søndag 16. november 2008

Søndag


Endelig en dag hjemme i dagslys! Så jeg har fått tatt en del bilder i dag. Først "samlingen" min av brudekake dukker:) Fant de fire små i en butikk rett ved der vi bodde ( Hannah kalte butikken for bursdagsbutikken, ALT av fest dekorasjoner, kakeutstyr pluss at de bakte de mest "amerikanske" kakene.. mye farger og "stæsj", og kort, små gaver, ballonger og sesongvarer, en helt vannvittig butikk). Den store kommer fra vår egen bryllupskake.
I dag har jeg begynt å omgjøre stua vi har i andre etasje til hobbyrom til meg..., det er nemlig ingen andre som bruker stua. Så da "tar" jeg den:)Har fått kjøpt meg noen nye kurver til papiret mitt. Har også fått ruller hvert enkelt papir slik at det ble mer oversiktlig. Og papir er jo dekorativt i seg selv. Masse herlige farger og mønstre.
Men det blir med disse bildene fra mitt nye hobbyrom..., det gjenstår fortsatt en del rydding og organisering før det er "presentabelt". Men jeg har da iallefall begynt.


>
Og nå har vi en tenåring i hus!
Julian har blitt tretten år i helgen, og da ble det kake, oreokake som er himmelsk god... godt det fortsatt er litt igjen til dessert i morgen også:)


16 kommentarer:

Maria sa...

Hej!
Jag älskar vackra papper. Borde också skaffa en bra korg att förvara dem i...

Mina sa...

Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg!:) Interiør er jo så moro!!

Så mye fint papir du har!!:) Har begynt å samle jeg også, men det er kun i startfasen ennå..

Sendte deg mail istad forresten. Skal legge ut mail adr inne på bloggen også. Trodde den lå ute jeg..

Søndagsklem fra meg:)

Tone sa...

Du har så mange små artige saker og ting! Og heldige du som har eget hobbyrom, det er min drøm også. Men med tre barn som tar sin plass, så er det dessverre ikke mulig. Enig med deg i at papirruller er dekorativt. Jeg har begynt å ha julepapiret liggende fremme allerede, synes det er vakkert å se på. Ha en fin uke, klemz :-)

Anonym sa...

Heisann :)Jeg sliter skikkelig med å få hodet over vannet etter et par dagers fravær på bloggen..tror jeg har hatt det svnskene kaller bloggsvacka..Tom for ideer og null initiativ til å besøke andre blogger..Håper det snart går over..Merkelig hvordan man bobler over av ideer den ene dagen og så er aldeles tom den neste puuuh!!!
Angående loppiser så bruker jeg loppeportalen for å orientere meg om hvilke loppiser som kommer..
Lørdag var vi på et på vestkanten av Oslo og et på østkanten..Det er veldig tilfeldig hvor man finner noe..Det er ikke alltid slik at vestkanten har de beste markedene lenger..Tror rett og slett at jeg har litt annen smak enn andre jeg..
Både kommoden, vattteppet og gåselampa bare stod der uten at noen verdiget det et blikk..
Så heldig du er som får en hel stue til rådighet når du skal innrede hobbyrom!!! Sukk!! Mitt er lite som et kott uten mulighet for de store utskeielser i innredning.
Herlig masse flott papir du har altså..jeg gleder meg så innmari til Københavnturen og ser for meg at jeg kommer hjem kun med en haug papirruller hihi!! Ellers er det alltid så morsomt å se bilder fra huset ditt..Herlig bilde av Hanna og "vennene" i sofakroken :)
Så søtt og koselig!
Ha en fortsatt fin søndagskveld..
Klem fra Kardemomme :)

Maria sa...

Gratulerer med Julian :-) Kagen ser rigtig lækker ud, jeg kan huske at B har snakket om sådan en engang, jeg må se om jeg kan finde ud af hvordan man laver den.

Papir er bare et herligt materiale. Man kan lave så meget af det, og dit er jo bare rigtig fint. Jeg faldt specielt for det med fiskene på - skønt :-)
Jeg glæder mig til at se dit arbejdsværelse efterhånden som du bliver færdig med det.

God kommende uge,
klem Maria.

Marigrafen sa...

Jeg likte de kruvene du har kjøpt til papiret skikkelig godt, hvor har du kjøpt dem? :)

Bo med Lena sa...

Ønsker deg en flott ny uke med masse salg og masse kunder.

Her går det faktisk bra:) Høres jeg overasket ut..?:)

Nei nå er det natta.

Guttemamma sa...

Hobbyrom...,din heldiggris!! Og grattis med tenåring..!

Anonym sa...

Gratulerer så mye med tenåring! Dette er en liten hilsen fra hemmelig venn - gave lar litt vente på seg, men det kommer det kommer! Kos dere videre med oreokake:)

Unknown sa...

Papir er veldig dekorativt ja, og særlig i så fine kurver som du har det i der... : )

Anonym sa...

Så utrolig masse lekkert papir!!!!
Elsker papir! Det var kjempedekorativt med stjerneskudd på kaka. Den ideen må jeg adoptere en gang. Ha en fin dag!
Forresten hvor ligger Søstrene Grene som er på din kant???

rod i hob sa...

Hei!
Var innom å kikka og likte det eg såg! Har lagt deg til på lista mi -å dukker plutselig opp igjen :-) Ha en fin kveld!!

Anonym sa...

Jag blir alltid så inpirerad inne hos dig!!!!
Vi hade samma bröllopspar på vår tårta.
Grattis till tonåringen. Nu ska ni bli boxarsäck. En mental sådan. Läste i en bok att föräldrarnas uppgift vara att vara boxarsäck så att tonåringen får träna sin förmåga...;D
Inte lika mysigt som att vara gosedjur som man ju får vara de första åren, men väl så viktigt!

Brigg sa...

Hei på deg!

har en utmaning som ligger og venter på deg:-)

Anna Lisa sa...

Gratulerer med tenåringen:) Det er koselig med tenåring i hus. Aldri kjedelig:) Oreokaka er eg nysjerrig på... har du oppskrift? Så masse fint du viser. Butikken din er min drømmebutikk.
Ønska ei riktig god helg!!
Klem

Anonym sa...

Å gud va fina! Var hittar du alla papper?