fredag 23. januar 2009

Et lite lørdags morgen innleggJeg er så glad i alle teppene og putene mine. Til tross for veldig forskjellig både farger og mønstre passer disse tre så godt sammen.:) Kisten kjøpte jeg på Lauritz for mange år siden, og den har i det siste fungert som ekstra sitteplass i stua, og oppi kisten ligger Hannahs utkledningsting.
Nå må jeg snart trosse snø"stormen" som herjer ute, bilen er helt nedsnødd så jeg går like greit til jobb. Deilig å bare ha ti minutter å gå:)
Om 6 timer er det helg for meg også, det blir deilig det!
(Og husk "konkurransen" i innlegget nedenfor, trekker en vinner neste onsdag)
GOD HELG!!

11 kommentarer:

Anette {foreldremanualen} sa...

oj oj oj for en nydelig kiste!! Har vært på utkikk etter noe sånt. Trenger noe i stua som kan fungere både som oppbevaring og sitte plass! Heldiggris! ;-)

Ha en flott helg! ;-)

Maya: sa...

Dette var lekkert! Enkelt men samtidig delikat. Spriter opp kisten med de 2 putene der:)

Maya

Mina sa...

Kjempefin pute, med nydelig farger! Jeg sliter så med å få den innerste rundingen på rutene mine helt runde jeg.. Blir et hakk i den der jeg fester med kjm og klipper av tråden.. Noe tips?:) Nå har jeg gått igang på mitt første pledd! Blir spennende å se når det blir ferdig;) Her er det også snøvær idag, og stille i byen. Butikken ligger midt i byen. I storgata, som din, faktisk! Og ja, det er morsomt med alle de forskjellige menneskene som kommer innom. Noen ganger skulle man virkelig hatt psykologutdannelse for å jobbe i butikk!;) Vi var på messen i Lillestrøm på torsdag, men synes den var heller dårlig.. Formland messen i Herning vil jeg virkelig anbefale deg! Skal du dit til helgen? Da burde du bestille hotell nå, hvis du trenger det. Visit Herning er veldig behjelpelig med å finne ledig hotell. Formland er jo mye større enn Gave- og interiørmessen her til lands. Formex har vi aldri fått vært på, men den skal visst være bra den også. Og den i Paris er visst veldig bra! Lykke til med innkjøpet!

Klem fra Mina:)

Guttemamma sa...

Masse snø her og!! Ha en fin lørdag da!! Anette

Minmill sa...

Så herlige tepper og puter med herlige farger du viser. Flott bilde av kiste og bilde på veggen. Det så litt sånn sakralt ut. Må melde meg på konkurransen din også når jeg likevel er innom. Knall at du skal starte nettbutikk. Jeg er vel en potensiell kunde....

Maria sa...

Hej Tove...

Skønne puder. Hver sin stil og farve, men alligevel passer de jo helt perfekt sammen. Men det er jo netop det - det skal helt krasche lidt før det bliver rigtig flot (synes jeg ).

Idag har jeg hentet pakken på posten. Uhh, hvor er det fint. Og tusind tak for de ekstra par ting der var i også. Nu går jeg rundt her i stuen, og sætter bogstaverne forskellige pladser. "A"èt ER på plads, men "K"et er jeg ikke helt sikker på endnu. Jeg har i øvrigt hygget mig med spraymaling idag også, ho ho - hvor er det herligt.
Billerder kommer sikkert i morgen engang...

Klem Maria.

Ninas Drops sa...

Herlig kiste da du...
Tror bestemor har en lignende hjemme hos seg...hm....

Det var og koselig med putene, herlige mønster og farger i dem.

Ha en fortsatt fin kveld da...skal se Spellemann jeg nå..uff for en fæl musikk som jeg hører fra åpningsnummeret der oppe...blir reint redd av slikt jeg..uff....
ja ja..

Håper uken har vært slik du ønsket med henblikk på nyåpnet nettbutikk...Jeg heier på deg og alt det fine du har tilsalgs der...
Drops=)

ingridmarie sa...

Hei Lykke!! Gratulerer med eigen nettbutikk!! Har fulgt deg lenge, heilt frå Usa pakking av Cathrineholmboller :) Eg er nemlig heilt hekta på Cathrineholm kjøkensakene med blad-dekor. Har ikkje so mykje i samlinga enno, men er på utkikk;) Gler meg til å følge med deg videre! Varm helsing IngridMarie

Noralill sa...

Herlege fargar! Gjer ingenting om det er ulikt mønster og fargar, det er det som gjer det fint..

Ha ein fin søndag! Og den nettbutikken kjem eg heilt sikkert til å bruka...!

mette sa...

en fantastisk fin kombinasjon!lekkert!!

Anonym sa...

Herlege farge- og mønsterkombinasjonar. Og nydelig kiste. Er på utkikk etter ei liknande sjølv, kanskje Lauritz ikkje var så dumt å sjekke! Fin blogg! :)