søndag 23. november 2008

noen bilder fra et mer eller mindre ferdig soverom:)

Endelig har jeg blitt ferdig med oppussing av soverommet. Klart det er et par småting, men jeg tror jeg aldri blir 100% fornøyd uansett..:) Så jeg sier jeg er ferdig.
Reklameplakaten jeg fant for et par uker siden har kommet i "glass og ramme", og lampa jeg egentlig skulle ha et annet sted har nå funnet sin plass her:) Min desiderte favorittlampe for tiden!
Også er jeg jo ferdig med evighetsprosjektet mitt!
Kom plutselig på at jeg ikke har vist det frem før, derfor ble det et innlegg fra soverommet i dag.
Forresten er teppet fortsatt et evighetsprosjekt, fordi det godt kunne ha vært litt større.. Har en 5- 10 lapper liggende, og en masse garn igjen har jeg også. Tiden vil vise om jeg noen gang får gjort noe med det..
Begynte å hekle teppet etter et kjøkkenhåndkle vist i favoritt interiørboka mi, Fleamarket style, skal prøve å få tatt bilde å vise dere om ikke så lenge:) Godt å være ferdig med dette, begynte på det i mai, da vi fortsatt bodde i Boston, og når jeg ble ferdig med dette er jeg ferdig med alle påbegynte prosjekter derfra. Men holder på med tre tepper til om dagen, to heklede og ett strikket.
Merkelig hvordan jeg må ha mye forskjellig å holde på med for å ikke gå lei...., men samtidig er det mer eller mindre bare tepper jeg har laget det siste året.. Har ca 100 tepper til "i hodet", så spørs når jeg gir meg..
På veggen på motsatt side av disse fem bildene under skal ikonrammen min opp.... mangler bare krok og hyssing.. Er jeg heldig kommer det opp i år:)

19 kommentarer:

Rikke - fargesirkelen sa...

OOOooohhh, liker lappeteppet ditt! Kjenner jeg får vibber av å se på det =)

Veldig smart å sette små foto/ting i større rammer med papir. Har ikke tenkt på dette selv før, men det får små fine bilder til å ruge litt mer i rommet, SMART!

TM sa...

Det ble VELDIG bra! Nydelige bilder i bildesamlingen og enig i at den lampen er fantastisk!

Maria sa...

Hvor er det bare blevet rigtig fint tæppet Du er jo helt utrolig. Jg tænker på at det ikke er længe siden du læret dig at hekle, og nu laver du det ene efter det andet unikke smukke tæppe :-)

Dejlig soverum i har. Både med billederne, og med lampen. jeg forstår godt det er en favorit for tiden.Er kommoden den du havde købt i Boston ?

Tusind tak for at du vil sende mig soppene. Det er jeg rigtig glad for, glæder mig til at pynte med dem. Du kan bare sende mig et mail med hvor meget jeg skal overføre til dig, og hvor til :-)

Han en fortsat flot friaften :-)

Klem Maria

Anonym sa...

Soverommet så helt herlig ut! Likte så godt dette hodet du hadde på kommoden! Herlig med rammene med tapet og hekla lapp inni. Dessuten var teppet i bestemoruter superfint!
Takk også for mange koselige hilsener på bloggen min.
Ha en super uke med overfylt butikk med kjøpeglade kunder!!!!
Klem fra Kaspara

Synnøve sa...

Niiice...! For et herlig teppe, og selvfølgelig fra en herlig bok, elsker Fleamarket-boka ;) Uff ja, jeg har også tusen tepper til i hodet, så det spørs om jeg noen gang blir ferdig med dem alle...! Så fint soverom, og lampa var kjempestilig! Skumlehodet på plass og alt, hehe.. ;) Ha en herlig søndagskveld! Klem :)

Brigg sa...

Kjempefint soverom! Den lampen var flott altså.

Jeg er som deg..har funnet ut at det er best å ha flere hekleprosjekter gående. Så blir man ikke lei. Dine tepper er virkelig vakre. Inspirer til fortgang i egne prosjekter.

Også er jeg spent på utearealet deres..:-)

Ha en fin søndagskveld:-)

Anonym sa...

Du har en så gjennomført HERLIG stil på alt du gjør!!! den gule lampen var innmari fin!!! Jeg er helt hekta på gule lamper selv for tiden..Nydelig kommode, og flotte bilder!! Dukkehodene er altså så stilige!!! Du er dessuten flink som har gjort ferdig et lappeteppe selv om du gjerne vil ha det større..Fy søren så mye jobb som ligger bak et sånt pledd!
Blir aldri lei av nye bilder fra det herlige huset og butikken din!! I går hadde vi en aktiv dag hjemme..Jeg kjøpte en puff på bruktmarkedet for 30,- og har trukket den om og malt..Det er så innmari moro å holde på med sånt!
Ha en fin dag videre! Klem fra Kardemomme

Maria sa...

Förstår att det där är ett evighetsprojekt om du virkar själv. Jag har några stycken, men ingen jag virkat själv...

Anonym sa...

olala! veldig inspirerende på alle måter! går å ruger på min helt egen butikk som forhåpentligvis blir født i 2009! godt å se at du overlever! lampa synes jeg at jeg så i butikken før helga?? snek litt i vinduet ditt da jeg var en tur i Grenland, men du var ikke der. Er lampa et brukt funn? Kjenner at en sånn står langt oppe på julegaveønskelisten!
søppelsekken med mors restegarn må frem etter jul! mine siste tepper har endt som fine skjerf..like greit nå før jul kanskje.
takk for titten!

Ann Helen sa...

Du er jammen bloggverdenens hekleteppedronning, altså! Utrolig stilige tepper du lager, skulle så inderlig ønske jeg klarte det..
Soverommet er helt perfekt!!

sirisinspirasjonsunivers sa...

Heisann! Så utrolig flott soverommet ditt er blitt! Lappeteppet er råflott! Jeg er litt misunnelig ;) hehe...
Håper du har det bra og at du koser deg med butikken din! Det virker slik ihvertfall! Ser jo kjempegøy ut, selv om det sikkert er hardt arbeid :)Stå på! Klem ifra Siri

Anonym sa...

Å, det var et lekkert teppe og en fantastisk lampe! Gult dukker opp i hodet mitt stadig vekk om dagen...

Unknown sa...

God morgen Tove Ü Så hyggelig.
Jeg tenkte jeg skulle få tid til å komme innom og kjøpe litt julepynt en av dagene, de små soppene er så utrolig fine.

Så fint lappeteppet ditt ble, for en jobb Ü...og den gule lampen!!..kjempe fin!

* Jeanette *

Anonym sa...

Så tjusigt! Jag blev riktigt nyfiken på gardinerna som man bara kunde ana litegrann. Kanske man kan få önska fler bilder i på gardinerna i framtiden :-)

Solveig sa...

helt seriøst! hvor TAR du energien og tiden fra???? hvor mange timer har døgnet ditt?

jeg blir så misunnelig, dette er et superherlig rom!

r e b e c k a sa...

Hej, jag klickade mig just fram till din blogg och åh så mycket fint du har här! Jag lägger genast till dig i min blogglista och sen ska jag kolla runte lite mer bland dina inlägg! :)

Anonym sa...

Så himla fint allt är omkring dig!!!

CosiFanTutta sa...

Hei du, det var virkelig et nydelig teppe, men hvor er butikken??
Jeg kunne godt tenkt meg å ha ett av dine 100 tepper i hodet - jeg har ingen :o)

ha en fin, fin helg!

Unknown sa...

Jeg er vild med det;o) Er nu en trofast læser på din blog;o)