onsdag 21. januar 2009

Nettbutikk og gavekort

Da er nettbutikken klar!!
Det vil vel si at 100% klar er den vel ikke, men hadde jeg vært perfeksjonist ville den sikkert aldri aldri blitt "ferdig". Løsningen som gjør at man kan betale direkte med kredittkort kommer om ikke så lenge og nye produkter og nye bilder til noen av produktene som ligger inne kommer også fortløpende. I tillegg kan det hende at noen av dere ikke kommer inn på adressen, men forsøk igjen, har blitt lovet at i løpet av et par dager skal nettsiden være synlig for alle. Og er det noen som har spørsmål så send meg gjerne en mail, enten direkte i butikken eller på lykkeogliten@live.no


MEN, nå har Pynt en egen nettbutikk også:D


( trykk på bilde så kommer du rett til butikken)


Og for å feire min 2 butikk ( jaja, en i byen og en på nett.., hihi) tenkte jeg å trekke ut en vinner av et gavekort på 500 kroner i nettpynt.no, alt du behøver å gjøre er å legge igjen en kommentar ( gjerne gå innom i nettbutikken å kikke også da:)) Og hvis du vil øke vinnersjansene dine ( får da to "lodd") skriver du om nettbutikken/trekningen på din egen blogg med link til bloggen min eller direkte til nettbutikken! ( men da er det fint om du skriver det i en kommentar her også:))
Trekker en vinner neste onsdag:)


Lykke til, og håper dere liker nettbutikken!

58 kommentarer:

Maya: sa...

Weee!! Superdupert! Har tittet innom butikken også jeg nå, og har allerede funnet meg noen sikleobjekter. Lager en link til deg på sida mi jeg, så dobler jeg sjansen min på gavekort, hihi. Neida, jeg har faktisk ikke bare ego-grunner til å lage innlegg. Kjekt å spre ordet om den nyåpna butikken din å:)

Lykke til!

Maya

Ninas Drops sa...

Grattis.
Jeg kikker innom straks jeg....
Gleder meg ..skal linke til deg jeg bare vent.
Klem fra Nina

Anonym sa...

Ååå jippi...jeg håpet at det skulle stå at nettbutikken var klar. Også er det det som møter meg. Har ikke vært inne og tittet enda...er på tur nå : )

Og...ja jeg linker til butikken fra bloggen min ; )

Rikke - fargesirkelen sa...

Gratulerer med nettbutikk, dette er en nettbutikklandsering jeg har gledet meg til! =) Ser fram til å kikke på nye varer i fremtiden :D

Maria sa...

Jubiii, så er den der :-) Rigtig hjertelig tillykke med netbutikken også Tove. Rigtig god start, og held & lykke med den. Jeg linker naturligvis også til den og dig :-)

Hvis du skal have et billede med link i sidebarren, skal du egentlig bare lave det på samme måde som når du ligget et vanligt billede i der. Nå du loader billedet på, kan du vælge at legge et link ved som en af valgmulighederne.

Klem Maria.

Mina sa...

GRATULERER!! Så moro!:) Og så fiiin!! Masser av flotte og morsomme varer!:) Nå har jeg kikket innom alle varegruppene;) Den gule puta med reinsdyrbroderi på er faktisk samme broderi som jeg kjøpte i bruktbutikken her om dagen! Det jeg malte ramma lilla på. Tydelig at det broderiet var populært for en tid tilbake!;) Lykke, lykke til med salget!

Stor klem fra Mina:)

Brigg sa...

ENDELIG!!!!! Gledet meg som en unge til nettbutikken din!! Hurra hurra! Nå skal jeg titte innom å (vindus)shoppe!!tjollahoppduertopp:-)

Anonym sa...

...Håper det er i orden at jeg lånte et par bilder til innlegget mitt med link hit... Ville bare si ifra : )

Marieinwonderland sa...

Gratulerer så mye med åpningen med nettbutikken:)

Jeg legger en link til nettbutikken din på nettbutikken vår i kveld!

Berit sa...

Til lykke nettbutikken!!!
Enda et nytt prosjekt - du verden for en kreativitet ;) Og nå blir det mulighet for oss her langt utpå landet...Jaja.. så langt er det vel ikke.. men jeg synes jo at denne butikken din ser utrolig spennende ut!
Det er tøft at noen tør å leve ut sine drømmer i dager som disse!!

Klem fra en papirelskende interiørkonsulent

Brigg sa...

Hurra hurraaa!!! Da har jeg shoppet fra nettpynt!!:-)

mette sa...

dagens beste nyhet!!! merker adrenalinet stiger, jeg kan ikk eskrive mer for nå bare m å jeg inn å kikke på den etterlengtede nettbutikken, yey :)

LillaLykke sa...

