lørdag 1. november 2008

Lørdag


Hver lørdag jeg går/ sykler hjem fra jobb går jeg forbi rådhusplassen her i byen. Der er det bestandig "boder" med brukte ting. Og når jeg kommer forbi i tre tiden holder de på å pakke sammen, det betyr at jeg får pruta ned prisene:) I dag har jeg fått tak i mye fint.
Blant annet denne røde sigarettboksen.. extra senoritas, hihiOg en blå en, den er buet i formen for å passe godt i brystlommen:)Og denne søte kakeboksen.

Og ikke minst denne herlige plakaten som skal i ny ramme ( en eller annen gang). Les teksten! Helt herlig syntes nå jeg:)Jeg har også fått hengt opp noe av Hannahs perlekunst, veldig dekorative!Det går fremover med verandaen også, og dette kommer til å bli en av de mest detaljerte verandaene i Porsgrunn:) Og det ble i forrige innlegg kommentert at mannen min var flink som gjorde denne jobben... , og det må jeg bare skrive at det er IKKE mannen min som gjør dette, han er nemlig totalt uinteressert i alt som har med interiør, snekring osv.. Men han betaler for at det skal bli gjort da, hihi. Ikke verst bare det:) Han som gjør jobben er mer eller mindre i familien, han bor i Danmark så når han er her nå, bor han her. Så i kveld skal vi kose oss med et par glass rødvin og spille kort.Ha en fin lørdagskveld!

16 kommentarer:

Olstad sa...

Så kuule ting du kjøpt. Den plakaten var virkelig fin. Slike synes jeg er så fine.

Håper det går fint med butikken din. Det er så spennede når noen starter helt på nytt.

Det ser ut som du har mye fint i den. Jeg ser gjerne flere bilder.

Kos dere i kveld. Hos oss er rødvinsflaska åpnet og det er varme på peisen, barna sover. En fin lørdagskveld.

TM sa...

For et nydelig hus!!

Artig å se at dere har hengt opp perlekunst i vinduet. Vi har også hengt opp perler i vinduet på lekerommet (kommer til å legge ut bilder etterhvert). Jeg brukte bare hvitt snøre, men ser at du har brukt en smart lenke. Har du laget den selv?

Ha en fin lørdagskveld! :-)

Tanja sa...

Så masse fine ting du fikkt tak i.
Kakeboksen var kjempesøt

Anonym sa...

Så mye fint du har funnet!!
Jeg tror jeg bor i feil by..Her finnes ingen slike markeder som dere har..Kakeboksen var jo helt knall-fin og bildet er jo akkurat sånne som jeg leter etter..
Gøy med de gamle sigarettboksene også..Blir aldri lei av å se på funnene dine jeg :)
Nå skal vi ut å rydde i garasjen her :( Ikke så veeeldig gøy akkurat..Klem fra Kardemomme :)

Synnøve sa...

Gurimalla så fine ting du fant da...! Så greit å ha et slik marked å rusle forbi på riktig tidspunkt, hehe... Skikkelig kule bokser, og likte spesielt godt Extra Senorita da ;) Gleder meg til å se hvordan verandaen blir! Ha en herlig søndag! Klem :)

Miss.T sa...

Kjekke loppefunn, greit med litt pruting : )
Gleder meg til å se ferdig terasse ! blir nok knallfin : )

fru vims sa...

hohoh, så kul plakat! :D

og den kakeboksen var yndig :)

blir moro å se den verandaen gitt.
bygd av en flink snekker som er på overnattingsbesøk :D

klem fra meg

Maria sa...

Som altid... WAU ! jeg kan ikke rigtig finde ud af at skrive kommentarer til dig mere, for synes jeg altid gentager mig selv. Men jeg er bare så begejstret for at du viser :-)

hvor er det hyggeligt med dansk snedker besøgm hi hi.

Jeg har fået din mail, svarer dig senere i aften.

Klem Maria.

Solveig sa...

Så fine saker! Og jeg liker prutestrategien din:) Likte aller best boksen, den var overskjønn.

Har ligget 'nede' igjen, så alt går tregt på flittiglisene om dagen... men er formen der kommer straks et innlegg, hihi. Følte jeg ikke hadde fått lagt inn ukens fan-kommentar, så her kommer den. GLEDER meg veldig til å se butikke live, håper på en tur før jul. Julegaveshopping??? Oioioi! ja takk:)

pepperkverna sa...

Det huset ditt er jo bare så nydelig. Tenk lune sommerkvelder på den verandaen.....Hege

Merethe sa...

Stilige funn! Mye artig man kan komme over der, pleier å ta en titt i ny og ne jeg også. Lurer på åpningstidene i butikken din? Kom til lukket dør på Torsdag, tenkte kanskje du hadde langåpent ;)

Unknown sa...

Så utrolig fine ting...har aldri fått med meg at det er bruktboder på torget på lørdag. Det må jeg sjekke ut litt nærmere Ü
Butikken din er så søt og du har plukket ut så mange fine ting. Jeg tenker på produksjon, men har ikke fått startet ennå :) Har veldig lyst!!...sånn at det er sagt. Kanskje jeg skulle kommet og tatt noen bilder fra butikken din og "reklamert" litt for den på min side. Hva sier du? Ü
* Jeanette *

Ann Helen sa...

Heihei:)
Kjempefine ting! Du har teften:)
Og huset deres er utrolig sjarmerende!

Noralill sa...

Kjempekjekk blogg du har! Skulle gjerne vore på den butikken din...såg veeeldig spennande ut!

Kule boksar du har fått tak i!

Anonym sa...

Får du inn varer fra Rie Elise Larsen i butikken???!!!!
Jeg gir meg ende over!!!! Jeg mååå komme meg til Porsgrunn snart..
Du legger vel ut bilder når varene kommer?
Jeg sender snart en mail jeg også..
det er bare det at puslespillet ikke er ferdiglagt ennå skjønner du..Men jeg tenker og tenker og er så glad for at du tenkte på meg da du planla "prosjektet" ditt!!!
Ha en fin dag i den helt heeeerlige butikken din!!! Du har jo så sinnsvakt god smak ;)

Nette sa...

Ah...flotte kupp! Flott perle-kunst av lille snuppa, har endelig turt å ta frem nabbien her også...sist endte det med besøk på sykehuset pga en hvit nabbi langt oppi en liten nese:)
Nydelig hus dere har, verandaen blir nok perfekt!