mandag 19. januar 2009

litt fra stua vår


I går ( og litt i dag) fikk jeg rydda og ordna litt i stua også, morsomt å skifte tekstiler. Flytte på tepper, puter, la duken som har vært teppe en stund få lov til å være duk igjen osv. Konsollbordet i bakgrunnen blir mest sannsynlig snart byttet ut med en gammel kommode jeg har pusset opp og eksprimentert litt på. ( Men dette møbelet mangler ett strøk maling og står fortsatt i kjelleren, kanskje ikke det blir like fint som forestiller meg når den kommer opp i "lyset"..)
Jeg har savna en duk på spisebordet, og denne mørkrosa duken passer perfekt syntes jeg.


Jeg har til og med handla et par nye puter i dag.. ( unnskyld P, jeg skal prøve å skjerpe meg:))
De to små lilla med hvitt mønster, jeg har visst en forkjærlighet for puter i litt uvanlige størrelser


Og ikke minst likte jeg å få den kule house doctor teppe/ dyna på sofaen:)

Tok et par bilder i stua nå i kveld også, i bakgrunnen syntes tv veggen... Ikke så lett å kamuflere, men jeg holder på.. veggen bak tv med alle rammene er ikke "ferdig" enda, tenker ofte på hva mer jeg kan finne på, på den veggen..Og på bildet under sitter favoritthunden min ( for såvidt den eneste "pyntehunden" jeg har, men likevel..:))

I går kveld fikk jeg malt noen småting også, dvs først og fremst noen rammer som denne under her. Forhåpentligvis får jeg hengt opp bildene snart også, men vet av erfaring at det ofte tar mye lengre tid enn det gjør å få malt dem..
Bildet står nå å pynter opp sofaen i kjøkkenstua vår, kjøpte dette bilde for mange år siden, men blir fortsatt i godt humør av å se "han":) Og nå som ramma ble litt mer "meg" kommer jeg nok til å like det enda bedre.

Det var litt av stua vår:)

15 kommentarer:

Ninas Drops sa...

Jeg må si du har det så koselig.
Likte godt "dyna" over sofaen og ikke minst de fine spisestuestolene.
Gleder meg til å se kommoden du har kreert nede i kjelleren og.. blir sikkert fin...

Enig i at det er fint med forskjellige str på puter. Litt dumt kanskje at samboer kan lese blogger han og ja...hm thi-hi...

Drops

LillaLykke sa...

Så masse flott og herlige puter :) Og der var det store lilla teppet ja.. vil du ha tepper i nettbutikken? Og når åpner den?? :) Venter i spenning!

Mia sa...

Hei Tove. Hjemmet ditt er bare så herlig og fargerikt! Du har virkelig en evne til å kobinere farger og herlige retroting til en vellykket og ikke minst personlig helhet. Jeg har "sniktittet" i bloggen din en stund nå, og er fascinert. Artig at du også har startet egen butikk, og etterhvert nettbutikk også. Hekleteppene dine er virkelig herlige. Jeg får alltid et herlig "fargekick" av å titte innom deg.

makiato sa...

Så mysigt ni har det!

Du har fått en Award från mig!

Anonym sa...

Veldig koselig stue du har.
Akkurat passelig med "stæsj".
Personlig med flotte fargeklatter!

Linda

Mari sa...

Åh, for noen fine puter! Sikle,sikle!! Og spisestuestolene har jeg skikkelig sans for. Synes du har kamuflert tv`n relativt bra jeg. Vår tv henger rett på en hvit vegg, med en sort høytaler hengende på hver side. Snasent. Heldigvis og takkoglov er alle ledningene skjult. Det er supermanns fortjeneste :)

Jeg venter spent på nettbutikken;) Hvordan ligger du an, og hvilken adresse blir den å finne på?

Hulda sa...

Så koselig stue! Likte så godt sofaen og de lekre putene og pleddet som henger over den. Masse fine farger, skikkelig gjennomført stil. :)

rod i hob sa...

Så fint dåkke har de!! Mange kjekke bilde frå ei flotte stova!!

sirisinspirasjonsunivers sa...

Herlig stue du har! :) Jeg må liksom innom bloggen din hver eneste dag for å se om du har oppdatert med nye innlegg! Er så utrolig flott stil du har og du gir meg masse inspirasjon! Ville bare få sagt det! Og jeg må si meg enig med de andre her at jeg gleder meg til nettbutikken åpner! Ha en god uke! Hilsen fra Siri

Maria sa...

Vårfint och vackert!

Unknown sa...

Det er så skøn en stue! skønne puder og dejlige farver...

Anette {foreldremanualen} sa...

Så utrolig stilig dere har det! :-D

Sullandullandei sa...

Så godt at dere er friske igjen, slik at jeg kan glede meg over innlegg fra deg :)

Du har fått til en veldig koselig stemning i stua di, og jeg er spent på å se kommoden din!

Sullandullandei

tavelhus sa...

Kul med olika kuddar!

Anonym sa...

Så mye skjønne ting du har, liker fargespillet ditt.