lørdag 13. desember 2008

lørdagskveldsbilder..

Endelig ble det helg igjen.
Og den skal brukes maks. I ettermiddag har Hannah og jeg bakt kakemanndeig, sjokoladekake, rullet utkransekakedeig ( som vi klarte å steke altfor lenge..) og lagd kokosmakroner. I morgen skal vi lage kakemenn og ha et lite juleverksted med noen av Hannahs venner. Og ellers skal jeg slappe av!! Prøve å gjøre ingenting, iallefall litt. Det å gjøre ingenting kan godt være det samme som å hekle:) Så håper jeg snart blir ferdig med teppet jeg holder på med.
Bildene har jeg tatt nå i kveld. Utrolig morsomt å "leke" med det nye kamera, men håper nissen har med seg et lite kamerastativ på juleaften.. for det hadde nok gjort ting litt mer lettvint.
Under ses teppet jeg holder på med, for to innlegg siden skrev jeg at jeg hadde blitt så inspirert av et bilde på flickr.. og jeg måtte bare lage min egen "versjon" av det. Har brukt et ganske tjukt bomullsgarn og hekler med nr 5, så det går ganske fort og greit:)
litt julepynt har også kommet frem og opp, mellom kakebakingen:)
Og engler har kommet frem, en stor høyt oppe i kjøkkenvinduet, og fire litt mindre hanger på oppslagstavelen, også den på kjøkkenet. Hannah har storkost seg med å finne frem litt julepynt i dag. Hun har lekt lenge med en julekrybbe og noen smånisser, og fått litt "juletreglitterbånd" til å ha rundt hodet mens hun har travet rundt i huset å sunget lucia sangen:)
Kos dere på lørdagskvelden:)

2 kommentarer:

Cathrine Aksnes sa...

så utrolig mange vakre ting du har.... blir like imponert hver gang jeg er her inne...:) ha en fin søndag:)

Anonym sa...

Hei Tove :)Igjen må jeg si at vi har bemerkelsesverdig lik smak..
Har bladd meg nedover bildene dine fra butikken og jeg ser ikke en ting jeg ikke kunne ha levd med..
Ser at termosen jeg har maken til finnes i lyseblått og oransje i kombinasjon og de fargene er utrolig lekre sammen..En helt uventet bra kombinasjon egentlig..
Ser at dere har kst dere med baking og venninne-juleverksted..Så koselig da!!
Kjenner at jeg savner småbarnstiden i disse førjulstider..Lucia tog og julefrokoster i barnehagen var så koselige begivenheter! Du er helt rå til å hekle tepper altså..Jeg har et mini-mini-prosjekt løpende med heklenåla..Må lage litt til før jeg evt kan legge det ut på bloggen..Ha en fortsatt fin søndag!
Klem fra Kardemomme :)