Gratulerer! Utrolig kjekt med en ny nettbutikk, med masse flotte farger og ting! :) Strålende for oss som bor på andre kanter av landet og ikke kan ta turen til butikken i byen :)

mette sa...

nå har jeg sjekket a l l e produktene, så utrolig mange fine ting på et og samme sted har jeg aldri sett tror jeg... så fort jeg får lønn skal jeg bestille favorittene mine:)

Brigg sa...

Da er vinnersjangsen doblet:-)

My home is my Castle sa...

Gratulerer med ny butikk :)
Denne må jeg inn å kikke på ;)
Jeg legger en link til deg på bloggen min :)

Klem,Kari

Bo med Lena sa...

Grattis med 2 butikker :))

Lena

Anonym sa...

Gratulerer Tove:) Nettbutikken er kjempefin!! Måtte du selge i bøtter og spann. Klem fra Anja

Maria sa...

Grattis till din nätbutik!
Kan man handla till Sverige också?

borghild sa...

Gratulerer så mye med butikken!! Har vært innom en snartur, og sett masse fint!!! (Må innom en tur til for å få med meg alt:-)
Lykke til!! Klem B:-)

Mari sa...

Gratulerer SÅ mye!!!!!!!!! Regner med at det renner inn bestillinger allerede i kveld. Jeg er i skikkelig dype teppe-tanker om dagen. Det rosa teppet passer ikke helt i str til den gangen, men ser du har et lilla/hvitt stripete også...Det er i allefall mer riktig i str...hmm....

Nå er du linket både hit og dit i bloggen min :) Håååååååååååper jeg vinner, da blir det to tepper! :)

Lykke til med oppstarten!

Stor klem fra Mari

mali-mo sa...

Hurra for deg og hurra for butikk!

Gratulerer med nettpynten!!!!!

Kjekt, har gledet meg til dette og skal inn og se med en gang.

Må bare si at det skjer så mye for tide, (men heldigvis bare bra ting), så jeg har ikke tid til blogging rett og slett. Iallfall er jeg blitt kjempedårlig på å kommentere, også hos deg ;/ men jeg lover å komme sterkere tilbake ;)


STOR hurra-for-butikken-klem fra meg til deg ;)

Anonym sa...

Lykke til med nettbutikken din. Synes igrunn det er best å titte innom hos deg i butikken din i Porsgrunn. Kjempe koselig butikk. Men lykke til med begge deler.

Anonym sa...

Hei på deg, og grattis med åpning av nettbutikk!! Har allerede vært innom en tur og siklet litt..hi-hi..kommer definitivt tilbake :-))
Klem fra rikke`s retro

Anonym sa...

Jeg har gledet meg til åpningen av nettbutikken din! Siden jeg bor flere fylker unna,får jeg nå mulighet til å snope i butikken din likevel! Jippi! Jeg er lykkelig eier av skjønne house doctor- termoser fra Pynt, og har nå allerede vært inne i nettbutikken og shoppet, første dagen åpen. :) Gratulerer så mye. Håper du legger ut et lass med varer etterhvert!
;) Masse lykke til!

Hilsen Anita B.

Perlehvit sa...

Gratulerer!:)

Spennende :)

Anonym sa...

Har fulgt med på bloggen din og bildene fra butikken din og erget meg over at jeg bor så langt unna (Trondheim). Endelig er nettbutikken oppe, og jeg er superHAPPY :-D gleder meg til å kikke og bestille! Gratulerer, og masse lykke til :)

Synnøve sa...

Hurra hurra hurra!!! :D Grattis med nettbutikk også!! Så gøy, blir spennende å se, tenker at du får masse kunder som har siklet på alt du har i butikken din ;) Gratulerer så masse! Klem :)

Anette {foreldremanualen} sa...

Gratulerer så mye!
Jeg legger igjen kommentar, for der var det definitivt mye jeg fikk lyst på! Spesielt det grønne og lilla plastteppet! :-D

Huset på landet sa...

Gratulerer med ny butikk! Skal ta meg en tur innom der nå!

Unknown sa...

Tillykke!!! Hvor er det en dejlig butik!! Glæder mig til at kigge nærmere...

Unknown sa...

Hei Tove og GRATULERER med ny butikk! Så spennende! Håper du selger masse masse varer Ü
Klem Jeanette

Anonym sa...

Gratulere med nettbutikk! Ser veldig flott ut. Fint å ha en handlemulighet i 'nærheten' for oss alle som bor et stykke unna!

Eva sa...

Oi, så spennende. Der var det mye fint:)

Gratulerer!

Anonym sa...

