søndag 25. januar 2009

Barnerom ommøblert for .... gang


I dag har Hannah og jeg brukt store deler av ettermiddagen og kvelden på å ommøblere ( ja, det var jo nesten to måneder siden sist...). Vi var i kjelleren for å hente noe annet da vi så det gamle tegnebordet hennes. Så da ble det med opp, for Hannah ville lage arbeidsbord, et bord hun kunne lage ting, sa hun:) Hun har ryddet og organisert etter beste evne, og da alt var på plass av ting hun trengte å ha der pluss at hun har pyntet med duker og små figurer har hun jobbet. Hun har laget bursdagskort til en bursdag hun skal i, har gjort masse lekser og hun har tegnet.


Vi koser oss veldig slike dager, og Hannah spør ofte om ikke vi skal ommøblere:) Vi prater om alt og ingenting, vi tar en pause for å lese en bok eller Hannah har et show for meg ( det kan være alt fra danseshow til kampsport oppvisning( storebroren driver med kampsport..:)). Og store deler av tiden hører vi på musikk, så det blir til at vi synger en del også:)På siden av klesskapet er det spikre litt rundt omkring, og på dem henger alt fra hennes første "kjærlighetsbrev" innrammet til smykker og blomsterkrans fra Hawaii.

Og rundt arbeidsbordet har alle favorittingene hennes fått plass, og bokser med perler o.l Hun har virkelig gått inn for å få en fin arbeidsplass:)Hun har brukt sitt nye arbeidsbord flittig i ettermiddag/ kveld. Her gjør hun "lekser". Mens vi ryddet fant vi flere arbeidsbøker for barn som vi kjøpte i usa. De er kjempefine og Hannah lærer masse ved å bruke dem, og ikke minst er de på engelsk så hun får skrevet litt engelsk også:)
Den grønne hylla er stedet for "samlingene" hennes, babushkadukker ( alle er tatt fra hverandre og satt på hyllene) og pez figurer. Dette skal være lesekroken hennes, med gyngestol og en kurv full av bøker.

Tilslutt må jeg si takk for alle koslige kommentarer, og for alle som har skrevet om nettbutikken på bloggen sin, TUSEN TAKK!
( Jeg trekker ikke om gavekortet før til onsdag, så "meld" dere på:))

16 kommentarer:

Carina Dale sa...

For et herlig rom!!! ;-)

Anonym sa...

He he...maser om å ommøblere ja!
Tro hvor hun har det fra...
Som mor som datter...
Kjempekoselig fargerikt barnerom!

Linda

Minmill sa...

For et herlig rom din datter har. Hun kommer nok sikkert til å arve din teft for interiør, eller hun har kanskje allerede gjort det. Likte ideen din om å bombardere skapveggen med småspiker. Må innrømme jeg har klødd meg litt i dode om min eldste datter sitt rom.... og spesielt den skapveggen. Takk for tipset....

Anette {foreldremanualen} sa...

Kjempefint barnerom! Heldig lita jente! ;-)

Ha en flott uke!

Ninas Drops sa...

Å herlig jenterom...Moro med farger og mønstere. Og kjempefint med lesekrok...det vil jeg og lage til min lille....Takk for tipset.

Lurt å ta henne med i prosessen sikkert. Lurt og moro for dere begge...Lucie digger også slikt.

Ja det går litt rundtom rundtom her med ommøblering innimellom også..hi hi...dette har jeg lært av mammaen min hi hi....

Drops

Anonym sa...

Heisann
Jeg regnet nesten med at du hadde blogg og nettbutikk.
Jada, vi har møtt hverandre, det er hos meg du kjøper garn av og til, vet du (Husfliden)
Koselig at du også har en blogg, det har jeg også. du er velkommen til en titt.........

Mina sa...

Så fint det ble!! Hanna er en heldig liten dame, som sannelig har sansen, som mammaen sin!:) Egen arbeidsplass og greier. Og så herlig med det første kjærlighetsbrevet innrammet på veggen:) Du er virkelig en flink mamma!
Igår var det full fotosession her. Ordentlig moro! De var her i fem timer. Det tar jo tid å ta bilder av alle detaljene vi har rundt omkring;) Blir spennende å se når det kommer på trykk! Er det full reportasje du skal ha eller? Eller er det sånn "Her hos meg"?

Ha en flott dag!

trotsig sa...

Underbara bilder.

Anonym sa...

Vilket underbart rum! Jag blir ju helt kär! Fantastiskt!

Maya: sa...

Så fint rom hun har. Og flink er hun også! Mulig eplet ikke faller langt fra stammen ja...

Har foresten en liten utfordring til deg på siden min, hvis du har tid til å ta den:)

Maya

Brigg sa...

Å for et herlig rom. Nydelig:-) Må nok tilbake en rekke ganger for ¨hente inspirasjon fra disse bildene!

Anonym sa...

Hej får jag göra ett hemma hos repotage hos dig? emaila mig gärna i sådanafall på lisa_arviidsson@hotmail.com

kan göra lite reklam för din söta affär med :D

Maria sa...

SÅ mysigt rum, det skulle jag älska att ha som mitt om jag var barn!

Anonym sa...

for et fantastisk rom!! jenta di er heldig:)
lurte litt på hvor du har fått tak i den grønne hylla? lager rom til sønnen min og den vil jeg og ha:)

reidun

Tove sa...

Hei Reidun
Hylla tror jeg at er kjøpt på bohus for ca fire år siden. Og jeg malte den selv 8 fargen husker jeg ikke, og har desverre ikke malingsboksen lenger heller..)
Lykke til med innreding av gutterommet:)

Katarina sa...

Vilket fantastiskt barnrum!