mandag 1. desember 2008

et lite livstegn:)

Måtte bare lage et lite innlegg mens jeg først sitter en liten time ( må se på sommer på nrk) på en hektisk ettermiddag. Har en masse å ordne til i morgen, det kommer nemlig noen hit for å ta bilder! Skal bli moro å se hva som blir ut av dem, kanskje kommer huset vårt i et blad om ikke så lenge:)
Bilde over er av en ugle jeg fant på en bruktbutikk i dag, det spørs om jeg tør la den stå lenge i butikken... ( kan liksom ikke si nei om noen vil kjøpe den..:)) .., jeg syntes den er utrolig kul.

Også måtte jeg bare vise min ( dvs Hannah sin) lite gjennomtenkte og hurtig lagde julekalender. Så endelig er det litt antydning til jul her i huset også, og allerede i morgen ettermiddag skal mer på plass:)


Det har skjedd mye i helgen, har hatt besøk av tre kjempesøte bloggere!!
Kommer med en liten rapport om ikke lenge. Og jeg håper også å få mer tid bak pc`n snart, få masse "juleinspirasjon" av dere:)

7 kommentarer:

mali-mo sa...

Håper dere hadde det kjekt i helgen...tenkte på dere;) Hadde nok vært kjempekjekt! Satser sterkt på sommeren isteden jeg ;)Så spennende med foto og blad....venter på at du røper mer!!!!!?

Helgen min har vært avslapping og atter avslapping ;) Godt å finne hvilepuls etter eksamen og sykdom. Er ikke helt iform ennå, kjenner jeg puster som en blåsebelg bare jeg rusler 20 meter;)

Ikke mye julestemning her heller ;) Har ennå ikke kjøpt adventslys!!!! Håper du får en flott uke ;)

Brigg sa...

å så spennende!! Gjett om jeg skal kjøpe det bladet!! Jeg har faktisk tenkt tanken om at huset ditt (og butikken) var verdig en spalteplass! Gleder meg:-)

og spent å høre om bloggtreffet ditt:-)

Og den uglen syns jeg du skal ta meg hjem fortere en svint!!!...hehe:-) For den var bare helt helt fantastisk!!!! De bruktbutikkene du besøker har jammen mye fint altså!

fru vims sa...

heisann!!

takk for sist ;)

håper det går bra med fotograferinga! :)
her i gården så kom forkjølelsen etter den lange turen i helga, så jeg lå på sofaen ganske mye i går. kjekt med en fridag sånn før jul....

nå skal jeg til frisøren og så blir det jobb igjen.

klem

Ninas Drops sa...

Så spennede med bilder til blad. Husk å si hvilket da. jeg leser dem alle thi hi!!:-) Fin ugle forresten.. drops.

Solveig sa...

hei! håper du får en superfin advent, og at ugla ikke forsvinner ut av butikken:) kjempefin!

Unknown sa...

Det må jeg si var en fantastisk ugle, rett og slett! Ta den med deg hjem i full fart du ;) Å jeg er så spent på å se hva de "får ut av" huset ditt...! De tar jo kanskje litt bilder i andre vinkler etc enn man er vant til selv, så det er jeg skikkelig spent på :) Og også hvordan det var på mini-bloggetreffet, var det koselig?? Dumt jeg ikke fikk bli med, men vi koste oss sammen med pappa også da :) Ha en herlig kveld! Synnøve

Maria sa...

Kære Tove.

Du kan tro jeg tænkte på jer i weekenden, jeg ville SÅ gerne have været med. Håber det er muligt en anden gang.
Glæder mig til rapport derfra.

Så har du sikkert haft besøg af fortograf nu, uhh hvor er det spændende. Hvis det kommer i et norks blad MÅ du bare vise det frem i bloggen :-)

Klem Maria.