldri husker, så jeg må kontakte banken min for å få dreis på det. Jeg og kodeord passer ikke så godt sammen.
Ønsker deg en fin dag, Tove.
Klem Minmill

mette sa...

kanke skjønne annet enn at helheten også må være nydli på dette badet? i hvertfall nydlie detaljer i fleng:)

Brigg sa...

Kjempefine bilder fra badet. Gleder meg alltid til badbilder fra blogger jeg liker. Trenger inspirasjon på det punktet!
Men du;hvor høy er den uglen?

Anonym sa...

Vilka tjusiga duschdraperiringar du har :-)

Rikke - fargesirkelen sa...

Skjønner godt hva du mener med håndklær:P Min måte å bli kvitt alle de forskjellige håndkærne på var å flytte to ganger, og kvitte meg med mange i hver runde, til slutt hadde jeg så få igjen at jeg "måtte" skaffe nye. Og jepp, oppdaget at det kunne bli dyrt, men løsningen ble Ikea. De har billige, gode tykke hvite håndklær. Hadde plan om å farge dem, men de er fortsatt hvite, det føles så rent og godt! Jeg gjorde forrsten det samme fargevalget som deg da vi pusset opp badet i renoveringen. Ville veldig gjerne ha en knall blått bad, men for første gang backa jeg ut på et fargeprosjekt, det er for dyrt til å kunne angre.