lørdag 22. november 2008

Perfekte bokser og litt jul i butikken

Se hva jeg fant i går!!
En PERFEKT boks, perfekt farge, perfekt motiv og perfekt form og størrelse. Det eneste som ikke var perfekt var at den manglet lokk..., men den kan da brukes likevel, en PERFEKT vase:)
Jeg fant nemlig en, for meg, ny brukthandel i går, og jeg har en følelse av at jeg kommer til å vise frem mye fint derfra på bloggen i tiden fremover:)
I dag er det bare bilder fra butikken, jeg har pyntet litt til jul der. Blir nok et par uker før jeg får tid til å gjøre hjemme..
Og bare se hva jeg fant i går! Den mest fantastiske kakeboks, eller marmeladeboks er det faktisk. Den er stoor, minst plass til 3 liter marmelade. Hannah er veldig opptatt av Peter Pan om dagen så jeg hoppet neste av glede når jeg fant den. Meeen, den står foreløpig i butikken..., vet liksom ikke hvor jeg skal plassere den på rommet hennes. ( Er stor sjans for at den blir med hjem på mandag når jeg har fått tenkt litt..)
Nå er det endelig helg for meg. Har ikke helt vent meg til å jobbe seks dager i uka enda, og det er veldig, VELDIG deilig og ha en og en halv dag fri. Jeg stortrives med å være i butikken altså, men godt med fri likevel. Denne uka har vært over all forventning når det gjelder både antall besøkende og omsetning, så jeg er strålende fornøyd!
Nå skal jeg snart begynne å lage middag, vi er seks stykker pluss Pynt ( katten vår). her i kveld og det er koslig:)
Ha en flott helg du også!

12 kommentarer:

Brigg sa...

Har gledet meg til å se julestæsj fra butikken din! Og su skuffer ikke. Som alltid masse fint å se på. Akk..hadde jeg bare bodd nærmere.

Og jammen kjekt å finne ny bruktbutikk da! Jeg funderer hele tiden på hvor det kan være noen uoppdagne bruktbutikker her hvor jeg bor. Men tror desverre jeg tråler dem alle sammen.

Selv er jeg også på boksejakt. Har funnet noen, men venter liksom på den perfekte. Kjekt at du fant noen av de perfekte boksene som ligger der ute et sted:-)

ha en fin lørdagskveld:-)

Marianne sa...

Så fint at det går bra med butikken! Har så lyst til å besøke den : )Kjempefine bokser, den første med blomster i gir meg sommerfølelse. Peter Pan og gjengen ville jeg ha beholdt til odel og eie, såååå barnslig nostalgisk!
God helg videre : )

Guttemamma sa...

Gøy med slike gamle skatter!!

Therese sa...

Fine bilder, som alltid. Og den gule kakeboksen var skjønn :)

Håper du nyter lørdagskvelden, og får en like fin søndag.

Maria sa...

Så mycket fint och mysigt i din butik!
Burken gillar jag mycket!
Endel som har affärer har ju stängt på måndagar så att de också ska få två dagar ledigt.

Marianne sa...

Et helt døgn : ) Skjer det noe spesielt ?

mali-mo sa...

Åh, den Peter Pan boksen må du bare skynde deg og ta med deg hjem, eller så får du sende den til meg i postoppkrav fortere enn svint ;) Så fin!!!!

Koselige butikkbilser:) Må være ekstra kjekt å sysle i butikken og pynte nå når det nærmer seg jul tenker jeg ;)

Her har formen steget to hakk til, og jeg har klart å vifte aldri så ørlite med malerkosten. Fremdeles litt muggen over eksamen som har gått fløyten, men men...det hjelper jo ikke å gnure heller. Men motivasjon for å ta opp igjen til hølsten trenger jeg heldigvis ikke finne frem idag ;)!!!

Morgendagens planer er å ta julekortbilder. Ellers er det bare å bli friske :) Ønsker deg en kjempefin helg!

Unknown sa...

Koselige bilder fra butikken : ) Nå begynner jeg for alvor å glede meg til jul. Ikke lenge før jeg begynner å pynte nå altså! : )
Du har ikke tilfeldigvis sånn type retro serviettholder i butikken din...? Sånn hvor du tar ut servietter fra en boks...hvis du skjønner hva jeg mener?
Kos deg med siste rest av helgen : )

Anonym sa...

Takk for alle fine bilder og tips du legger ut hele tiden..Snora med heklerier og strømper var jo så dekorativ!!! Jeg fikk lyst på julestrømpe med bollfrans nå ;)
Vet du at jeg har nøyaktig maken kakeboks som den du har funnet!
Jeg fikk den av svigermor sammen med et par andre bokser av samme type med eventyrmotiv på da hun flyttet tilbake til England og huset her i Norge skulle tømmes!
Datteren min har to av boksene på rommet sitt med alt mulig småkrims i. At jeg ikke har tenkt på å ta bilde av de da..Må ta meg en tur ned og se om det er mer som kan fotograferes :) Veldig gøy at du har maken :)Her pågår det prosjekter overalt i dag..Det klippes og limes og jeg har trukket om og holder på å male en gammel puff som datteren min skal få på rommet sitt..Må passe på mens det er dagslys ute og dermed blir det mindre tid til blogging..
Håper dere har en fin søndag alle sammen! klem fra Kardemomme :)

TM sa...

Den Peter Pan boksen har vi også! Fant den på vestkanttorget for en stund tilbake... Vi bruker den til å ha leker i! :-D

Maria sa...

Lækre ting du har købt i den "nye" brugtbutik :-)

Og, flotte, flotte, flotte juleting i din butik.

Her i DK er der rigtig mange selvstændige, med en lille specialbutik som din, der holder butikken lukket om mandagen. Sådan at de har 2 sammenhængende fridage. Jeg husker faktisk ikke om det også er kutume at gøre det i Norge ? Ellers kan du da etterhvert overveje det, så du ikke kører for træt i det med bare en enkelt fridag pr uge. Forstår godt du elsker at have din egen butik :-) Men det er altså også lov at blive træt.

Klem.

Huset på kollen sa...

Ååååh, en sånn Peter Pan-boks hadde bestemor! Hun har nettopp flyttet ut av huset og inn på omsorgsbolig, tipper den har gått på fyllinga... Innmari gøy å se den igjen på bildet ditt var det uansett :)