Gratulerer. Fulgt bloggen din i lang tid. Og også håpt på nettbutikk, og nå er du i gang. Gleder meg til å se. Jane

Drømmen om en eplehage sa...

Gratulerer så mye!
For ett fyrverkeri du er... Flytter hjem til Norge, åpner butikk og nå åpner du nettbutikk.
Legger meg langflat!

Nå skal jeg inn å se. Gleder meg!

Lykke til
Klem

Anonym sa...

Hei Tove!
Grattis så masse med butikk nr.2!
Er sikker på at du kommer til å selge i bøtter og spann! Selv om jeg ikke bor lengre unna enn at jeg kan besøke butikken din i ny og ne, er det flott med nett-tilbudet også.
Jeg har sittet og sett lenge på plastmattene dine nå. Så flotte de to variantene i henholdsvis rosa/oransje og rosa/rød var! Ekstra fint var det med turkis kant synes jeg. Veldig favorittfarver hos meg det der.
Så morsomt at du har Rie Elise-ting også. Søte oppbevaringsposer og lampeskjermer. Kardemomme har jo sørget for at hele bloggverden kjenner den dama!
Selvfølgelig vil jeg jo gjeren være med i trekningen din, for jeg VET jo at butikken din bugner av herlige fristelser. Du, jeg bare elsker det retrofatet jeg handlet hos deg. Du har sikkert hatt gjensyn med det på bloggen min. Nå brennes det kubbelys på det hver kveld.
Skal prøve å få laget link til butikken din på et innlegg i morgen eller i overimorgen også.
Ha en fin kveld og natt samt en glad morgendag! Er imponert over alt du får til!
Klem fra Kaspara

Størhuset sa...

Wow der var det mye som fristet må jeg si! Kjempefine saker. Gratulerer med ny butikk!

Anonym sa...

Hei Tove
Gratulerer med flott nettbutikk!!
Er imponert over hva du får til....
Sender nye kjoler og bukser til deg idag.
Klem fra
barnigjen.no

Nita sa...

Oj, gratulerer med ny butikk! Nå må jeg innom her og titte :)

Anonym sa...

Hei Tove :)Jeg har vært utmeldt i blogglandia i et par dager og i mellomtiden har jeg altså gått glipp av at du har åpnet nettbutikk!! Gratulerer så mye!!!!
Så moro!!! Gjett om jeg skal klikke meg inn på linken etter denne kommentaren da :)) Dette var en god nyhet på morgenen..
Joda det er "morgen" her hos oss..
Vi sover og sover og plutselig er det kveld..Håper denne influensagreia slipper taket snart..Det ergrer meg å ikke ha lyst til å gjøre noen ting..
Vanligvis vet jeg ikke hvordan jeg skal få tiden til å strekke til ;)
Jeg har sittet og lest blogger om folk som er syke gjennom hele jula og vært glad det ikke er oss som er syke men..Ingen slipper unna tydeligvis :)Du Tove, jeg lurte på om jeg kan lage et innlegg om deg på bloggen min så får du reklamert for butikken din? Det pleier å "smitte" over en del lesere når man lager sånne innlegg..Håper du får stor oppmerksomhet rundt både butikken og nettbutikken din da..
Er det greit for deg at jeg låner noen bilder fra bloggen din og skriver noen linjer? Klem fra Kardemomme :)

Unknown sa...

Hei Tove Ü
Her går alt bare bra, selv om det er en stor forandring. Ikke minst for Mathea. Alma er veldig snill og våkner (kun) to ganger i løpet av natten for å spise. Problemet er at hun bare vil ligge på magen...og da klarer jo ikke jeg å slappe av helt. Så det blir mye soving på mammas mage for Alma Ü

Når rutinene er litt mer på stell og vi skal til Porsgrunn kommer vi selvfølgelig innom :) Må innrømme at jeg ikke er helt fornøyd med all snøen som daler ned for tiden...litt slitsomt med barnevogn.

Håper det virkelig går bra med nettbutikken din også! Nå skal jeg legge en link på siden minÜ

Klem Jeanette

Anonym sa...

Det er skikkelig guffent å være forkjølet og jeg skjønner godt at du heller vil holde deg inne i fred og ro! jeg lager innlegget om deg i morgen etter at vi har vært i Alibabas hule som jeg kaller gjenbruksbutikken med det store utvalget av krims krams en halvtimes kjøretur herfra!
Ha en fortsatt fin kveld og god bedring! Klem fra Kardemomme :)

Maria sa...

Hej Tove.

