lørdag 20. desember 2008

tove(t) teppe

Etter å ha strikket blånisselue til Hannah, og tovet for første gang, tror jeg at jeg har blitt hekta.. Ikke på blånisseluer, men på toving.


Og dermed ble måtte jeg tove det nye vognteppe jeg har heklet. Og det ble kjempefint, mye mykere og "kraftigere:)Nettopp tatt dette ut av maskina etter å ha kjørt det to ganger på 40 grader. Like spennende å åpne maskina å kikke begge gangene:)

7 kommentarer:

Ninas Drops sa...

pip pip.. ble fint teppe synes jeg.. Uff nå kom jeg på mitt prosjekt å som jeg kun har fullført 1/8 av... uff.. litt for lang vei frem for å bli ferdig.. kanskje vognteppe hadde vært noe da... Men hvem skal jeg hekle til tro...???

Ha det fint, hilsen Drops som droppet innom sent sent lørdag (ja kanskje ikke så sent da, men jeg har ihvertfall tenkt å legge meg nå)...

Olstad sa...

Det var utrolig fint og så smart det var og tove teppe.

Ønsker dere en god adventshelg.

fru vims sa...

hehehehehe

har du laga deg TOVE teppe nå ja :D

det ble stilig! og jeg mener fortsatt at det vitsen var bra, dere lo jo så godt ;)

Jeg er alene hjemme i det store huset i Trondheim nå. Opphavet og bror er hos mimmi og henter juletre.
Jeg møtte venner i går så jeg valgte å ikke bli med.

Sov til 11, kjemedeilig! Nå er det juleferie gitt!! :D

stor klem fra ei med litt lavere skuldre

Maliva`s verden sa...

He-he,gøy å høre at det er flere som har tatt av på toving.Jeg har strikket digre kurver..så lettvindt,og inn på 40gr.ut kommer det fine oppbevaringskurver..Ta gjerne en titt innom bloggen min å se:O)Ønsker deg en fin 4.advent
malivasverden

Anonym sa...

Teppene dine er helt fantastiske Tove!! Du er en ener når det gjelder fargekombinasjoner..
Jeg har tovet en god del vesker de siste årene og det er virkelig et spennende øyeblikk når man åpner vaskemaskinen..Jeg er alltid ergelig på barnesikringen de gangene jeg sitter og venter på å kunne åpne døra på maskinen og se resultatet av tovingen..Utålmodige meg ;)
Ser at du har hatt besøk av Kaspara..Heldige Kaspara!!! Jeg skulle VELDIG gjerne hatt meg en tur innom deg jeg også..Håper det kommer en anledning en gang..Akkurat nå er det litt hektisk her så det blir ikke mye tid til bloggebesøk hos andre..
Kaster inn et og annet innlegg selv og forsvinner ut på kjøkkenet igjen..Men etter jul skal det bli andre boller :)Jeg må nesten tilbake til kakestekingen her men titter innom igjen så snart det blir anledning..Ha en fin 4 søndag i advent! Klem fra Kardemomme :)

Maria sa...

Tove-tæppet er rigtig fint :-)

Glædelig jul til dig og dine.
Jeg har sendt dig mail på facebook.

Klem Maria

Minmill sa...

Hei på deg. Stakk innom her etter å ha vært inne hos Kaspara. Ble jammen med nyskjerrig på butikken din. Det hender jeg er i området, så neste gang må jeg jo stikke innom. Det er jo utrolig mye fint du viser.
Bloggen din er veldig flott og fargerik. Herlig.

Ha en fortsatt fin romjul. Hilsen meg.