mandag 26. januar 2009

nymalte rammerDen siste uken har jeg fått malt noen gamle, kjedelige rammer. Og nå er de ikke kjedelige lenger iallefall. Først ut var denne, som før var i "gull".

Denne rammen ble rosa, trengte litt mer farge oppå dette skapet..>
Så var det denne rammen, den var også i "gull". Dette bilde viste jeg frem i går også, for det henger nå på skapet på Hannahs rom. Det er et brev Hannah fikk av en gutt i barnehagen i Boston siste dagen. Jeg kaller det hennes første kjærlighetsbrev, siden han har tegnet så fint med hjerter:)


Og så måtte jeg ta et bilde av min nye favorittsnacks, wasabierter! Passet så godt med grønnfargen til den nye rammen:) Og nå skal jeg straks legge fra meg pc'n og sette meg i sofaen med erter, strikketøy, og masse farris, eller faktisk rosa bon aqua:) ( og det trengs, for ertene er sterke), og slappe av, iallefall en stund:)


Fikk en morsom utfordring fra Frk Maya i dag, at jeg skulle vise frem det 6 bilde fra bloggens begynnelse. Og det er dette under, Sience museum i Boston, et sted vi var ganske ofte... Livet vårt var ganske annerledes for et år siden ja.. Og det minner meg på at det ganske snart er ett år siden jeg begynte å blogge:)


7 kommentarer:

mette sa...

s å fine rammene ble! og du, jeg blir utrolig inspirert av rommet til hannah, wow, skulle ønske jeg fikk til no sånt til min malin på 4... :)

Anonym sa...

Å vilken härlig blogg!!!och så mycket fina bilder å ideer....
jag kommer tillbaka!
ha en bra dag!
http://rosalucia.bloggagratis.se

micano sa...

Fine rammer!
Hvilken maling bruker du på rammene?
Veldig koselig med det første kjærlighetsbrevet.
Ha en fin dag!

Ninas Drops sa...

Ja tida går fort gitt...hm..må stoppe opp litt innimellom å tenke litt da....

Så fine bildene ble..Jeg kjøpte meg et bilde på bruktbutikken i nærheten i går og skal male rammen der...gleder meg til resultatet nå når jeg så dine..
Oki
Ninasdrops.

Anonym sa...

Herlig med massevis av nye fine bilder Tove!!! Fint at du ommøblerer ofte hos Hannah så blir det mye inspirasjon for oss leserne ;)Det høres spennende ut med Wasabierter..Sundt?
Har bestemt meg for å kjøre de sunne linje utover..Hadde vært greit med noe som var nytt, spennende sundt og godt ;)
Nå skal jeg øyeblikkelig slå av pc og løpe bort på bussterminalen..
Skal bli godt å komme hjem..Har vært så usannsynlig trøtt i dag..
Ha en fin kveld Tove! Klem fra Kardemomme :)

trotsig sa...

Söta ramar!

Brigg sa...

Hmm..gode wasabierter,men veldig veldig sterke;-)

Fine rammer! Det er faktisk min plam nå også...male er ramme:-)

Ha en fin kveld med hekleriene:-)