Tak for kommentar :-) Håber du snart er på benene igen, det er altid spildt tid at være syg ja, øv :-(

Vil bare sige at da jeg kom fra job idag, lå der besked fra posten. Så i morgen skal jeg ned og hente pakken fra dig. Du kan tro jeg glæder mig :-) :-)
Jeg sendte til dig igår. Damen på posthuset sagde det tager mellem 2 og 6 dage før pakken er fremme. Frygtelig lang tid, for at sende en pakke. Det er jo meget dyrere end når jeg har postet som maxibrev tidligere, men jeg tør bare ikke risikere at miste noget i posten denne her gang, hi hi. Jeg veldig spændt på hvad du siger til tingene.

Klem Maria.

Mina sa...

Tusen, tusen takk for så koselige kommentarer!:) Er veldig hyggelig å kunne være til inspirasjon. Og hjelpes, så mye inspirasjon som det finnes her ute i blogglandia! Har aldri vært så kreativ som etter jeg entret dette spennende landet jeg! Det er jo så mange flinke jenter der ute! Og du er så desidert en av dem!! Håper det går som det suser med nettbutikken din også! Så moro!:)
Lykke er ikke helt lik i stilen som det jeg har hjemme. Men en fin butikk, det er det:) Vi er jo to som driver sammen, og etter to år, så har vi funnet en linje vi har lagt oss på som kundene våre ser ut til å like, og kommer stadig tilbake til. Det er jo det som er gøy, å ha faste kunder! Da ser man at man har lykkes:)
På søndag kommer Rom123 hjem til oss, det blir spennende! Vet du når du kommer i bladet eller?
God helg ønskes din vei:)

Anonym sa...

Gu va kul med nätbutik! GRATTIS!!! Jag gick in direkt igår och länkade givetvis till butiken på bloggen min. Leverar du till Sverige?

ESMERALDAS HJERTE sa...

GRATULERER kjære venn:) Veeeldig gøy at du går for drømmene dine!:

Klem fra Elisabeth

Minmill sa...

Veldig bra Tove. Vi gleder oss alle til nettbutikken din er operativ. Skal innom den og kikke på bilder.
Blir med i trekningen din og sier fra når jeg har blogget butikken din også.
:) :) :) :)

Anonym sa...

Supert at du er kommet med netbuttik, har "hørt" så mye om butikken din på div blogger og jeg ble ikke skuffet når jeg fik se nettbuttiken.

Lena sa...

Gratulerer med flott nettbutikk, spennende:-) Har vært innom den flotte butikken (den "ordentlige" butikken) din, mye fint der også!Ha en fortsatt fin lørdag!

Den gode feen sa...

Jippi jippi! Gratulerer kjempemasse med nettbutikkåpning!! Eg har vore inne og kikka, og har sett meg ut fleire ting eg skal bestille. Vil berre vente pittelitt i tilfelle du skal legge ut litt meir :) Lukkeleg over at det endeleg er norske nettbutikkar som selg House Docotor. Då slepp eg bestille frå Danmark.

Måtte all hell og lykke følge butikkane dine, tvi tvi! Klem frå Linda

Anonym sa...

Gratulerer med nettbutikk, så spennende! Du har en fantastisk og inspirerende blogg, og jeg har latt andre bloggere få vite om deg på siden min;)

Ha en god søndag!

Minmill sa...

Sånn, da har jeg laget et innlegg om nettbutikken din også.
http://minmill.blogspot.com/2009/01/ny-nettbutikk-jippi.html

Var inne og kikket og er superbegeistret over utvalget. Til og med Rie Elise Larsen ting. Har ikke funnet de på nettet i norge tidligere.

Anonym sa...

Hei!
Jeg har nå linket bloggen og butikken din på siden min! ta en titt om du har tid! Og dette har jeg ikke bare gjort for å vinne gavekort (selv om jeg krysser fingre og tær), men fordi jeg er en stor fan. Jeg håper at dette skal bli året da jeg åpner min butikk, og det er spennende og inspirerende å følge din! hvis du ser noen snutemerker på døra di så er det fordi jeg var i porsgrunn litt utenom åpningstid, og måtte sikle fra utsiden...masse lykke til med barn nummer to (nettbutikk)
camilla

Anonym sa...

Gratulerer så mye!

Anonym sa...

Hei Hei! Masse lykke til med nettbutikk, lekre saker, hadde blitt kjempeglad om jeg vant gavekort...
Har sniklest blogger siden før jul, og du var den andre jeg leste fra nyeste til første innlegg! Artig å tilfeldigvis havne her inne igjen!
Sjekker inn igjen om en ukes tid da, og krysser alle fingre i mellomtiden! :)

fru vims sa...

må vel si hei her også da ;)

Ida sa...

Heihei! Hurra for herlig nettbutikk - har allerede vært innom flere ganger! Kjempemye fint og spennende utvalg! Liker så godt stilen din fra før av også!

Klemmer fra Ida