lørdag 31. januar 2009

Nymalt vegg i gangen


Endelig har jeg fått gjort det jeg har tenkt på en ganske lenge, nemlig malt veggen "bak trappa". Da vi pusset opp og flyttet inn for ca. fem år siden var jeg veldig "blå". Liker fortsatt fargen blå, og kunne vel kanskje malt en annen blåfarge, men forandring fryder:) Og jeg har blitt ganske så "grønn" den siste tiden. Desutten syntes jeg grønt og brunt er så fint sammen.
I et interiørblad var det for ikke så lenge siden et "gang- tema", og der sto det noe jeg ikke klarer å glemme. " Innred gangen som du innreder stuen", og jeg er på vei.. Gangen vår har vært forsømt altfor lenge.
Så med det i bakhodet har jeg flyttet buddhaen min. Denne kjøpte faren min, som var sjømann i sin "yngre dager", da han var til sjøs. Jeg fikk den da jeg var liten, og den kommer forhåpentligvis til å følge meg hele livet. Og en stund fremover skal den altså stå i trappa:)


Jeg må si at dette er kanskje er en litt spesiell farge, jeg malte første strøket mens P og Hannah var på en liten skitur i går kveld. Og da de kom hjem ble ingen av dem positivt overrasket.. Men jeg liker den her og nå, og jobben tar ca en halvtime.. så det spørs om det blir fem år til neste gang den blir malt;)Barometeret som henger på veggen nedenfor trappen var gave til bestefaren min da han pensjonerte seg som fyrmester. Han jobbet i fyrvesenet mer eller mindre hele sitt yrkesaktive liv, blant annet mange år på jomfuland.
Og barometeret er enda en ting som nok kommer til å følge med resten av livet:)


Nå skal resten av kvelden brukes på å legge inn noen nye produkter i nettbutikken. Blant annet disse under her..


Ha en flott helg!!

11 kommentarer:

Tone sa...

Så koselig det ble i gangen din, mye lunere. Selv så har jeg aldri vært så begeistret for gult og grønt, men nå i det siste har jeg fått bare mere og mere sansen. Deilig med noe nytt, og smaken er i stadig forandring :-) Ha en fortsatt kreativ og deilig helg, klemz :-)

Carina Dale sa...

Fint ble det! Liker også veldig godt grønt og brunt sammen, og vurderer sterkt om jeg skal tørre ;-)

Grattis med ny gang! Hyggelig at de gamle tingene også har fått plass ;-)

Mari sa...

Forandring fryder, og jeg misunner deg de lettmalte veggene!

Stilig at du har tatt inn Blafre, jeg skal hente en forsyning fra de på postkontoret på mandag :)

Du hadde forresten rett, Vims var både søt, snill og like skravlete som meg selv :)

Klemklem

Anonym sa...

Stilig farge. Men en buda skal vist aldri plasseres ved føtene det er vist ikke bra. Det leste jeg en plass. Tror gangen din blir stilig

Maria sa...

Jeg synes det er en fin grøn farve, og bliver du træt af den, er det jo ikke langt tid det tager at male om ;-)

Det med at indrette gangen, som det var ens stue... Det er jo sant. Gangen / indgangen er det første der møder gæster, og det er fint at det afspejler hvad der ellers venter længere inde i huset.

Tak for søde kommenarer :-)

Klem.

Meg sa...

Det ble fint!
Veldig fin grønnfarge må jeg si :)

Nå skal jeg sjekke ut nettbutikken din ...

rod i hob sa...

Kjempestilig gang :-)
Fin trapp!! Kult de var å mala bakveggen.....! Både trappa mi OG gangen er i panel... Glede meg te å få malt der :-)

Ha en super søndag!!

Anja sa...

Den grønnfargen var nydelig Tove. Digg med sånne små vegger som er kjappe å male om og allikevel gir stor forandring. Har lyst til å tapetsere en vegg i stua nå jeg.. den veggen med vinduet og døra på. Lite vegg men kommer til å gjøre en stor forskjell. Du får komme med noen tips du:) Har epar bøker du kan låne nå om du har tid til å lese mellom alle de andre tinga du ordner med. Klem så lenge

Anette {foreldremanualen} sa...

Så fint og nydelig Buddah! :-D

Huset på toppen sa...

Så fint det ble,koselig gang du har:)
Ønsker deg en fin søndag!

mette sa...

åiåiåi så fin grønnfarge! kan jeg spørre hva den heter? skikkelig oliven farge? helt utrolig fint d ble i gangen!