søndag 18. januar 2009

kjøkkenskap med forskjellige "samlinger"

Her kommer noen kjøkkenskap bilder ( av alle ting) Har både vært på en liten skitur ( ok, jeg har ikke gått på ski selv, men var med å så på... jeg er håpløs med ski på beina), i et lekeland med Hannah og vært ute å lekt i snøen her hjemme. Men mens jeg vaska ned kjøkkenet, noe jeg har gjort mellom "slagene" i dag har jeg også tatt litt bilder. Må si jeg føler meg litt rar der jeg står på ikea krakken og tar bilder INN i skapene.., hihi


Her er en del av Cathrineholm samlingen min, blir aldri lei av å se på dem med sine friske farger og morsomme mønster. Og ikke minst de to små nonnene mine, i følge damen jeg kjøpte dem av på et loppemarked på cape cod var de fra 50- tallet.. ,men uansett hvor gamle de er, så er de iallefall utrolig søte:)


Jeg liker veldig godt litt fine glass, og i skapet står det en salig blanding av fine, gamle glass og nye, litt mer fargerike og prangende.


Og blant kaffekoppene er nok en av favorittene mine denne "bush"koppen:)


De fire koppene nedenfor fant jeg i bruktbutikken på fredag, liker veldig godt selve mønsteret, og ikke minst fargekombinasjonen blått og brunt.

Her er det alt fra "turistkopper" til gamle loppemarked kopper, og jeg liker dem alle sammen:)

Nå fikk jeg jammen lyst til å ordne i flere skap...

12 kommentarer:

♥LiNda♥ sa...

åh,så mye fint Cathrineholm♥
Ha en god søndag!

Anne sa...

Åh, de bollene skaper minner fra en barndom! Ha en fin uke. Håper du ble ferdig med kjøkkenet ditt. Anne

mali-mo sa...

Hihihi, flirer godt av deg som står og tar bilder INNI skapet, og kjenne rmeg igjen da ;) Likte de nonnene!

Hørtes herlig ut med snø og utetid. Er ingen skiakrobat selv heller, faktisk har jeg ikke et eneste skipar for tiden, men har bestemt meg for å rette på dette når det kommer salg etter påske ;) Så er jeg klar for neste vinter dersom lysten skulle melde seg. Tenker kanskje det blir litt moro etterhvert når malien vil ut på ski?! Ser så gøy ut, så jeg vil gi det en sjamgs. Og mannen er jo glad i bortoverski, så...


>>>>>Ikke mye blogging på meg for tiden, tiden strekker liksom ikke til, så det går fort noen dager uten at jeg er innom en eneste blogg. Merkes godt at det er mye som skjer her hjemme, men bare positivt da, heldigvis.

Hele seinvinteren er en enste lang bursdagsorgi ei min familie, så helgene er fulle av kakeselskaper ( og vekten ynker seg høylydt over resultatene ). ;)

Ønsker deg en ny flott uke Tove, og gleder meg til nettbutikk ;) KLem ;)

Brigg sa...

Åå for en herlig samling av fru holm sine flotte eksemplarer!! Og mye annet fint glass! Herlig:-) gleder meg til neste skap:-)

Anonym sa...

Så mye fint Cathrineholm!

Maria sa...

Åhhh så meget fint i skabet der. jeg elsker at der er lidt f hvert, og ligesom ikke 12 ens kedelige glas, hi hi.

NU, er jeg færdig med syningen. Endeligt, endelig, eeeeendelig... Jeg skriver straks en mail til dig, har lidt forklaring med til tingene.

Ha en rigtig flot start på ugen Tove, og nyd sneen. Foresten, nej jeg kan heller ikke stå på ski, der er jeg ægte danske ;-)

Klem Maria.

Jenny sa...

Jättemycket fint! :)

Ninas Drops sa...

Ja det fårn si..Her har du mye fint synes jeg.
Som Brigg sier så gleder jeg meg allerede til neste skap jeg.
Nydelige boller og...Skjønner godt du ikke blir lei, og blir du det skikka dem over til meg.. er du snill ....

Hilsen meg ...

Mina sa...

Så mye fint! Og flotte bilder!:) Nonnene var utrolig søte!

Ha en deilig uke!

Anonym sa...

Hei Tove :) Håper formen er bra igjen ..Ble så glad da jeg så hva innlegget ditt handlet om..Jeg blir aldri lei av å få titte inn i skapene dine ;)
Du har jo all verdens vakre ting der inne..FOR en fenomenal samling av Cathrineholm-boller!!!
Jeg hadde vært lykkelig om jeg kun hadde hatt halvparten jeg..
Og de to søte nonnene har jeg alltid beundret!! Hadde jeg kommet over maken på et loppis hadde jeg gitt hva som helst for dem..Skjønner godt at du er glad for dem!
jeg må snart ta meg en runde i kjøkkenskapene jeg også..Alle tallerkener fra Ikea skal settes i boden og jeg skal kun bruke loppistallerkener og fat..
Herlighet som jeg gleder meg til den sesongen..Greier nesten ikke å vente! Ha en fortsatt fin dag! Klem fra Kardemomme :)

Minmill sa...

Så mye fint du viser fra kjøkkenskapet ditt. Jeg synes de Cathrineholm skålene er så fine. Du er heldig som har så mange av dem. Jeg har ikke en eneste. Hmmmm. Jeg synes det var bra du tok deg turen på krakken med kameraet, og at du ville dele bildene med alle oss andre.

Anette {foreldremanualen} sa...

Mange fine Cathrineholm boller! :-)

Jeg likte de brune og blå koppene kjempegodt. Jeg elsker fargekombinasjonen, og det er hovedfargene i huset vårt. (med noen innslag av orange og rødt...)